Da foråret kom

Hun været single i snart 2 år, drømte egentlig ikke om et nyt forhold, men det kunne være meget rart med en fast husven, Bare for at få sine behov dækket…

Langt om længe! Endelig et par dejlige dage med solskin og 20 grader. Susan var helt vild, og pakkede straks tasken og kørte op i hendes afsides liggende sommerhus. Da hun ankom til huset startede hun med at åbne nogle vinduer og rydde op, så huset kunne bebos et par dage. Da hun nåede soveværelset – et dejligt lyst lokale, med et stort panoramavindue mod den eneste nabos have – så hun ham straks. En høj, muskuløs og mørklødet mand i slutningen af tyverne. Hun sukkede og fortsatte sit arbejde. Det var sikkert naboens nye kæreste, så det nyttede ikke noget at drømme om ham. Selv havde hun været single i snart 2 år, og drømte egentlig ikke om et nyt forhold, men det kunne jo bare være meget rart med en fast husven eller lignende. Bare det at kunne få sine behov dækket, uden forpligtelser om alt muligt andet… Susan stod i vinduet og faldt helt i staver. Hendes tanker kredsede om den nye mørke lækkerbisken i nabohaven, og hun registrene først sent at denne lækkerbisken pludselig bankede på ruden. Med en noget overrasket udtryk åbnede Susan vinduet, og sagde hej. "Hej, jeg hedder Michael, og jeg og et par venner har lejet nabohuset." Susan smilede, præsenterede sig og sagde at det da lød fantastisk, og at hun selv godt nok ejede dette hus. Michael smilede og sagde at vennerne og han selv skulle grille senere og om Susan ikke havde lyst til at komme over og være med – denne invitation kunne Susan slet ikke modstå, så hun takkede hurtigt ja, og spurgte om hun skulle tage noget med. Michael rystede på hovedet – Susan skulle bare komme og være med, så var hans aften reddet. Derefter blinkede han med det ene øje, sendte hende et skævt smil og kig over til sig selv.

Susan var målløs. Hun gjorde sig hurtigt færdig med det hun lige ville ordne, og gik så i et dejligt lunt karbad. Da hun havde ligget lidt kunne hun ikke holde fingrene fra selv mere hun havde længe været meget liderlig, og i de dejlige dufte og det det lune vand, kunne hun ikke modstå fristelsen længere. Efter hun havde onaneret stod hun op af badet og klædte sig sexet, men ikke for vovet på. Susan stod længe foran spejlet og overvejede om hun skulle sætte håret op eller lade det hænge løst. Hun besluttede at lade det hænge. Derefter lagde hun en diskret make-up, og gik over til naboen.

Susan gik direkte om i haven, hvor hun fandt to par, men ingen Michael. Susan følte sig lidt dum, men sagde friskt hej, og fortalte hvem hun var. De andre lo, og sagde at Michael stadig var i bad, men at Susan da endelig skulle sætte sig ned, og tage et glas vin. Susan faldt hurtig i snak med de andre, og sad og grinede da Michael endelig kom ud. Han så dejlig ud stadigvæk, og gik straks over til Susan og kyssede hende på kinden. Susan rødmede lidt, men sagde pænt godaften til Michael. Michael og de andre drenge, gik snart op til grillen og snakkede stille sammen over par øl, mens tøserne grinede sammen og drak noget vin. Efter en times tid var maden klar, og de satte sig alle sammen ned, spiste og snakkede hyggeligt sammen. Michael havde sat sig ved siden af Susan, og efter maden lagde han en hånd på hendes lår. Susan trak vejret dybt og skælvede en lille smule.

SEX I DAG?

Ved en 23-tiden gik de første par ind i deres værelse, mens Michael, Susan og det sidste par blev siddende lidt og snakkede. Det varede ikke længe før parret begyndte at kysse lidt mere inderligt, og manden begyndte diskret at tage kvinden på brysterne. Susan havde godt nok fået alle navnene af vide, men hun kunne ikke rigtigt huske dem. Susan kunne mærke at hun blev vådere i de små trusser, og selvom hun prøvede at lade være så kiggede hun på parret. Michael bemærkede dette, og hviskede i hendes øre om hun ville være med der, eller om de to skulle begynde selv. Susan kiggede på Michael, fnisede og hviskede i hans øre at hun bestemt syntes at de skulle begynde på et eller andet. Michael smilede, kyssede hende inderligt, og lod sin hånd glide op af hendes bukser til hendes skridt. Hun selv skævede til det andet par tænk hvis de kiggede på dem. Susan fandt det en smule mærkeligt at sidde der og kigge på et par, mens der samtidig var en der kyssede og kærtegnede hende. Michael holdt sig ikke tilbage. Han førte hendes hånd ned til han skridt, så hun kunne mærke hvor stor hans pik var. Han var stiv og klar. Han åbnede sine bukser og førte Susans hånd helt ind til pikken og Susan begyndte straks at lege med den. Til trods for at Susan fandt det mærkeligt, så kunne hun ikke holde sine lyster tilbage længere. Parret ved bordet var begyndt at klæde hinanden af, og ryddede hurtigt en god del af bordet. Manden løftede kvinden op på bordet, og begyndte at slikke hendes fisse. Hun stønnede. Susan kiggede spørgende på Michael, som bare smilede og hviskede i hendes øre at hun endelig skulle kigge, det tændte det par enormt meget på. Susan kiggede under bordet og så mandens store, stive pik. Hun gispede. Den var godt nok stor. Manden stoppede sit foretagende og spurgte om Susan ville prøve den. Susan rødmede, smilede og rystede stille på hovedet. Kvinden på bordet lagde sig på maven, så hun kunne se på Susan. Hun smilede og stønnede under mandens kærlige behandling af hendes klitoris. Her tog Susan dog fejl. Manden slikkede ganske rigtigt på kvindens klit, mens han med to fingre masserede hendes g-punkt. Det varede ikke mange minutter før kvinden sprøjtede sine safter uden over mandens ansigt. Derefter slikkede hun det af ham. Susan rejste sig op. Kiggede på Michael, og begyndte så at gå over mod sig selv. Michael gik efter. Da de var kommet ind i hendes hus kiggede hun på ham og spurgte om de mennesker var rigtig kloge eller hvad? Michael lagde hovedet på skrå og sagde glem dem. Og så trak han Susan helt ind til sig, og kyssede hende igen.

Susans tanker kredsede stadig om det fremmede par der uden blufærdighed næsten havde dyrket sex foran hende og hun kunne næsten ikke koncentere sig om Michaels kys og kærtegn. Hun stoppede ham og sagde at hun ikke ville fortsætte. Hun kunne ikke få tankerne væk fra det par der. Michael stoppede. Han kiggede længe på hende, og sagde så "glem dem nu bare. De tænder på at vise sig frem, og det er da helt fint at du ikke gør det, men hvorfor skal det ødelægge vores aften?" Susan vidste egentlig godt at hun var fjollet, men det gjorde hende ikke mindre oprørt. "Giv mig lige 5 minutter. Så frisker jeg mig lige lidt op" sagde hun, gik ud på badeværelset, og kom noget vand i hovedet. Da hun kom ud sad Michael på hendes seng og kiggede på hende. Han havde trukket gardinerne for, så synet af naboens have ikke kunne genere hende yderligere. Hun satte sig overskrævs på ham, og kyssede ham. Han lagde sig ned, og hun flugte med. Michael begyndte at klæde hende af, og Susan gjorde det samme. Der gik ikke længe før de begge var nøgne. Susan blev siddende hvor hun sad. Michael smilede til hende, han fortalte hende hvor dejlig han syntes hun var. Han lod en hånd glide ned mellem hendes ben, og begyndte stille at massere hendes klitoris. Så lod han fingrene glide op i hende, hun gispede. Han drejede hende rundt, så hun sad over hans ansigt. Hun forstod straks og begyndte at sutte hans stive lem. Han slikkede hende forsigtigt mens han masserede hendes g-punkt. Hun stønnede voldsomt under denne behandling, og holdt op med at sutte hans pik. Hun rejste sig lidt op, og han holdt hende fast. Han slikkede og masserede hende længe, og selvom hun ikke helt ville, så sprøjtede hun ud over hans ansigt. Susan hentede hurtigt et håndklæde, tørrede ham af, og satte sig så på hans pik. Michael smilede. Masserede hendes bryster, og slikkede lidt på hendes stive vorter. Susan var stadig lidt medtaget efter at have sprøjtet, men da Michael førte pikken op i hende, gjorde hun bestemt ikke modstand. Hun red ham længe, så på ham, hørte ham nyde hende. Michael var lige ved at komme, da han stoppede hende, tog hende af ham, og vendte hende rundt. Han trængte op i hende bagfra, og kneppede hende hårdt. Hun stønnede. Han stønnede. Susan havde aldrig været så liderlig i sit liv og da Michael kom op i hende, blev hun nærmest ked af det. Hun kunne mærke at han satte farten ned, men han stoppede ikke. Han fortsatte med at kneppe hende. Da hun endelig kom nærmest skreg hun. Michael havde masseret hendes klit samtidig med at han kneppede hende. Hun faldt helt sammen på sengen, kiggede på ham og smilede. Han spurgte om de ikke skulle tage et bad, og denne ide syntes Susan lød fantastisk.

Dette var starten på et fantastisk venskab. Uden forpligtelser bare sex…

 

porno med danske piger