Turister tager nøgneselfies på ikoniske destinationer

Turister tager nøgneselfies på ikoniske destinationer

SPAR MANGE PENGE

Nøgentrend på sociale medier!

Par, kvinder og mænd tager tøjet af og flasher et stykke med bart foran kameraet ved de berømte turistattraktioner.

Der er en ny rejsetrend, der fejer over de sociale medier. Den nye frække trend er skudt i gang blandt rejsende, der smider bukserne eller blusen og tager billeder af deres bare numse eller bryster på ikoniske destinationer rundt om i verden.

Ingen destination er immun over for havet af nøgne numser med Grand Canyon, Eiffeltårnet, Det skæve tårn i Pisa og endda Amazonas, som alle er mål for den nye trend.

Nudisme er ikke noget nyt. Det er det selvfølgelig heller ikke at rejse ud i verden. Det nye er når turister viser bryster eller smider deres bukser, mens de tager billeder ved berømte attraktioner? Dette ser ud til at være blevet en ny ‘ting’.

Den nye trend viser sig at være så populær, at en Instagram-konto kaldet CheekyExploits er dukket op og har mere end 121.000 følgere.
Deres slogan er: “Gør verden gladere gennem numser. ‘Spred kærligheden!”

SEX I DAG?

Making the world happier through 🍑!

Billeder fra turistmål er endnu en SoMe trend

Fænomenet er dog ikke nyt, om end udbredelsen via nettet aldrig har været større. Kvinder har altid kunne li at vise sig frem, ægge mænds begær og være genstand for opmærksomhed.

Overalt på internettet kan man finde fotos af kvinder, der via egne billeder poserer halvnøgne for offentligheden. I takt med smartphones med kamera blev alle mands eje og man har kunnet eksponere sig selv på diverse medier, har et stigende antal kvinder valgt at lægge flere of flere afslørende billeder af dem selv på nettet.

Mange piger nyder nøgenheden under kjolen, risikoen for ”afsløring” – samt det ”uartige” element der ligger bag. Der er tale om en form for fetich, hvor selve følelsen det gir, både at blotte sig på internettet, men også at være udfordrende klædt i byen og til fest, evt uden trusser, er seksuelt ophidsende for kvinden, såvel som et udtryk for hendes seksualitet og rollen som frigjort kvinde.

Andre SoME trends gennem årene på sociale medier

Hvis man synes, at CheekyExploits er lige lovlig grænsesøgende, så må man nok glæde sig over, at luften er gået af en anden SoMe trend, der var oppe for et par år siden: Nutscaping. Det handlede om mænd, der tog billeder af smukke landskaber, solnedgange og den slags – taget gennem benene, så underkanten af testiklerne ligesom hang som en dobbelt overskygge ned over motivet. Søg på det selv – eller lad vær.

https://www.tumblr.com/cheekyexploits/163984101674/mooning-butts-these-girls-are-having-a-very

porno med danske piger