Singler vil have sex på 1st. date – og det får de!

Singler vil have sex på 1st. date – og det får de!

SPAR MANGE PENGE

HVER ANDEN GANG ER DER SEX PÅ FØRSTE DATE.

En ny europæisk undersøgelse fra Match.com, LoveGeist, viser, at singlerne bestemt også er klar til at lufte undertøjet. Sex er en stor del af datinglivet for de europæiske singler, og I Danmark har 43 procent af singlerne haft sex på første date.

Læs de Fantastiske kærlighedshistorier med par der har haft succes gennem datingsiden Match.com

Sex på første date eller ej?

Det kan være svært at tyde signalerne: ”Vil hun gerne tilbringe natten, hvis hun siger ja til en drink hjemme hos mig”, eller ”Gad vide om han vil mere end at snakke, sådan som hans hånd bliver ved med at strejfe mit lår?”Ifølge Match.coms europæiske undersøgelse, LoveGeist, ligger Danmark nummer 2 på listen over de adspurgte lande, når det kommer til at have sex på første date. 43 procent af danske singler har haft sex på første date og er kun overgået af de spanske singler, hvor 47 procent har haft sex på første date.

SEX I DAG?

Sex er vigtigst for de italienske og spanske singler

Ifølge undersøgelsen mener de europæiske singler, at sex er vigtigt. Her topper de italienske singler listen med 83 procent efterfulgt af de spanske singler med 73 procent. I Danmark er det mere en halvdelen af singlerne (54 procent), som også mener at lagengymnastikken er vigtig.

Sex på første date skaber dog lidt uenighed imellem de kvindelige og mandlige danske singler. Mere en halvdelen (57 procent) af mændene mener, at man godt kan have sex på første date, hvis det føles rigtigt. Den holdning deles kun af hver fjerde kvinde (25 procent), mens to ud af fem kvinder foretrækker at vente med sex til den fjerde, femte eller en senere date. Forklaringen kan være, at samme antal synes, at sex på første date ødelægger chancerne for et længerevarende forhold. Igen mener størstedelen af mændene, 77 procent, at sex på første date ikke har indflydelse på et muligt forhold.

Ødelægger sex på første date chancerne for et muligt forhold?

Danske mænd Danske kvinder
Nej, sex er bare sex! 21 % 13 %
Nej, sex kan føre os tættere sammen 27 % 13 %
Nej, sex er en vigtig faktor for at få et forhold til at fungere 29 % 24 %
Ja, han/hun ville miste respekten for mig 9 % 21 %
Ja, han/hun vil miste interessen for mig 10 % 18 %

Hos dig eller hos mig?

Hvis daten udvikler sig til mere, hvor skal det så ske? Halvdelen af europæiske singler (50 procent) foretrækker faktisk at lagengymnastikken foregår hjemme hos deres date. Og det er ikke fordi, de gerne vil liste sig ud efterfølgende og smutte tilbage til deres egen seng. Samlet set vil tre ud af fire (74 procent) gerne overnatte hos deres date efter sex. I Danmark vil langt de fleste (83 procent) mandlige singler gerne blive og sove, imens hver fjerde (24 procent) af de kvindelige singler gerne vil sove alene efterfølgende.

Hvis sexakten ikke skal udspille sig hjemme, så er det de spanske (23 procent) og engelske (16 procent) singler, der tager på hotel. Undersøgelsen viser også, at de engelske singler er mest kinky, idet en ud ti (12 procent) gerne vil have sex for første gang på et offentligt sted.

Danske kvinder går ikke tilbage til en fuser

Og imponerede daten ikke på lagnerne, så er det faktisk mændene, der står først i køen for at give kvinden en chance til. 86 procent af de danske mænd tager gerne en omgang til, hvorimod det kun er 75 procent af de danske kvinder, som vil gå tilbage til en fuser.

Top 3: Danske singlers forberedelse inden de skal have sex med en ny date for første gang

Mænd Kvinder
 • Sørger for at have kondomer med
 • Gør ingenting
 • Barberer mig
 • Vokser eller barberer sig
 • Tager sexet/nyt undertøj på
 • Putter tandbørsten i tasken

Find personen som virkelig passer til dig

3, 2, 1 søg! Profilerne på Match er meget detaljerede. Find dem, der passer til dig ved at søge efter kriterier, eller lad dig charmere af de små detaljer.

Overvej følgende i forbindelse med den første date…

 • Sørg for at være i god tid.
 • Tal ikke kun om dig selv. Stil spørgsmål, inviter til samtale, og udvis interesse for din date.
 • Glem blomster og lignende gaver til den første date.
 • Prøv at mærke på dit dates signaler. Bliv ikke for fysisk, og sæt dig ikke for tæt på din date, medmindre vedkommende giver tydelige signaler om, at det er i orden.
 • Undgå at tale om din eks-partner eller tidligere forhold. Hvis du får et spørgsmål om din eks-partner, er det allerbedste at svare neutralt og ikke komme ind på f.eks. hvor dum, fantastisk eller belastende, din eks-partner er/var.
 • Klæd dig i noget, du føler dig godt tilpas og fin i.
 • Forsøg at holde så meget øjenkontakt som muligt.
 • Omtal gerne ting fra din dates profil, som du husker, f.eks. interesser eller rejser, vedkommende har været på, og giv udtryk for, at det interesserer dig.
 • Drik ikke for meget – heller ikke selvom du er nervøs
 • Det er nok den ældste kliché – men sørg for at være dig selv i videst mulige omfang.
 • Hold dig til sandheden. Lyv ikke om din alder, dit job eller noget andet.
 • Tilbyd at betale din del af regningen.

 

porno med danske piger