Sexlegetøjsanmelder: De tester sexlegetøj for din skyld.

Sexlegetøjsanmelder: De tester sexlegetøj for din skyld.

SPAR MANGE PENGE

Ægte anmeldelser med sexlegetøj som Sexlegetøjstester.

Mød 2 danske kvinder der tester dildoer, buttplugs og vibratorer i alle størrelser, så du kan få de bedste oplevelser når du køber sexlegetøj. Få en grundig gennemgang af produkterne på winkwink.dk og få deres endelig dom, efter de selv har prøvet det af.

Læs de ærlige anmeldelser fra Betina på 28 og Alvilda på 21 år.

DE ER SEXLEGETØJSTESTER

BETINA: Jeg er blevet sexlegtøjsanmelder fordi, jeg er en meget nysgerrig ung kvinde som er vild med at udforske og prøve grænser af indenfor den erotiske verden. Derfor fandt jeg glæden ved at bruge sexlegetøj mm.

Jeg er et åbent og ærligt menneske, der ikke følger skam over at fortælle om mine oplevelser med legetøj. Jeg er derfor frisk på at give andre potentielle kunder min ærlige mening.

Se det sexlegetøj Betina har afprøvet!

ALVILDA: Med en travl hverdag, sætter jeg en ære i at huske mig selv samt at tilfredsstille mig selv, med diverse former for sexlegetøj. Det er også grunden til jeg har valgt at blive tester.

Som tester får jeg mulighed for at udvide min horisont indenfor sexlegetøj og prøve flere nye ting, samtidig med at jeg kan give inspiration til andre med samme passion eller nysgerrighed.

Læs Alvildas anmeldelser af sexlegetøj!

TEST OG ANMELDELSER AF

Satisfyer Candy Cane, Colt Anal Trainer Kit Anal Plugs sæt, Palora 10 Speed Bullet, Satisfyer Pro Traveler, Belou Vibrator Dobbelt Stimulering, Womanizer Premium Eco, Vibepad Dobbeltstimulering, Palora Klassik Vibrator Æg, Satisfyer Mono Flex Rabbit Vibrator, Axus Lite Butt Plug Med 10 Forskellige Vibrationer, Opladelig Intens Magic Wand, Palora Par Vibrator, Satisfyer Pro G-spot Vibrator, Palora Orgasmic Gel.

 

porno med danske piger