Veninde gav mig lov til at prøve hendes fyrs store pik

Det var flere uger siden, at jeg havde været ude med pigerne. Denne aften, der startede med at Lotte samlede mig op til den store bytur, skulle imidlertid vise sig at blive en af de bedste i flere måneder!

Byturen var våd og supersjov, men som de trofaste piger vi er, nøjedes vi med at flirte med fyrene og vekslede blot deres generøsitet i baren med en dans på gulvet. Selvom jeg faktisk trængte til at blive revet lidt rundt, ville jeg ikke efterlade Lotte alene i byen til fordel for en eller anden tvivlsom affære.

Da Lotte og jeg besluttede os for at tage hjem, inviterede hun mig med op til en sidste drink og tøsesladder. Alt mens vi blev mere og mere fjantede kom Lottes relativt nye fyr Dennis hjem fra aftenvagt. Det var første gang jeg mødte Dennis, som er brandmand, men denne nat havde ikke budt på nogen ildslukning – endnu… Lotte havde omtalt ham som mega lækker og med en flot veltrænet krop, og hun havde på ingen måde overdrevet sin beskrivelse. Jeg benyttede enhver chance for at nyde synet af ham, og da han gik i bad, måtte jeg undskylde overfor Lotte, at jeg sådan havde klædt hendes fyr af med øjnene. Lotte fniste, og lod mig endelig forstå, at der var no bad feelings. Hun vidste jo også godt, dels hvor tiltrækkende han var og hvor trængende jeg efterhånden måtte være.

Da Dennis kom ud af badeværelset, var han kun iført et håndklæde om livet. Han var på vej mod soveværelset, men Lotte kaldte ham meget insisterende ind i stuen. Da han stod foran os, greb hun efter håndklædet, og flåede det af ham i en rask bevægelse. Pér refleks bukkede han sig for at dække hans pik, men da Lotte og jeg hylede af grin og fjant, rejste han sig og rystede selv grinende på hovedet. Selv mærkede jeg varmen i min krop stige ved synet af hans store flotte pik, der vist også var på vej til at være påvirket af situationen. Dennis var ikke bare veltrænet, men også veludstyret. I den nuværende tilstand var den lige så stor som min egen mands pik, når denne er størst. Lotte var tydeligvis ude på narrestreger, for hun begyndte at lege med pikken med sin ene hånd, og straks voksede den til mindst 20 cm og en omkreds, som jeg også var ret imponeret over. Synet var pivfrækt, og pludselig var det ALT for længe siden, at jeg havde set eller følt en pik mellem mine ben. Måske derfor var jeg allerede drivvåd, og mine tanker på vej ud af en tangent, der gik på, at jeg måtte hjem og lege med mig selv.

SEX I DAG?

Lotte afbrød imidlertid mit tankespind og spurgte mig frækt og udfordrende, om jeg havde lyst til at prøve Dennis’s brandsprøjte. Jeg grinte, men var ikke et øjeblik i tvivl! Lotte skubbede Dennis ned i sofaen og sprang ud af stuen, blot for hurtigt at komme triumferende tilbage med et kondom i hånden. Lotte sørgede for at få kondomet på Dennis, alt imens jeg trak nederdelen op om hofterne og fik mine våde trusser af i en fart. Jeg satte mig herefter overskrævs på Dennis, og i fællesskab med Lotte fik vi guidet Dennis’s pik på plads i min drivvåde glatte fisse. Jeg følte mig spiddet og fyldt helt ud, da jeg gled ned over skaftet på Dennis’s pik, og troede at jeg skulle dø af nydelse. ”Åh, Gud…” stønnede jeg, da jeg startede mit ridt ”…Fuck det er skønt…!”. Lotte havde i mellemtiden åbnet sine stramme jeans og ladet hånden glide ned i trusserne. Hun lå halvt i stolen bag os, og kommenterede hvor frækt det så ud, når Dennis’s store pik forsvandt dybt op i mig. ”Fuck hvor er du stor…” stønnede jeg, mens Dennis begyndte at knappe min skjorte op, og befriede mig for både skjorte og BH uden at jeg magtede eller havde lyst til at stritte imod. Jeg lukkede bare øjnene og nød rusen… Jeg mærkede pludselig et par hænder på min røv og det gav alligevel et ekstra sug i min mave, da det gik op for mig, at det måtte være Lottes hænder, da Dennis var godt i gang med at forkæle mine bryster med sine hænder. Jeg havde på ingen måde regnet med at tingene skulle udvikle sig således, og blev pludselig lidt i tvivl om, hvad vi egentlig havde gang i. Min tvivl blev dog hurtigt besejret af nydelse, da Lottes ene finger begyndte at cirkle om mit bageste hul, for så til sidst at lade det yderste af fingeren forsvinde langsomt op i min stramme røv, der altid har været et lystfølsomt område. Jeg var væk og tiggede begge om ”Mer’… Mer’…”. Jeg lænede mig ind over Dennis og satte selv tempoet op, og Lottes fingre fandt hurtigt den nye rytme. Det kunne jeg ikke holde til længe, og snart kom jeg i en af de mest intense orgasmer, jeg nogensinde har oplevet, og som formentlig vækkede naboen.

Jeg kom forholdsvist hurtigt til mig selv og stod af Dennis’s stadig ranke pik. Lotte trak kondomet af ham og slikkede ham helt ren. Jeg var allerede fuld af lyst igen, og selvom jeg aldrig havde drømt om, at jeg skulle tigge om det, hørte jeg mig sige ”Bebé” til Lotte, for at hun skulle fortsætte sit arbejde med tungen i min fisse når hun var færdig med Dennis’s pik. Lotte var frisk på idéen, og hun vidste lige præcis, hvordan hun skulle slikke min våde fisse. Hele min krop blev ustyrlig, og jeg forsøgte at presse mit skød mod hendes livlige tunge. Det var en fantastisk fornemmelse at nærmest lade mine safter fordele sig over hele Lottes ansigt, og da jeg var kommet én gang mere som resultat af hendes skønne slikkeri, havde jeg stor lyst til at gøre gengæld.

Hurtigt fik vi bukser, skjorte og trusser af Lotte, og jeg begravede straks mit ansigt mellem hendes ben og fik min debut med min tunge mellem en anden piges ben. Mens jeg lå der, var Dennis kravlet bagved mig. Vores lille pigeshow havde bestemt ikke taget gejsten fra ham, og mens jeg lå og slikkede fisse på Lotte, mærkede jeg hvordan hans store pik endnu en gang gled ind i min fisse – denne gang uden kondom, men jeg var pisseligeglad. Ville bare mærke hans pik igen. Det var skønt at blive taget doggystyle, mens jeg selv slikkede Lotte. Varmet op af Lottes finger tog jeg mod til at spørge: ”Dennis… Du skal ta’ mig i røven!”. Det skulle jeg ikke bede om to gange, og langsomt fyldte han hele min røv ud, mens jeg strittede alt hvad jeg kunne med enden for at gøre plads til så meget af hans pik som muligt. Samtidig legede min tunge snart indeni, snart udenom Lottes våde skød og hendes klit blev på ingen måde overset. Det var en skøn smerte jeg mærkede, da Dennis for alvor begyndte at kneppe min røv. Lotte var snart ved at være der, og da hun kom flød hendes fisse af frække safter, som jeg nærmest fik rundt i hele ansigtet. Det var med til at få mig selv til at ramme aftenens tredje klimax, og da jeg mærkede Dennis komme i min røv så jeg sol, måne og stjerner.

Jeg nåede aldrig hjem den nat, men sov i stedet sammen med Lotte og Dennis i deres dobbeltseng. Vi fik alle 3 en nat, som vi ikke glemmer foreløbig. Lotte spurgte forleden om vi snart skulle i byen igen. Jeg blev drivvåd bare ved tanken om, hvad det måske kunne føre til denne gang…

Destination Tonsils 2 I Destination Tonsils 2 er der ingen tid til at hvile, når fissen bliver for øm til mere action. Derfor får vores smukke piger en velfortjent fridag, hvor de i stedet forkæler sig med en uforglemmelig orgasmelevering til deres hævede tonsiler. Hver scene er fyldt med intense piksugende sessioner, der får enhver mand til at dåne af begær. Over hele USA er vores liderlige stjerner klar til at tilfredsstille deres orale lyster og levere maksimal nydelse. Disse sexhungrende tøser har kun ét mål i tankerne - at slikke, sutte og sluge så meget som muligt. Uanset om de tager en stor pik dybt ned i halsen eller leger med deres tunger på spidsen, presser de båndet for at vise deres ægte talent for oralsex. Oralsex elskende fans vil blive fanget i spændingen ved at se vores mest sexede og dygtige sluts give deres mund en tur for pengene. Denne film er en sand fornøjelse for dem, der elsker hetro action og fantastiske blowjobs. Så tag med på en hæmningsløs rejse gennem oralsexens land, hvor vores stjerner vil tage dig til himlen og tilbage igen.

porno med danske piger