Slaveskibet

SPAR MANGE PENGE

Mine nosser begynde at vokse, det samme gjorde min pik. Kvinde efter kvinde sprøjtede de deres urin udover mit ansigt, til alle ikke kunne mere, og gulvet flød med dampende kvindetis…

SEX I DAG?

Det var koldt som bare fanden, da to rødhårede Amazonpiratkvinder skubbede mig ind i en celle. Under dækket på et stort piratskib fra irland. Jeg var den eneste overlevende efter et skibsbrud, nær Irlands kyst.

Selve stormen husker jeg tydeligt, og at jeg røg overbord da vi ramte klippeskæret, men ellers
Husker jeg bare at jeg vågnede op i en robåd på vej mod Pride of Ireland, et skib med en horde af
Rapkæftede kvinder der muligvis havde erobret skibet i irland.
”And stay silent” Råbte de to kvinder, da de smækkede den store jernlåge bag mig.
Her var mange celler, alle af ståltremmer, jeg kunne se andre mænd ligge i deres celler, nogle bundet, andre lagde bare på en briks.
Her var vådt og klamt og her stank af tis.
Jeg lagde mig ned på en våd briks og stirrede på flammen fra faklen der hang lige udenfor min celle.
Jeg vågnede op næste morgen ved at en mand skreg højlydt, og gentagne piskesmæld smældede i luften. Jeg lagde og frøs på min briks, da 3 kvinder hastigt marchede forbi, de havde alle bare ben i ruskindsstøvler.
Cellen ved siden af mig blev åbnet med et kæmpe nøglebundt, og manden, muligvis en englænder,
Blev lænket stående midt i sin celle med spredte arme og ben i lænker.
Her stod han og jamrede og tryglede den ene kvinde om at slippe for de daglige pinsler, men intet hjalp, den store mands psyke havde fået sig et knæk, havde han mon været her længe?
Hvorfor gjorde han ikke særlig megen modstand?
Jeg kunne kun kigge gennem tremmerne og følge med.
Han tiggede om noget at drikke.
Den forreste en høj slank kvinde ca 40 år skreg ham ind i ansigtet at han jo kendte proceduren, og han sukkede og de to andre, lidt yngre piger på en 18-19 år slækkede hans kæder så han sank ned i knæ med et bump på det hårde og våde gulv.
Den rapkæftede kvinde rev op i hendes klæder og blottede sin runde lyse bagdel,
Den var helt lyst op af en kraftig solstråle der stod skarpt ned gennem en åben lem fra loftet.
Der var lemme over alle cellerne, hvad grunden var til det stod mig ikke klart da det jo ville regne ned i bunden af skibet.
Mine næsten drømmende tanker blev pludselig revet bort fra mig da jeg hørte en kvinde råbe: ”Come on we ain´t got all day do we?”. Han var noget svækket og kravlede i sine laser, hen mod kvindens struttende baller.
En af pigerne sparkede manden bagi så han kom tættere på, ”Do it!” Skreg pigen.
Han nærmede sig røven med munden og stak så sin tunge ind mellem ballerne på kvinden.
Hun sagde ikke et ord og manden slikkede hendes anus i et stykke tid.
Den ene af pigerne rev hans flossede klædestrimler tilside og pegede på mandens eregerede lem.
”He have a hard on!” Udbrød hun forbløffet og manden rullede om på siden klynkende mens begge piger begyndte at sparke til ham. Stakkels mand tænkte jeg, og de forlod ham alle i en fart, undtagen kvinden der fik tungen i røven, hun stod med spredte ben henover manden som stadig ømmede sig og satte sig over hug over hans ansigt og lod en kæmpe spytklat glide ned i ansigtet af ham før hun rejste sig og låste lågen bag sig.
”He didn´t get he´s water!” Råbte jeg til kvinden da hun gik forbi min celle, jeg fortrød straks min udtalelse, men kvinden gik bare videre op på dækket, pyyyha tænkte jeg der var jeg heldig men fra nu af måtte jeg holde min mund lukket.
Manden ved siden af hostede en del og blev siddende på gulvet, men han takkede mig for mit forsøg på at sørge for vand til ham.
Han havde en meget stor celle og fortalte at de plejede at være 4-5 mand derinde men de andre var døde af skørbug.
Et held at min far var født i Covington, så han kunne lære mig sit modersprog tænkte jeg.
”We are here for their pleasure!” Lød det fra manden ved siden af, de bruger os som sexslaver!!!?
Tanken skræmte mig. Jeg kiggede mig rundt i min celle som var nærmest klaustrofobisk lille, højest 3 kvm, kun plads til en seng, men heldigvis var der tremmer så jeg kunne kigge til begge sider.
Jeg må have været faldet i søvn da jeg bliver vækket af noget varmt og rart på maven, dryp, dryp,dryp, jeg kigger op og kan se lige op i en røv der er placeret over min lem oppe på dækket.
En røv mere kommer til syne og endnu en, så 4 mere, 7 damer sidder og konverserer mens de pisser lige ned over mig og min briks, som nu er gennenblødt i deres urin.
Jeg rejser mig op så jeg undgår at blive ramt af mere tis, men det ser en af vagterne udenfor min celle og hun råber nu til dem at de skal skynde sig ned under dæk.
De skynder sig alle ned til min celle, og låser febrilsk min låge op og giver mig et reb om halsen.
Jeg kæmper imod men de trækker rebet gennem tremmerne og låser lågen igen.
Jeg nægter at slikke hende anførerens røvhul for vand eller mad så hellere dø.
De var nu ca 12 stk kvinder under dæk, og alle rev og sled i rebet som en gal men jeg satte mine ben imod tremmerne, men ingen mand kan vinde over 12 kvinders styrke i tovtrækning så jeg måtte langsomt give mig så jeg ikke fløj ind i tremmelågen.
”Tie it very well!” Sagde Alfakvinden, mens de bandt rebet stramt til jernlågen, så mit ansigt var helt op ad tremmerne.
Nu skete det jeg frygtede, Alfakvinden satte sig på gulvet og spredte sine lår, jeg kiggede lige nu direkte ind i hendes saftige fisse som med èt efter at kvinden gav et lille klynk fra sig startede en kæmpe kraftig stråle tis, der plaskede lige ind i mit ansigt.
Det føltes underligt nok ophidsende, og jeg kunne mærke mine nosser begynde at vokse, det samme gjorde min pik.
Kvinde efter kvinde sprøjtede de deres urin udover mit ansigt, til alle ikke kunne mere, og gulvet flød med dampende kvindetis nu.
”Open the gate!” Blev der befalet og en kvinde blev lukket ind til mig, min røv strittede lige i vejret og jeg var nede på alle fire med ansigtet tvunget til gulvet bundet til lågen, da jeg mærkede et par bløde kønslæber røre min nosser.
Nu dunkede mit jern for alvor og den gav et ordentlig spjæt da kvinden bag mig begyndte at pisse på mine spermfyldte nosser. Det var mere end jeg kunne klare og med et snuptag om min hals fik jeg rebet op over hovedet og slap fri, kvinderne råbte og skreg på kryds og tværs og jeg greb nøglebundtet der stadig sad i lågen på den anden side.
Med et jerngreb holdt jeg fast i nøglerne og flåede dem til mig, nu kunne ingen komme ind og forstyrre mig.
Pigen der lagde på gulvet var vel en 20 år gammel og så helt forskrækket ud, da jeg greb om hende og smed hende ned på min pisvåde briks.
Der var stor panik og rædsel udenfor min celle, men ingen kunne komme ind selvom de forsøgte at hamre og banke på tremmerne.
Tid til payback tænkte jeg og flåede underklæderne af så min store penis stod lige op i vejret lige ud for næsen af den unge pige hun stirrede på det opsvulmede dunkende pikhoved der nærmest dryppede ved tanken om hvad der skulle ske nu.
Kvinderne på den anden side af tremmerne var fuldstændig hysteriske nu og råbte og skreg at jeg skulle lade hende gå, hun var jomfru. Med begge hænder fik jeg spredt hendes ben, hun kæmpede imod af alle kræfter men jeg var stærkest, og fik mig lagt mig ovenpå hende, mit stenhårde lem pressede sig vej op gennem hendes pisvåde dusk og kørte lidt frem og tilbage, hun lagde med armene ud til begge sider hun kæmpede ikke længere imod mere, og en feminin spinkel kold hånd greb om min glohede muskuløse pik.
Kvinderne udenfor cellen kastede brandvarmt vand udover os men det holdte ikke mig og min liderlighed tilbage, den unge tøs under mig tænkte vist også kun på at mærke min pik i hende.
Hun førte skaftet op og ned i hendes fedtede revne til den mødte et hul og forsvandt dybt ind i hende, hun spærrede øjnene op og klynkede mens jeg skyndte mig at trække mig ud af hende igen
”Are you okay??” Spurgte jeg og hun greb pikken igen og pressede mine baller mod sig, mens jeg kneppede hende som en besat.
Alle kvinderne udenfor tremmerne blev nu så liderlige at de smed tøjet og alle løb op på dækket hvor de satte sig med røven udover kanten af lemmen og onanerede til synet af os der kneppede på livet løs. Hendes fisse var så dejlig fedtet og stram, og det kildede så ufatteligt dejligt i pikkens dunkende hoved.
Kvinderne kom alle på en gang samme tid oppe på dækket og deres fisser sprøjtede deres safter ned på min røv i fangekælderen.
Pikken fløj ind og ud af den lille kvindes snævre fisse, samtidig med at mine tyrenosser klaskede løs udenpå hendes røvhul, hun smilede til mig mens hun gyngede frem og tilbage i høj hastighed med kinderne fulde af fissesafter fra dækket.
Nu nærmede orgasmen sig og hun pressede en finger i min røv og endnu engang blev vi tildelt flere liter kvindetis fra dækket over os ……….OOOOOORRRRRRhhHH!!! Så kom safterne sprøjtende for fuld gas langt op i hendes frække vaginahul.
Tømt for sperm kneppede jeg videre et minuts tid stadig med jern på til hun slyngede benene om mig og bevægede underlivet i gnidene rytme til hun rystede og fråden stod om munden af hende.
Vi lagde lidt og stirrede hinanden dybt ind i øjnene og endte det hele i et hjertebankede kys, igen efterfuldt af et forelsket stirrende blik dybt ind i denne piges lyseblå våde øjne.

porno med danske piger