Sex på Rideskolen med Jack, Tony og Jimmy

SPAR MANGE PENGE

En morgen jeg kom ned til stalden for at hente tøjret til hestene, stod der 3 englænder ved døren ind til sadelrummet, de ville gerne ud at ride. Vi gik ned for at hente hestene nede på marken og trak dem op til stalden, vi fik hurtigt sadlet og så var vi på vej ud i naturen. De så faktisk skide godt ud, det gav mig lidt kriller i maven.

Vi kom ud til privat skoven, hvor vi havde en naturrute med en springbane. Jack pralet at han var en dygtig springer så jeg lod ham springe, men han faldt af. Jeg sprang af for at sikrere at ikke var kommet noget til. Det var han ikke men det var åbenbar noget han gjorde med vilje, for han tog lagde mig ned og begyndte at kysse mig, han sagde at han havde hele tiden kunne mærke at jeg var lun på dem. De spurte om vi skulle gå længer eller om jeg ikke ville, jeg vidste ikke og dog, så vi forsatte.

De andre var også hoppet af og havde bundet hestene til et træ og de kom hen og satte sig ned ved siden af os. Jimmy begyndte at tage mig op af benen og Tony tog mine støvler af og derefter mine ridebukser. Snart havde Jack også taget hans tøj af og jeg fik han stive lem i munden, mens Jimmy tog sig af mine bryster, Tony var godt i gang med at slikke min fisse, det var ikke længe inden jeg kom. Det var en utrolig oplevelse da det var første gang jeg prøvet med flere end den ene jeg var vandt til. Jimmy gik hen til hestene og hentede remmene til stigebøjlerne og snart var jeg bundet op i mellem to træer. Tony tog en anden rem og lod den falde over min røv. Det gjorde lidt ondt men også var det utrolig lækkert. Jimmy satte sig på knæ foran mig og begyndte at slikke mig, men han stoppede da jeg var ved at komme, de fortalte at jeg var i deres magt, så de ville bestemme hvordan og hvornår jeg skulle komme.

SEX I DAG?

Jack satte sig bag mig og begyndte at kysse mine baller og lege med mit røvhul samtidig med at Tony rolig stoppede en finger op i min fisse. Jimmy havde travl med at behandle mine bryster. Jeg blev så løsnede og Jack bukkede mig fremover så han beder kunne komme til mit røvhul, han var også begyndt at stoppe mere end en finger op, det var faktisk lækkert, det gjorde ikke så ondt som jeg havde regnet med. Mens Jack leget med mit røvhul bad Jimmy ´mig at sætte mig på hans pik, fornemmelsen at Jimmys pik oppe i fissen og Jacks finger i røven gjorde mig helt ør. Tony satte sig over Jimmys hoved så jeg kunne slikke hans pik samtidige. Pludselig mærkede jeg et kraftig skub bagfra og en lille smerte, men det gjorde ikke så ondt, jeg blev meget ør i hele kroppen og en fornemmelse at være totalt fyldt ud. Flere skub kom bagfra og

Tony løfte mit hoved og fortalte at jeg havde fået Jacks pik i midt røvhul, og så kom jeg i løbet af nul komma fem.

Da vi havde sundet os lidt, besluttede Tony at han også ville havde pikken dyppet i min lune grotte, så jeg fik hans pik i munden for at få den op og stå, før at den skulle hilse på min fisse. Jeg blev lagt på ryggen og straks sprang Jimmy og Jack over mine bryster som de både bed og rev i, inden længe kom jeg endnu engang. Nu var der gået et par timer så vi måtte heller komme tilbage til rideskolen. Vi aftalte at jeg skulle komme over til det sommerhus som de havde lejet. Det ville deres damer nok gerne havde glæde af, samtidige kunne de godt tænke sig at vi tøser skulle give dem et show.

Forfatter: Ridetøsen

porno med danske piger