Sex på landet

Det her er min favorit, jeg pegede på koen. Det billede har jeg selv taget, og ja jeg tænder på en ko. Hun har noget du ikke har… hvad har koen jeg ikke har? Hvis du kikker godt på billedet…

SEX I DAG?

Det hele startede i starten af sommer, jeg havde læst i avis at økologisk køer sattes ud på græsmarkerne. Jeg fandt den nærmeste økologisk gård. Jeg var pænt i tøjet, fine pudsede sko. Da jeg ankom til gården bliv jeg pænt modtaget af bonde konen, hun var ret flink. Men godt nok lignede hun ikke kontor dame, hun havde kedeldragt på gummisko, og lugtede som om hun ikke har været i bad hele sit liv. Stanken i gården var ret stærkt, jeg fik tårer i øjnene og min næse løb ud. Goddag ungemand, hilste landmanden. Du har da ikke tænk dig at vandre rundt her på gården, med det fine tøj. Og da slet ikke med dine fin pudsede sko. Han bad mig komme indenfor i laden, rakte mig kedeldragt og gummisko. jeg var lige ved at kaste op, stanken syrede i min næse.
Jeg hedder mads. Og det er min hustru, linda. Jeg gav dem hånden, jeg hedder peter.
Jeg fortalte dem, at jeg kom for at se køerne slippes ud til markerne. Og at jeg havde læst i avisen det skulle være smukt. Det var modigt af dig at komme her på landet, det er sjælden vi få besøg af by mennesker. Sagde bonde konen med glimt i øjet. Vi faldt godt og grinede af hvordan vi levede hver sin. Efterhånden jeg vænnede mig til stanken, gik vi ind i laden. Landmanden fortalte mig hvordan man passede og arbejdede på landet, det var ret nyt for mig. Jeg gik forsigtigt imellem køerne, det viftede med halen, og jeg var ret nervøs over hvad det kan finde på. Jeg ville i hvert fald ikke sparkes af en ko. Du skal bare tage det roligt, det er meget sjælden kvierne sparker på mennesker. Fik jeg at vide af landmanden. Det varer ikke længe vi slipper dem ud på markerne, vi venter bare lige på pigerne kommer og hjælper til. Pigerne? Ja altså vi har 7 piger og 3 drenge. Det skulle vise sig at døtrene også hjælper til med arbejdet her på gården.
Døtrene ankom til gården, det var utrolige smukke. Landmændene må da have god sæd kvalitet, det var ikke som jeg troede. Det skyndte sig at klæde sig på, der gik 5 minutter. Så er tiden kommet unge mand, hvis du stiller dig derover ved kølletanken og stå stille, jeg tog min mobil fik taget gode billeder. Køerne løb og sparkede ud på græsmarkene, jeg havde aldrig set mage til. 15 minutter senere faldt køerne til , og nyd at spise frisk græs. Jeg var helt mundlam, kunne du tænke dig kop kaffe? Spurgte landmanden pænt, jeg takkede pænt tak. Jeg tog kedeldragten af, tog mine pæne sko gik indenfor i huset. Jeg var ret overrasket hvor hyggeligt det boede. Ko skind på væggen, malerier hang på væggen i stribe.
Værsgo at tage plads, byd hustruen pænt. Jeg sad over deres datter, hun havde sødt smil, blå øjne, lystblond lang krøllet hår. Hun sendte mig korte ubevidste blik, kikkede hurtigt væk med rødme i kinderne, gud hvor hun så frækt ud. Undskyld, peter. hvad synes du om landbruget? Bliv jeg spurgt af mads landmanden. Tja jeg begynder at synes om det svarede jeg igen, og bliv lidt flov det jeg sagde. Synes? Lyd han lidt bestemt, jow jeg mener det er spændene, og det er nyt for mig svarede jeg igen med selvsikker stemme. Du har måske mod på prøve at arbejde med landbruget? Spurgte mads, du ligner en stærk mand, som jeg godt kan bruge.. du behøver ikke at bestemme dig endnu, men jeg kan love dig god løn.
Jeg svarede ham, at jeg arbejdede på kontoret. Men er ved at begyndt kede mig med papir arbejdet, og er godt træt af min chef. Selv om min chef tit belønnede mig med at sutte pik på mig.
Jeg fik deres telefon nr, og takkede for kaffen og gæstfrihed. Jeg lovede mads at ringe til ham.
Der gik dage, dage bliv til uge, og der er gået 3 uger siden jeg var på gården. Jeg havde taget telefon for at ringe til mads, men vidste ikke hvad jeg skulle sige til ham.
Jeg havde fået fremkaldt billederne, fra gården. Jeg kikkede tit på dem, det slog mig at jeg havde taget kanon gode billeder, billederne gjorde mig liderlig. Min chef kunne ikke forstå hvorfor jeg ikke kunne få pikken stiv, da jeg tit onanerede ude på wc et. Tænk at arbejde med køer ude på landet, det er ikke det samme som at arbejde på kontoret. Det er kedeligt, folk her tænker ikke andet på papir, tal, gjorde sig lækker. Jeg begyndte at fantasere om at kneppe ko, spillede pikken mens jeg kikkede på koens nøgne fire benede krop. Det er totalt frækt, koen har da også fire patter. En skønne dag på kontoret, jeg onanerede på wc et, da min chef afbryd mig ved døren, jeg havde ikke opdaget hun kikkede på. Nu kan jeg forstå du aldrig fik stiv pik, mens jeg ville sutte den af på dig. Hvad er det du har på hænderne? Er det hende sekretær luderen? Jeg hiv pikken tilbage, nej det er ikke sekretæren. Hvad er det så? Må jeg se, nej du må ikke det er privat. Du har måske glemt hvem der bestemmer her? Sagde hun meget bestemt. Jeg vil se dig om 5 minutter, på min kontor. Hun gik ud, jeg hiv bukserne op strammede livremmen, vaskede hænderne. Jeg er ret nervøs, hvad mon min chef tænker lige nu? Vil hun fyre mig? Jeg rystede i hænderne og mit hjerte slår meget hurtig…
5 minutter, senere. Jeg bankede på chefens dør, kom ind. Jeg stod ved døren og afventer på chefens ord. Vil du sige noget? Hvad mener du? Hvorfor er du her? Chefen så ud, som om hun ikke lige havde været på wc et. Du bad mig komme, her er jeg. Når ja, lad mig så se på billeder du onanerer til. Nej du må ikke. Vil du have jeg skal fyre dig? Hvis ikke, må du heller række mig det billeder.. jeg stod helt stille sagde ingenting. Fanden tog mig i sindet, vil du virkeligt gerne se mine liderlige billeder? det billeder jeg onanerer til og tænder mig i pikken? Er det, det du vil? Jeg smed dem på bordet, du er selv ud om det. Hun stod der, kikkede uforstående på billeder. skal jeg også fortælle dig?. Det her er min favorit, jeg pegede på koen. Det billede har jeg selv taget, og ja jeg tænder på en ko. Hun har noget du ikke har… hvad har koen jeg ikke har? Hvis bare du kikker godt på billedet, koen er fire benet, hendes fire patter, også har hun en hale.. koen går på græsset dagen lang, helt nøgen. Er du så tilfreds? Hun stod helt stille, hun ligner en som er meget vred. Her tag dine perverse ulækre billeder, OG DU ER FYRET. Nej jeg siger op. DET KAN DU IKKE, FOR DU ER FYRET…FYRET FYRET FYRET.. SKRED MED DIG DIN ULÆKRE SVIN..
Ugen efter jeg var blevet fyret, sad jeg hjemme på min strandvilla. Mine billeder er efterhånden godt fedtede af sperm, og hele mit hus ligner noget losseplads. Jeg må tage mig sammen, jeg kikkede mig i spejlet jeg lignede en vagabond. Mine skæg er vokset ud, mine hår godt fedtede. Jeg lugtede af sperm, kun mine hænder var rene. Det mindede mig om gården, jeg besluttede mig om jeg vil ringe til mads. Først tog jeg et langt varm bad, mens jeg tænkte over hvad jeg ville sige til landmanden.
Jeg ringede til mads landmanden, men ingen svarede. Først da jeg ringede 5 gange fik jeg svar, det er linda. Hallo? Hej linda, du taler med peter. Heej peter, jeg vidste du ville ringe. Vil du tale med ,mads? Det vil jeg gerne… ja det er mads, hej mads. Peter her, jamen hej peter, jeg troede aldrig du ville ringe… har du tænkt over mit tilbud? Spurgte han med bestemt tone. Ja det har jeg faktisk, jeg er ked af jeg først ringer nu. Jeg har haft travlt på kontoret, men jeg bliv fyret i sidste uge. Når det skal du ikke tænke på, det er godt du ringede. Vi har så travlt her på gården, kvierne har travlt med at føde kalve. Så der er nok at se til. Kalve? Spurgte jeg overrasket. Ja kalve, ved du ikke hvad kalve er? Nej jeg ved så lidt om landbrug. Du har måske tid i morgen. ? Spurgte mads, hvis du kan stå op kl, 7 og møde her på gården kl,8. Så skal jeg lære dig op med hvordan landbruget skal passes. Det er en aftale. Vi snakkes.

porno med danske piger