Sæd-hjælp – Vi gør det ikke for fornøjelsen skyld!

SPAR MANGE PENGE

Sæddonor hjælper kvinde i forhold med graviditet

Jeg havde skrevet med en smuk ung pige på 27 år for et par måneder siden, da hun inviterede mig til middag. Jeg var blevet lidt små-lun på hende mens vi havde skrevet sammen, hun havde en kæreste men alligevel vist lidt interesse for mig, Jeg vidste, at hun boede sammen med sin kæreste i samme by som mig selv. 

Jeg kom så hjem til hende med en god flaske vin under armen og hun havde lavet lækker mad til mig. Hendes kæreste var der ikke, hvilket undrede mig, men han var i byen med nogle af sine venner, sagde hun.

Da vi havde drukket et par flasker vin og snakket om løst og fast i noget tid, så hun pludselig på mig på en måde, så det var klart at hun ville sige noget vigtigt til mig.

“Lasse” sagde hun. Jeg nikkede.

“Vi har talt om at få børn længe.” Jeg kunne forstå, at det var hende og hendes kæreste, det drejede sig om. “Vi vil begge to virkelig gerne have børn, men jeg bliver bare ikke gravid.” Jeg smilede medfølende, vidste ikke rigtig hvad jeg skulle sige.

“Det viser sig, at det er hans sædkvalitet, der er for dårlig.” Jeg smilede stadig. “Ligesom i Den eneste ene,” sagde jeg, i et forsøg på at sige et eller andet, der gav mening.

“Det er faktisk lidt svært for mig at sige det her,” fortsatte Patricia som hun hed, “men vi er jo bliver gode venner, og du er sådan en flink mand med et godt hoved og et godt helbred.” Hun lød som en gammel dansk spillefilm fra 50″erne. Jeg forstod stadig ikke helt, hvor hun ville hen.

“Vi har selvfølgelig overvejet at adoptere, men vi vil gerne have vores egne børn, og det vil altså være lidt for mærkeligt hvis jeg skal insemineres med en eller anden fremmed mands…” Jeg begyndte at blive lidt usikker. Smilede til hende og regnede med, at hun ville sige noget helt andet, end det hun tilsyneladende var ved at lægge op til.

“Lasse, vi har snakket om det, og så blev vi enige om at spørge dig da min kæreste ved vi har skrevet sammen , om du havde lyst til…altså ikke sådan havde lyst til, men du ved, om du ville påtage dig…” Jeg troede ikke mine egne ører. Sad der en smuk ung kvinde og fortalte mig at hun og hendes kæreste var blevet enige om at spørge mig om jeg ville bolle hende? “Patricia, hvad er det, du beder mig om?”, spurgte jeg lidt nervøst.

“Altså vi spørger jo bare, ikke? Det er også lidt pinligt for os, men altså, vi tænkte at det nok var den bedste måde at gøre det på…”.

“Du er altså nødt til at sige hvad det er, du beder mig om,” sagde jeg . jeg kunne mærke på varmen i ansigtet, at jeg måtte være ildrød i hovedet. Jeg ville nødig misforstå situationen totalt, hvis hun i virkeligheden mente noget helt andet.

“Altså, vi ville gerne undgå insemination, og så tænkte vi, at vi to jo kunne prøve og se, om…altså hvis du har lyst…eller…ikke lyst, vel, men hvis du…altså det ville jo være en kæmpe tjeneste, og vi kan jo godt betale….det ville jo alligevel koste penge at blive insemineret…” Hun tog en dyb indånding og så mig nu i øjnene. Jeg var ikke længere i tvivl om, hvad hun mente.

“Det er fandeme det mærkeligste, jeg har hørt,” mumlede jeg, helt paf.

“Det ville altså virkelig være dejligt…eller…ikke dejligt, vel, men altså…det ville virkelig være en stor hjælp, hvis…” Hun prøvede hele tiden at komme til at undgå at tale om det som andet en klinisk proces.

“Patricia, jeg vil være helt ærlig. Jeg vil gerne hjælpe jer.” Hun så lettet på mig. “Jeg vil ikke have nogle penge, men jeg vil heller ikke lade som om, jeg ikke tænder på dig, for det gør jeg. Meget. Hvis vi skal gøre det, så skal vi gøre det rigtigt. Som vi ville have gjort det, hvis vi havde været kærester.” Hun sank en klump.

“Ja…” Hun så ud, som om hun ikke rigtig havde været klar over, hvad det var hun ville bede mig om. Kiggede ned, og så mig så igen i øjnene.

“Ja,” sagde hun, nu med klar og fast stemme.

“Har du ændret mening?” spurgte jeg.

“Nej, det er sådan det er,” sagde hun.

SEX I DAG?

Vi aftalte, at jeg skulle komme over til dem uger efter.

Da hun åbnede døren, var vi begge to rystende nervøse. Det var en meget akavet situation. Hun gav mig et langt og fast knus og aede mig på ryggen med sin højre hånd. “Søde Lasse…”, sagde hun stille. “Altid til tjeneste,” tænkte jeg, mens jeg overvejede hvordan vi skulle få brudt isen og komme i gang. Den første gang var vel den sværeste.

Patricia gik ud i køkkenet for at sætte vand over. Jeg fulgte med. Hun gav mig et knus igen. Vi blev stående helt tæt og hørte bare hinandens vejrtrækning og el-kogeren, der begyndte at pibe. Hun drejede langsomt hovedet, så vores ansigter var lige ud for hinanden, og hendes læber strejfede først min kind, så mine læber. Først stødte vores læber bare sammen, så gav hun mig det første kys.

Hun så på mig, som for at få lov til at fortsætte. Jeg smilede og kyssede igen, mens min hånd bevægede sig rundt på hendes røv. Hun trak mig ind i soveværelset og begyndte at tage mit tøj af. Jeg hjalp hende af med den stramme bluse og åbnede hendes BH. Slikkede på hendes brystvorter. Hun begyndte at give sig hen, slippe noget af kontrollen. Jeg lagde hende ned på sengen og tog bukser og trusser af hende.

Nå, vi skal jo til det,” smilede hun og lagde sig hen over mig, så vi lå i en 69″er. Hun gnubbede sin fisse hen over mit ansigt, mens hendes stramme læber kørte op og ned over min pik, der var mere end kampklar. Hun holdt sig vist ikke til det strengt nødvendige. Det var et vildt liderligt syn: Hendes knaldrøde læber og det smukke ansigt, der var et med min pik. Jeg kunne slet ikke koncentrere mig om at slikke hendes duftende fisse, der var lige ud for mit ansigt, så dejligt var det.

“Stop, ” sagde jeg. “Det nytter jo ikke noget, hvis jeg kommer i munden på dig.” Jeg lagde mig mellem hendes ben, lagde en pude under hendes lænd og begyndte langsomt at slikke hende i gang. Kyssede hende op ad lårene, op på maven, hele tiden udenom fissen, indtil hun trykkede mit hoved ned mellem sine efterhånden vidt spredte ben. Jeg stak tungen ind i hende og bevægede den op og ned. Hun stønnede svagt. Jeg stak et par fingre ind i varmen og brugte i stedet munden til at suge på hendes klit. Hun stønnede hurtigere. Jeg begyndte at finger kneppe hende, og efter lidt tid kom hun langsomt og ømt. Ikke noget fake her, det var virkelig en ægte nyde-orgasme, der varede næsten et halvt minut.

“Kom,” sagde hun og trak mig op til sig. Jeg lagde mig langsomt ned over hende. Hun hjalp mig ind med den ene hånd, og efter et par stød var jeg helt inde. Slikkede hende på halsen og i øret, mens jeg kneppede hende. Hun borede sine lange negle ind i ryggen på mig og stønnede “ja……… ja………… ja…! ja……….”.

Jeg trak det ud, satte tempoet ned og bollede hende i lange, dybe stød. Helt ind. Helt ud. Det var tydeligt, at hun også nød det. Vi blev ved og ved. Jeg turde ikke skifte stilling af frygt for at komme udenfor hende.

Min pik glinsede af fisse safter. Hun var meget tæt på at komme igen. Jeg kunne ikke holde mig længere nu. Bollede hende hurtigere og hurtigere. Min krop spændes og pumpede ladningen op i hende. Jeg blev ved et øjeblik til, mens jeg masserede hendes klit med tommelfingeren, prøvede at nå at få hende med, inden pikken blev slap. Så kom hun. Hendes ansigt fortrak sig i orgasme kramper, og det slog mig, at en smuk kvinde der får orgasme nok ikke overgås af noget andet syn. Hun forsøgte at sige noget til mig, men kunne ikke forme ordene. I stedet trak hun mig ned til sig og gav mig et langt, dybt tungekys.

Vi lå lidt og slappede af sammen. Hun begyndte at kæle for mig og legede med min slappe pik, der hurtigt begyndte at røre på sig igen.

“Er det så nu, vi skal gøre det for sjov?” hviskede hun ind i mit øre og så mit undrende ansigtsudtryk. “Ja, du skal vel have en slags kompensation for at jeg udnytter vores venskab…”. Hun kørte tungen rundt i mit øre, som for at sikre sig at ordene blev derinde. Hun vendte mig, så jeg lå på ryggen, og lagde sig ovenpå mig. Hun borede sin tunge ind i munden på mig, mens hun gned fissen rundt i cirkler på min pik. Jeg havde ikke en chance for at komme med indvendinger, men det var nu heller ikke min første tanke. Hun rakte en hånd ned og førte jernet op i sig igen, og så var det hende, der var den aktive. Hun bevægede sig frem og tilbage på mig, mens jeg prøvede at fange hendes velformede bryster, der gyngede lige foran mit ansigt.

Hun satte sig nu op på mig og satte farten i vejret. Hun tog et par af mine fingre i munden og suttede på dem, som om det var en pik. Hun havde lukket øjnene nu, hun var tydeligvis meget tæt på at få orgasme. Jeg tog fat om hendes hofter for at signalere, at hun skulle stige af. Hun fortsatte bare, og så skete det igen: Hendes krop spændtes, hendes hoved blev kastet bagud og hendes støn blev først meget korte og hurtige, så faldt hun sammen. Hun kunne ikke rigtig koncentrere sig om at kneppe mig, lå bare hen over mig og åndede tungt og prøvede at komme til hægterne. Jeg så mit snit til at komme fri, placerede hende på maven og trykkede langsomt min pik, der var helt indsmurt i hendes duftende fisse safter, ind i hendes bageste hul. Inden hendes orgasme var helt overstået, begyndte hun at stønne mere intenst end jeg havde hørt det før. Som om det kom dybere inde fra. Det var, som om hun helt mistede kontrollen, da jeg kneppede hende i røven i lange tag. Hun kunne slet ikke komme ned igen, blev bare ved og ved med at stønne i ekstase.

Jeg holdt ikke så længe. 10-15 gange ind og ud i alt, vil jeg tro, så eksploderede min pik igen op i hende. Hun var helt færdig, da jeg faldt sammen over hende og strøg hende om håret. Vi lagde os i ske, og jeg kyssede hendes hår og hendes nakke. Kørte et par fingre ind og ud af fissen på hende, hvilket fik hende til at stønne svagt.

Efter en halv times tid vendte hun sig om mod mig. Hun havde et sløret udtryk i øjnene. Vi små kyssede lidt.

“Du ser rimelig gennembollet ud,” sagde jeg og skyndte mig at tilføje “på den søde måde – men hvad siger din kæreste til, at du kommer ud og ser så vel kneppet ud?”.

“Tjaa”. Det lod ikke til at bekymre hende.

Tro han vil nyde og se mig.

Hun rejste sig langsomt og vandrede roligt vuggende, så jeg kunne så alle hendes smukke kurver i aktion, ud mod badeværelset.

“Gider du ikke hjælpe mig med sæben?” spurgte hun.

Jeg nikkede smilende og fulgte hende ud i badet, hvor jeg sæbede hende ind. Hun vaskede min pik grundigt, den havde jo også været inde i hendes stramme røvhul. Der gik et øjeblik, så stod den skråt ud i luften igen. Pegede på hende.

Hun satte sig ned på hug. Mens det varme vand løb ned over os, suttede hun langsomt og uendelig blidt min efterhånden temmelig ømme pik med sine silkebløde læber, mens jeg kørte fingrene gennem hendes lange hår, der ikke blev mindre sexet af at være gennemblødt. Hun slikkede op og ned ad skaftet og brugte så støvsuger metoden. Det føltes, som om hun ville suge spermen ud af mig, og da hun først begyndte at bevæge de stramme læber frem og tilbage på min pik, kunne jeg mærke at jeg ikke kunne holde mig. Selvom jeg allerede var kommet et par gange den dag, var der utroligt nok stadig en god portion sperm tilbage i mig, som pumpede ind i munden på hende. Min orgasme varede længere end normalt, som de tit gør, hvis man har fået et par stykker i forvejen. Hun rejste sig op igen, vi gjorde os færdige i badet, og jeg tørrede hende grundigt bagefter.

Da jeg stod i entreen med tøjet på, kunne jeg slet ikke se på hende på samme måde, som da jeg kom. Jeg så ikke hendes ansigt, som det så ud nu, jeg så hendes ansigt som det havde set ud en time før, da hun fik den ene orgasme efter den anden. Vi havde ikke være venner længe, og nu vi var elskende, eller i hvert fald hinandens elskere.

“Det er næsten ærgerligt, hvis det lykkes for hurtigt, ikke?” sagde jeg.

Hun smilede frækt til mig. “Husk, at vi ikke gør det her for vores fornøjelses skyld,” svarede hun og gav mig et hurtigt kys på munden, der alligevel var klart for ømt til at være et venne-kys. Hendes kæreste kom ud og gav mig hånden og sagde “Tak for hjælpen. Vi ses i morgen”.

Og det gjorde vi sørme. Efterhånden er vi også begyndt at ses mere jævnligt, for Patricia siger at hun er blevet usikker på hvornår hun har ægløsning, så det er mere sikkert hvis vi bare boller et par gange om ugen i stedet for at holde os til bestemte perioder. Jeg gør bare, som hun siger – hun ved vel bedst, hvornår hun har behov for at blive bollet.

Frække film med gravide piger der før sperm i fissenDet er heller ikke altid, jeg husker at fyre den første gang sperm af i fissen på hende. Nogle gange når hun ikke at stoppe med opvarmningsøvelser i tide, så jeg kommer i hendes mund, og hun er nødt til at sluge al den gode sperm. Andre gange tager vi lige belønning knaldet i røven først – men den slags små fejltrin generer hende ikke. Hun har i hvert fald ikke sagt noget til det, og i det store og hele tror jeg også, hun er ret begejstret for vores ordning – eller…ikke begejstret, men tilfreds… Vi gør det jo ikke for vores fornøjelses skyld. 😛 

 

Der gik ca 2 måned så var hun desværre gravid, jeg er nu inviteret over til det sidste knald i denne omgang.

porno med danske piger