Womanizer: Kvinders #1 favorit sexlegetøj (Orgasmegaranti)

Womanizer: Kvinders #1 favorit sexlegetøj (Orgasmegaranti)

Womanizer er populær blandt kvinder

Onani er en sjov måde at fordrive tiden på, og Womanizer vibratoren gør det nemmere end nogensinde før at få spontane orgasmer hver gang, En af de bedste former for selvpleje er at søge sig selv fornøjelse og nydelse, så det er ingen overraskelse, at vi bruger mere tid på have lidt sjovt med det bedste sexlegetøj på markedet.

Selvom alle har deres egen legetøjssmag, er der meget at sige om, hvorfor Womanizer vibrators er blevet så populær i karantæne. Her har du nogle grunde til hvorfor Womanizer er blevet et af de mest populære sexlegetøj på markedet, og hvorfor folk elsker Womanizer-mærket.

Womanizers Pleasure Air Teknologi

Først og fremmest er Womanizer faktisk en klitorisstimulator, og det har dens Pleasure Air teknologi at takke for.

Womanizer vibratoren er en enestående vibrator. I virkeligheden er det mere en klitorisstimulator end en vibrator. I modsætning til en typisk vibrator, som gør kontakt med hele klitoris og vagina, fokusere Womanizeren udelukkende på klitoris. Womanizeren
anvender en første af sin slags teknologi kendt som Pleasure Air teknologi, som stimulere klitoris uden at kræve nogen form for kontakt. Så du har bogstavelig talt sex med luft, hvilket mange mennesker, der har en klitoris, nyder godt af og muligvis påstår føles fantastisk.

Vi mener, at Womanizers popularitet stammer fra det faktum, at den tilbyder en ny sensation, i det mindste med hensyn til sexlegetøj. Mange mennesker kender fornemmelsen af en vibrator, men en klitorisstimualtor, der bruger pulserende luft, lyder spændende, interessant og usædvanligt. Der er ikke meget legetøj på markedet, der gør netop dette endnu.

Dette mærke er fantastisk til dem, der er afhængige af klitorisstimulering for at klimaks. Hvis du har bemærket, at det er sværere at opnå orgasme via penetrerende sex, da du ikke oplever nok klitorisstimulering, er dette legetøj rettet mod dette specikke behov.
Se video der forklarer om denne specielle teknologi.

Den følsomme klitoris

Womanizer er fantastisk til mere følsomme klitoris, da der er mindre overstimulering

SEX I DAG?

På dette tidspunkt kan nogle af os have haft vibratortræthed. Hvis du har stået med en vibrator, kan den kraftige vibration bliver overvældende efter et stykke tid. Denne følelse kan være en afskrækkende virkning på at købe sexlegetøj nogle gange. Du vil derimod ikke få den samme voldsomme, og til tider, irriterende friktion med Womanizer legetøj.. Womanizeren er et fantastisk alternativ, hvis du har en særlig følsom klitoris, der let bliver overstimuleret. Disse skønheder skaber ikke kontakt med klitoris: snarere omgiver den. Din klitoris modtager en masse fremragende stimulation uden nogen frygt for at blive overstimuleret.

Hurtig og nem orgasme

Womanizers siges at hjælpe dig med at orgasme lettere

Du kan læse adskillige anmeldelser, når det kommer til et Womanizer legetøj, at det har sikret mange individer som ejer en klitoris, til at få orgasme hurtigere og lettere. En favorit anbefaling til folk, der har haft problemer med at nå orgasme med almindelige vibratorer, såvel som dem med følsomme klitoris, er The Womanizer’s Pleasure Air Technology. En Womanizer er et mildere alternativ i forhold til andet legetøj, og den vil med garanti hjælpe dig til at nå din første orgasme.

Lufttrykket kommer i kontakt med din klitoris, hvilket er grunden til, at personer fandt Womanizeren, skal vi sige, effektiv. Desuden giver forskellige Womanizer-modeller tydelige forbedringer og trykvariationer. Stimuleringtilgangen er rytmiske pust af luft, som kan være relativt blide – men er muligt at få det helt op til ret kraftige. Disse slags legetøj har en masse variationer og tilbydes i forskellige former. Ethvert legetøj, der i vid udstrækning fokuserer på klitoris, vil sandsynligvis øge ophidselsen og orgasmen (medmindre måske for personer, der ikke kan lide klitoris fokus – nogle kan ikke lide genital intensitet: andre foretrækker penetration – i hvilket tilfælde vil Womanizers ikke være det optimale legetøj).

Oplev flere orgasmer på en gang

Womanizer hjælper folk med at opleve ere orgasmer.

Mange klitoris-ejende individer opdager, at de kan få mange orgasmer på en gang, hvilket er en drøm, der går i opfyldelse for dem, der troede, at orgasmer kun var en myte (spoiler: det er det
ikke). Womanizer stimulerer klitorisområdet uden at overstimulere det, så du kan få op til ere orgasmer. Din krop vil aldrig vænne sig til fornemmelsen, og hjælper dig med at komme igen og igen.

Og når vi taler om en frisk oplevelse hver gang, så inkluderer visse Womanizers en Autopilot- tilstand, der tager dig med på en rejse af varierende intensitet (det vil sige du behøver ikke at klikke på nogen knapper: bare lad Womanizeren vise vejen). Nogle mennesker vil gerne have mere kontrol, mens andre er helt tilfredse med at følge strømmen.

Ssssh.. Lydløst legetøj

Og hvis du ikke føler dig godt tilpas med støjende sexlegetøj så…

Womanizeren er kendt for sin støjsvage, men kraftfulde drift. De skulle efter sigende være diskret i modsætning til vibratorer som en Magic Wand, som kan høres fra fem rum væk (vi laver nu sjov, men de kan blive ret høje). Womanizers er designet til at være diskret. Dens Smart Silence- funktion inkluderer en sensor i hovedet, der sørger for, at strømmen tændes, når legetøjet kommer i kontakt med din hud. Det er et kraftfuldt legetøj ,og selvom det ikke er så kraftfuldt som en Magic Wand, er det dog heller ikke lige så larmende og støjende.

Endelig, hvis du leder efter et sexlegetøj, der næsten helt sikkert vil klare arbejdet og vise din klitoris noget kærlighed, er Womanizer investeringen værd.

Udvalg at vælge i mellem

Womanizers kommer i et bredt sortiment, så prøv at spille det metaforiske felt.

Du kan prøve at starte med den begyndervenlige Womanizer Classic Klitorisstimulator , som har 8 forskellige intensitetsniveauer. Arbejd dig langsomt op til en premium, såsom Womanizer Premium Klitorisstimulator, som har 12 intensitetsniveauer og et auto-pilot mode – eller, hvis du leder efter noget, der giver dig ekstern og intern stimulation på samme tid er der Womanizer Duo Dobbelt Stimulator. Verden er din østers.

porno med danske piger