Min luder golddigger debut for pengens skyld!

SPAR MANGE PENGE

Det var 3.semester og min økonomi var helt i bund. Jeg havde virkelig brug for at tjene ekstra penge til en skiferie, jeg gerne ville på med min kæreste. Selvom eksamensstressperioden snart begyndte, var det vigtigste for mig at finde et job.

Mine øjne var ved at blive godt tørre af at tjekke jobopslag på internettet, og jeg var lige ved at opgive dagens jagt, da jeg tilfældigt så et googleopslag: Mand i 50erne søger ung pige til husligt arbejde og personlig assistance i hverdagen. Skriv: alder og kropsdata og kontaktoplysninger.

Jobopslaget så meget suspekt ud, og jeg var sikker på, at det drejede sig om prostitution. Normalt ville jeg gå langt væk fra den slags, men jeg var desperat…. Og så havde jeg længe haft en hemmelig fantasi.

Jeg ville betales for sex. Især af en ældre og velhavende mand. At degraderer min hele min person til at være en andens ejendom og sexlegetøj.

Jeg havde længe været utilfreds med mit sexliv med kæresten. Det var intimt og kærligt – jo tak, men jeg manglede at udleve en vild side af mig selv. Min indre luder. Jeg søgte jobbet, uden at vide hvem manden var, eller hvor han boede. Jeg kunne jo altid sige nej, hvis han ikke var lækker.

23 årig, 175 cm høj, D-skål, 65 kg. Lyst hår.

Han svarede lynhurtigt:

Lyder godt, kan du komme i dag? Jeg trænger til din unge stramme fisse. Du bliver betalt godt. Kontant. 3000 kr.

Det var virkelig mange penge. Men skulle jeg gøre det? Han havde givet mig adressen, og jeg vidste, at det var et af de mest luskuriøse dele af byen. Jeg googlede ham. Han så ud som i min fantasi.
Min kæreste havde overarbejde i dag, så jeg ville sagtens kunne nå at arbejde inden han kom hjem. Uden han fattede mistanke.

-Jeg er hos dig om 20 min.

Din Lille luder!
Jeg bankede på hans dør med svedige håndflader. Han åbnede smilende døren og så meget charmerende ud. Kom indenfor, det er denne vej. Det var en luksuslejlighed i flere etager, og den var indrettet med wegner og Arne Jacobsen møbler. Uden at tale sammen, ledte han mig op af en trappe til et soveværelse. Der stod en kæmpe seng med satinsengetøj, men ellers var rummet helt bart.

“Tag dit tøj af, og lad mig se din luder krop”. Der var ingen smil eller charme i hans befaling.

“Knæl så for mig”

Jeg stillede mig på alle fire på gulvet og mærkede hans grådige hænder overalt på min unge krop. Jeg havde det skidt med at være på gulvet. Det havde været mindre vulgært i sengen, og jeg følte mig som et dyr. Han stønnede på en brutal måde, og jeg fortrød, at jeg var kommet. Men selvom jeg ville væk, havde jeg aldrig været så liderlig før, og jeg kunne mærke, hvordan mine egne safter drev ned af lårene på mig.

Hans fingre kørte ind og ud af min fisse, indtil han holdte en lille pause. Så hev han mig hårdt i håret og trængte dybt ind i mig på en voldsom måde, og kneppede mig hårdt.

“Din lille luder, føles det godt at få penge for pik?”

Jeg skreg min nydelse ud og ønskede, at han ville fortsætte for evigt.

“Du får 1000 kr. ekstra, hvis jeg tager dig analt”

Analsex hvor et super no go og turnoff for mig. Men det var virkelig mange penge………”Okay”

Det gjorde afsindig ondt, og jeg begyndte at græde. Tre hårde stød. Så var han færdig.

Jeg følte mig  udnyttet og skulle til at tage mit tøj på igen.

“hvad tror du, du laver. Ned på knæ og slik mig ren. Se på mig”

Jeg så ham i øjnene mens jeg suttede hans pik ren. Imens lod han 500 krone sedler dale ned over mig indtil han havde betalt mig de 4000kr.

SEX I DAG?

“Din lille luder” Der var kun foragt tilbage i hans stemme. “Nu kan du godt tage dit tøj på og gå”

Han så ligegyldigt på sit ur. Jeg smuttede.

Tvangsorgasmer
Da jeg kom hjem, var min kæreste stadig på arbejde. Jeg tog et bad og tjekkede min mail. Der var en besked fra den 50årige:

“Hvis du kommer i morgen, så får du det dobbelte af i dag.”

Selvom det var virkelig mange penge, så havde jeg  ikke lyst. Oplevelsen havde givet mig en lærestreg, og jeg ønskede ikke at sælge mig selv igen. Så jeg svarede, at jeg ikke var interesseret i at arbejde for ham længere.

“Jeg tænkte nok, at du ville sige det. Kan dette fotografi få dig på andre tanker? hvis du ikke kommer i morgen, så kommer det online”

Jeg kunne ikke tro det. Han havde haft et skjult kamera. Og på billedet stod jeg på alle fire med en fremmed mands pik dybt inde i mig. Mit ansigt var fortrukket i nydelse. Hvis det billede kom ud, var mit parforhold uden tvivl forbi.

Jeg troppede op ved adressen næste dag med en stor klump i halsen, og det snurrede i min mave. Jeg havde virkelig ikke lyst til at se ham igen. Han åbnede døren for mig, men uden at se mig i øjnene.

“Det er denne vej”.

Vi gik ikke op til soveværelset, men ned af en trappe. Vi  kom ind i et mørkt rum, hvor der kun stod en gynækologbænk, som man kunne blive spændt fast i. Perverse svin, tænkte jeg.

Han beordrede mig til at tage tøjet af, og lægge mig op på gynækologbænken, hvor han spændte mig fast.

Han besudlede min krop med sine slimede hænder og så grådigt på mig.

“Jeg har en overraskelse til dig”

Lige da han havde sagt det, kom tre nye mænd ind af døren. Alle velklædte.

De slikkede og tog på mig, mens de grinede og pjattede med hinanden. Som om jeg ikke var et menneske, men en sexdukke.

Jeg prøvede at tænke på noget andet, men kunne ikke holde tårene tilbage.

“Du skal ikke være ked af det. Nu skal vi nok gøre det godt for dig. Nu bliver du rigtig forkælet,” sagde værten ironisk.

En af de fremmede mænd tog en stavvibrator frem og satte den til. Den brummede som bare pokker.

Han førte vibratoren hen til min fisse. Åh. Det føltes fantastisk. jeg var modvillig, men kunne ikke holde orgasmerne tilbage.

“Jeg vil ikke!”

“Jo du vil. Det står i din kontrakt”

Latterbrøl.

“Åh. Nej. Stop. Jeg vil ikke. Åh. Åhhh. ÅHHH”

Han slukkede vibratoren. Rummet var helt stille.

De tog mig hårdt på skift. De kom i mig. På mine bryster på. på min mave. På mit ansigt. Tvang mig til at sluge.

Da de alle var kommet, spyttede de mig  i ansigtet, og gik. Jeg var stadig spændt fast.

Lidt efter kom min arbejdsgiver tilbage. Hvad skulle jeg ellers kalde ham? Voldtægtsforbryder?  Jeg indvilligede jo selv.

Han stod med et kæmpe bundt sedler.

“Det gjorde du ikke ret godt. Hvis du gerne vil have din betaling, så skal du gentage følgende: Jeg er en lille tuder tøs, der elsker at få betaling for pik”

Jeg gentog, og så ham stift i øjnene. Han var et dyr.

Han lagde pengene i min tøjbunke og løsnede mig.

“Du kender selv vejen ud. Vis aldrig dit lille luderfjæs her igen. Din mær”

Så gik han. Jeg tog mit tøj og mine penge. Så gik jeg hjem.

Min kæreste havde lavet lasagne, da jeg kom hjem. En uge senere tog vi på skiferie.

porno med danske piger