Sexlivet på landet – en god høst i år!

Livet på landet er præget af de forskellige årstider, som bestemmer over hvordan arbejdet skal forme sig. Foråret med såning, sommeren med kreaturerne på græs og efteråret med høsten. Høsten, med det hektiske arbejde for at få kornet og halmen i hus.

Sådan var det også på “Holmegård” på det nordlige Fyn. Gårdmanden, Jens Petersen, var af den gamle støbning, vejrbidt og solbrændt af de mange timer uden for. Gårdens personale bestod af Lars som er forvalter, Jesper som er traktorfører, Lisbeth som er Fodermester. Indenfor var gårdmandskonen Else i gang med at sætte den unge pige i huset Mia i gang med at gøre rent.

I høsten kom der mere mandskab på, herunder Jens’ og Ella’s børn, Pia, Marie og Lene som alle boede hjemme, idet de stadig læste. De var i alderen fra 17 til 21 med Lene som den ældste. Udefra kom flere af husets gode venner. I denne sommer havde Jens engageret en soldat fra Odense, Christian, som gerne ville hjælpe med høsten.

Sommeren var over det nordlige Fyn, da høsten startede, mejetærskerne kørte for fuld tryk, og kornet blev bragt op i siloerne efterhånden. Christian knoklede med at køre kornet hjem fra markerne, og havde det gevaldigt varmt. Christian var en muskuløs mand, 190 cm høj, og med 90 velplacerede kilo på vægten. Han kørte i bermudashorts og en T-shirt, som var blevet meget beskidt af alt kornstøvet.

Da han kom hjem med et af de mange læs, stod Marie på 19 i stalddøren med en kande iste, som hun vinkede med da han kom ind i gården. Det var lige hvad han trængte til, tænkte han. Da han havde læsset af, gik han over til Marie, som stod i stramtsiddende cowboyshorts, som var flænset på strategiske steder, og samtidig havde hun en soltop på, som ikke levnede meget til fantasien. Christian slugte hende med øjnene, da han drak af isteen. Marie så på ham og sagde: “Er der mere du trænger til??”, indbydelsen var ikke til at tage fejl af.

“Ja, dig!!” replicerede Christian lynhurtigt….. Marie lo, og tog ham i hånden, og trak ham ind i et depotrum, som var fyldt med plasticsække. “Hvad vil du gøre med mig??” , spurgte Marie med et kækt smil. Christian tog hende i hans arme og gav hende et langt kys samtidig med at hans hænder gik på opdagelse på hendes smækre ungpigekrop. Hun var dejlig blød, og hurtigt havde han trukket hendes soltop ned, og var i gang med at slikke hendes bryster, som stod lige ud i luften. Marie stønnede over denne behandling, og havde trukket Christian’s t-shirt af ham. Christian var nu tændt, og trak hendes cowboyshorts af hende, til hun lå nøgen og solbrændt der foran hende….. Hans tunge arbejdede sig nu fra underkanten af hende bryster, ned over hendes navle til indersiden af hendes lår….. Hun stønnede højt, og hendes fingre var begravet i hans hår…. Tungen nærmede sig nu hendes skamlæber, som var opsvulmende klar til nærmere opdagelse.

Tungespidsen bevægede sig i lange seje slik fra hendes skedeindgang og op til hendes kærlighedsknop…. Da han ramte den og cirklede omkring den, med en skiftevis sugen og slikken, kom Marie i en kæmpeorgasme… Hendes krop spændtes i en bue, som ville hun gå i bro….. Christian fortsatte med at slikke hende, og hans tunge kørte nu ud og ind af hendes skedeåbning, hvilket fremtvang stødvise ryk i Marie. Christian arbejdede hende op i klimaks igen, ved at suge sig fast til hendes slamlæber, og samtidig slikke hendes følsomme steder…… Pludselig trak han sig tilbage fra hendes skridt og spredte hendes ben i et ryk….. nu ville han også have noget ud af det….. Hans pik fra klar til kamp, stiv og rank stod den udfra hans lænd, den ville også være med…..

Christian førte hovedet ind til hendes skedeindgang, hvor han cirklede og masserede hendes kønsåbning….. Marie var nu ved at blive utålmodig, så hun stemmede hendes hæle i ryggen på Christian, og med den ene hånd førte hun hans lem op i sig i et langt tryk….. Hun følte hvordan hun blev fyldt ud, og hvordan det gjorde en lille smule ondt….. men smerten føltes rar, og hun mærkede nu hvordan han pumpede hende i lange seje tag….. Hun mærkede hvordan lystfølelsen blev overvældet af orgasmens farverigdom, hun mærkede hvordan hendes krop spændtes i små ryk, som forplantede sig til hendes udfyldte skede….. Christian mærkede også dette, og ydermere kunne han mærke at han ikke kunne holde sin udløsning tilbage ret meget mere……. Da han var lige før klimaks, trak han sig ud og tog fat i Marie’s hoved og kommanderede “Sut mig til jeg kommer!” Marie adlød, og snart svælgede hun hans ladninger af sperm i sig……

Christian kyssede hende, og sagde at han hellere måtte komme tilbage til arbejdet, men at det havde været vildt godt…. Marie smilede og sagde at han til enhver tid måtte bede om noget iste.

Da han kom tilbage var kornhøsten forbi, det havde været det næstsidste læs at han havde afleveret, så nu skulle presningen af halmballer i gang.

Christian fik opgaven at stakke halmen oppe på “Holmegårds” lofter, en opgave, som var meget varm og beskidt… De fik placeret en transportør op til loftet, så halmballerne ville falde ind til dem….. Til at hjælpe sig havde Christian medhjælperen Lisbeth og Lene på 17.

I starten var det et knokkelarbejde at følge med, men Christian brugte sine mange kræfter, og fik organiseret arbejdet sådan at han smed halmballerne hen til pigerne, som bare skulle lægge dem på plads. Christian kiggede på pigerne mens han kastede rundt med ballerne. Lisbeth var en stor frodig pige med nogle store overarme. Hendes kvindelige former var der stadig, men gårdens hårde arbejde havde også givet hende muskler. Hun var iklædt en blå kedeldragt, som stod åben ned til mellem hendes bryster. Christian kunne se at hun ikke havde noget på indenunder…. Lene havde nogle gamle leggings på og en løsthængende t-shirt, som flagrede omkring hende. Hun var lidt af en fotomodel at se på : Langt glat mørkeblondt hår, et smukt ansigt, lange smukke ben, en velformet bagdel, og et par små struttende bryster som afsluttede hendes gudekrop….

Da de havde stakket tre læs, gik der lidt tid førend de skulle knokle igen. Lisbeth gik ned for at hente noget at drikke, og mens havde Christian smidt t-shirten… Lene stirrede på ham uden at sige noget…. “Hvad er der?” spurgte Christian…. “Jeg har bare ikke set en så flot mandekrop før,…… må jeg røre ved dig?” Christian kiggede forundret på hende og sagde så ja…

Hendes hænder gik på opdagelse på hans brystkasse, først var hun bag ham og slyngede hendes hænder udenom ham, derefter satte hun sig overskrævs foran ham….. Christian var ved at sprænges af ophidselse…. Her sad en gudeskøn skabning og masserede ham, gramsede på hans krop. Han begyndte på at gengælde hendes kærtegn…. Hans store hænder gramsede sig over hendes bryster, han fandt ind under hendes løsthængende t-shirt og kærtegnede nu hendes svedige hud….. “Lisbeth kommer lige om lidt” hviskede han… “Nej, jeg bad hende om at hente sodavand ved købmanden, og det tager i hvert fald en halv time” sagde Lene med et kæmpesmil….

Det var dog en lille udspekuleret fanden hende her, tænkte Christian….. Han bar hende rundt på en stak halmballer, og rev hendes leggings af hende, trusserne røg med i samme vending…. Han gik lige på og hårdt og slikkede hendes clitoris i lange strøg…. Hun smagte anderledes syrligt end hendes søster, tænkte Christian, inden han rejste sig for at trænge ind i hende.

Hun kiggede på hans stive lem, og lukkede så øjnene. Han skød sin pik frem mod hende, og fandt hendes skedeåbning med lidt famlen… Med lidt modstand, kunne han nu presse sig vej op i hende, han mærkede at safterne løb af hende, og kunne se at hun virkelig var tændt….. Hun kom med et skrig, som chokerede både Christian og hende selv…. Christian trak sig ud af hende og opdagede at der var lidt blod på hans pik, det så Lene også.

“Jeg var jomfru, men du, min smukke ridder, har klaret dette” Hun så megaglad ud, og tørrede nu hans pik af……. “Du skal også have noget ud af det….. jeg har ventet med min mødom til en rigtig mand, men jeg har prøvet at få pik bagi……. Det skal du også gi’ mig nu!!!” Tak skal du ha’, tænkte Christian……. Hun var erfaren, men jomfru…..det var lidt paradoksalt……

Han spyttede på sin pik, og smurte hendes safter omkring hendes lille hul.. Hun vendte sig om på alle fire, og skød nu hendes røv op imod ham, hun var helt pragtfuld i denne stilling tænkte Christian. Hendes hjerteformede bagdel, den smukt formede ryg, og det lange hår……

Pikken gled langsomt, meget langsomt ind i hende, Christian kunne mærke at Lene sitrede og skød ryg i takt med at hans stive lem gled op i hende lidt for lidt…… “Knep mig langsomt” mumlede Lene nu, samtidig med at hendes højre hånd havde fundet hendes clitoris……

Christian gjorde hvad der blev sagt…… det her var godt nok noget af et arbejde tænkte han,……. Sådan at betjene pigerne på gården…. Og så fik han oven i købet penge for det….. det var helt OK.

Hans lem kørte nu som smurt, han kunne mærke hendes ringmuskel som klemte helt vidunderligt om ham, klimaks var vist nært forestående…..

SEX I DAG?

Lene’s krop spændtes som en bue igen… hun havde arbejdet sig op til et klimaks ved at gnide sin kærlighedsknop samtidig med at Christian havde bundkneppet hende i hendes anus….. Christian kom med et brøl, og pumpede sin ladning op i hende…… hun nød den varme følelse, som bredte sig indeni hendes krop…… Christian trak sig ud og tørrede sin pik af…. “Tak for knaldet”, hviskede han i hendes øre….. “Selv tak, jeg tager selv igen, når jeg bliver trængende”, var hendes svar.

De skyndte sig i tøjet, da de kunne høre at Lisbeth’s firehjulstrækker kørte ind i gården. Hun kom op kort efter med 1½ liters kolde sodavand til dem alle… hun kiggede først på Lene, så på Christian, og så smilede hun for sig selv.

Arbejdet fortsatte til hen på eftermiddagen, hvor alt halmen var kommet i hus, alle var blevet meget støvede og beskidte, og kornstøvet kløede noget så skrækkeligt.

Da stranden var indenfor 5 minutters kørsel, besluttede Jens at lave en lille ekspedition ned til vandet, hvor de kunne tage en svalende dukkert.

Alle stormede ud i vandet, mændene iført shorts og kvinderne i badedragter eller bodysuits…. Lene og Pia badede kun iført trusser, og de fleste af mændene nød at betragte de unge bryster som plaskede rundt i bølgerne.

Christian var svømmet ud på anden sandrevle, og lå nu og nød solen på en badeplatform et stykke ude. Lisbeth var svømmet ud efter ham, og var sneget sig ind på ham fra den ene side af badeplatformen. Pludselig, ligesom Christian lå og var ved at falde i søvn, blev han revet ned i det kolde vand, og trukket ned under vandet. Lisbeth havde mange kræfter, og havde i et nu revet hans badeshorts af ham….

“Du får dem først, når du har været god ved mig!” råbte hun til ham…. “Hvordan skal jeg det?” spurgte Christian nu halvdumt, for han vidste godt hvad hun mente……

“Kom her over”, Lisbeth lå i en badering med overkroppen over vandet…. Christian svømmede derover….. “Flet dine ben ind i mine, og hold fast i baderingen” sagde hun, mens Christian kæmpede en brav kamp for at holde sig oven vande, samtidig med at hans pik nu var blevet godt stiv. Det undrede ham en del, da han vidste at den plejede at “kravle” op i maven på ham, når den kom i berøring med koldt vand af enhver art.

Hans pik gled nu op i hendes skede, deres ben var sammenflettede, og Christian kunne støde igennem, idet hans ben klemte sig fast om Lisbeth’s ene ben….. Det var en helt perfekt stilling hver i bølgerne, tænkte Christian mens han kneppede igennem….. Lisbeth kom i dybe åndedrag, og Christian var ikke sen til at skyde sin ladning op i hende……. “Hold kæft for et lynknald – dejligt” sagde Lisbeth, mens hun kastede hans shorts i hovedet på ham….. “Tak for det” afsluttede hun og svømmede ind mod de andre som var i fuld gang med at spille volleyball ude i vandet.

Christian tænkte på hvad dagen havde budt, da han svømmede ind til de andre…. Tre piger indtil videre…… det var vist meget godt…..

Da de kørte hjem fra stranden, sad Christian med Pia på skødet. Der var ikke plads i bilen, så to af pigerne måtte sidde oven på de andre. Christian’s ene hånd var placeret sådan at den ikke kunne ses af de andre…. Han kunne nå hende skød, som varmede oven på ham….. Han overvejede om han skulle holde fingrene for sig selv, men hånden gik alligevel på opdagelse ned ad hendes bløde ben. Han fandt hende trussekant, og et par af hans fingre smuttede nu direkte til hendes clitoris og ned til hendes skedeindgang.

Hun rykkede uroligt på sig. “Sidder du godt?”, spurgte Jens bekymret, mens hans styrede den gamle Ford Taunus hjem mod gården… “Ja, ja” var svaret fra hans datter, som kæmpede for ikke at afsløre hvad der foregik inden under hendes kjole. Da de nåede gården, tog Pia Christian’s hånd og førte ham ned mod værkstedet, mens hun sagde at de ville hente det gamle Folkevognsrugbrød, så de alle kunne køre ned for at samle halmballer.

De gik ind i maskinhallen, hvor det var mørkt, lyset virkede vist ikke. Pia rev Christian med sig over til et gammelt vrag af en Folkevognsbus….. Den havde vist set bedre dage, men holdt da endnu.

Hun løftede op i sin kjole og afslørede nu at hun på en eller anden måde havde fået taget sine trusser af….. Christian opfattede indbydelsen, og trak sin pik frem…… Den var godt nok blevet rød, tænkte han da han kiggede ned på den….. Nå, what the heck…… ingen chick havde gået forgæves med ham….

Uden forspil af nogen art, udover det i bilen, stødte han sin pik op i hendes indre, kneppede i store hurtige stød, og gav hende små klask bagi som et ekstra krydderi. Hans ene tommelfinger fandt hendes røvhul, og pressede sig op i dette, samtidig med at han kneppede hende sønder og sammen…..

Hun kom med et stort suk, og et dybt hulk, som gav et gib i Christian…. Han sprøjtede ud over hendes ryg kort tid efter, og tørrede sin pik af i hendes kjole…. “Tak for knaldet, tøs” sagde han velfornøjet……

De startede bilen og kørte ud til de andre. Halmballerne blev hurtigt samlet ind, hvorefter turen gik hjem til aftensmaden.

Derhjemme skulle alle i bad, hvilket foregik i hold, da der kun var 2 brusere i huset. Christian sad og halvdøs på bryggersgulvet, da Gårdmandsfruen, Else kom ud med en stak vasketøj.

Hun var en midaldrende kvinde, vel omkring de 45 år, men stadig slank, og med en smækker krop….. Det var altså derfra at pigerne havde deres pragtfulde kroppe, tænkte han, mens han sad på gulvet halvt dækket af et tøjstativ.

Else tog nu sin kjole af og kom den ind i vaskemaskinen, og afslørede derved at hun kun havde en bh på…… Christian stivnede i mere end en forstand…. Waauuw….. hvor så hun godt ud…….. Han havde ikke regnet med at en “gammel” kone kunne ophidse ham som hun gjorde….

Hun gik hen mod et rum, som viste sig at være soveværelset…… Christian sneg sig efter for at få det hele med, men pludselig fik Else øje på ham i et spejl….

“Christian… du er vist en slem knægt…. Kom her hen” Else havde set hans bare overkrop og ville nu give ham en lærestreg……

Christian omklamrede hende da han nåede hen til hende….. pressede sin tunge op i skridtet på hende…. Hun forsøgte at skubbe ham væk, men han holdt hende i sit jerngreb…..

Han kastede hende om på sengen, og slikkede nu hende af alt hvad han havde lært…. Hans tunge nærmest fløj rundt på hende, og hun lå nu og modtog hans kærtegn…. Hun nød det vist, tænkte han……

Christians hårdtprøvede pik, stod nu igen….. det gjorde faktisk lidt ondt kunne han mærke, men den måtte stå sin prøve…..

Han pressede sig op i hende og lod nu sine instinkter bestemme tempo og måde… han nød virkeligt dette landliv….. han kom med et brag, og han blev lidt i tvivl om hun var kommet…… men han ville ikke spørge…..

Han gik derefter ud i køkkenet, hvor der kun var et par stykker……. Da de alle var blevet bænket begyndte snakken omkring bordet. Else kom kort efter i en lys sommerkjole, som hun havde taget på……

Jens, som godt kunne lide at drille de storsnuede byboere, var lidt efter Christian : “Du ser godt nok smadret ud, min dreng….. sådan en bybo som dig har da heller ingen rygrad til at klare livet på landet – næh herude bestiller vi noget for føden!!”

Christian smilede…….. Gårdmanden skulle bare vide……… Det var ikke ham som havde kneppet alle kvindfolk på gården i løbet af én dag!!!!!

Det blev nogle hårde og liderlige 14 dage, Christian tilbragte på gården, han havde aldrig før eller siden fået så meget kvindfolk som i de dage…..

Livet på landet var nu godt!

porno med danske piger