Sket på hotdating

SPAR MANGE PENGE

Et par uger senere fik jeg kontakt med en dame fra Vestfyn på 51 år. Vi aftalte at vi skulle mødes på et lille værtshus ikke langt fra hvor hun boede…

Det skete i vinteren 2007. Jeg havde oprettet en profil på Hotdating, hvor jeg søgte sexpartner.

Jeg er selv 40 år, og fik ret hurtigt kontakt med en enlig pige fra Midtfyn på 45 år, som gerne ville have besøg.

Jeg medbragte en flaske rødvin, som vi da lige nåede at smage på, før jeg næsten blev overfaldet. Hun ville have sex, og det skulle være nu..

Vi fortrak til hendes dobbeltseng, og de dejligt bløde satin dyner, og så begyndte legen. Aldrig har jeg fået suttet så dejligt pik.., og aldrig har jeg mødt så våd og villig en fisse. Som smagte så herligt.

SEX I DAG?

Vi knaldede forfra, bagfra, og fra siden, og det var fedt. Vi nåede begge klimaks, og kom i den dejligste orgasme. Vi sundede os lidt, drak en tår vin, og så ville damen sutte igen. Hun suttede mig til den dejligste orgasme nr. 2, og åd det sidste der var tilbage af den ladning..

Et par uger senere fik jeg kontakt med en dame fra Vestfyn på 51 år. Vi aftalte at vi skulle mødes på et lille værtshus ikke langt fra hvor hun boede. Hun fik den udfordring, at hvis hun kunne lide hvad hun så, så skulle hun kysse mig inden for meget kort tid.

Der gik vel sådan ca. 2½ minut, så sad vi og kyssede hinanden. To vildt fremmede mennesker, som aldrig havde set hinanden før.. Det var vildt frækt.

Vi gik kort efter den korte vej hjem til hende, og tøjet faldt næsten af, af sig selv. Vi stod i stuen lidt, og følte os frem på vores nøgne kroppe. Vi fortrak til soveværelset, og hendes store seng. Her oplevede jeg en vildt dejlig, og vild i varmen pige på 51 år… Nogle dejlige lange skamlæber, og en dejlig stram fisse, og de lækreste stive brystvorter.

Da vi havde elsket i de dejlige stillinger vi ville, og vi trængte til en pause, gik vi ned stuen og drak en øl, og pillede lidt ved hinanden. Jeg blev klar igen, og det var hun så også, og hun rejste sig, og lænede sig ind over bordet, så jeg kunne tage hende bagfra, og det skal lige siges, at hun larmede en del, og havedøren stod åben…Hvad mon naboerne tænkte.. Jeg var ligeglad, for det var fedt. Efter lidt tid, måtte vi tilbage til sengen, og her fuldførte vi et kanon samleje. Det var dejligt, og en lækker oplevelse rigere kørte jeg hjem igen.

Har siden været sammen med et par fra Vestfyn på 62 år, det var også dejligt, og det er en hel anden historie.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: [email protected]

porno med danske piger