Da skolelæren og skoleeleven hjalp hinanden

Jeg var folkeskole lærer engang, men det er efterhånden lang tid siden nu. Jeg må indrømme at der var mange af pigerne der havde et godt øje til mig, især en pige, som var en lækker sag, på 16 år. Jeg vidste jo godt at hun var mindreårig og ville derfor ikke komme i knibe. Men hun så bare så brandgodt ud og det vidste hun også godt selv.

De skulle have nogle test på computere, hun blev den sidste, sikkert med vilje. Jeg gik ned til hende og spurgte så:’ Har du brug for hjælp?’ Hun svarede med sin frække accent ‘Hvor lang er den?’ ‘Hvad for noget?’ Spurgte jeg lidt forbavset ‘Din pik, hvor lang er den?’ ‘det kan jeg vist ikke udtale mig om i arbejdstiden.’ Sagde jeg alvorligt. ‘Men du har jo os til sidste time, og det her er den sidste time.’ Hun strøg forsigtigt hendes hånd over mit lem. Så gik hun over og låste døren. ‘Der er ikke nogen der vil få noget af vide.’ Sagde hun flirtende ‘Jeg ved ikke om det er nogen god idé.’ Sagde jeg lidt nervøst.

SEX I DAG?

Hun åbnede forsigtigt op for mine bukser, satte sig på knæ og begyndte at sutte mit lem. ‘ Du vil jo gerne’ sagde hun frækt og suttede hurtigere. Jeg kunne ikke sige nej, nu hvor chancen var der, hun suttede så godt, hun ville sikkert også have en god fisse. ‘Jamen, så kun denne ene gang’ sagde jeg alvorligt, hun nikkede. ‘åhhh’ sagde jeg, med jævne mellemrum, hun var virkelig god. Hun slikkede op og ned, hun suttede hovedet flere gange, og som en finale slikkede hun mine klunker. Jeg slikkede oppe fra og ned ad. Første stop: Brysterne, de var så store selvom hun kun var 16. Hendes brystvorter var helt stive, så jeg tøede dem op inde i min mund. Jeg slikkede ned forbi navlen, og så kom vi til endestationen: Fissen, den var våd og det kunne man tydeligt se, den glinsede i lyset, og jeg legede først lidt med hende, ved at springe den over til sidst og så bare slikke videre ned ad låret. ‘Slik min fisse!’ Skreg hun. ‘Ja ja, jeg tager mig godt tid.’ Sagde jeg lidt drilsk. ‘Slik den nu!’ Råbte hun endnu højere, og jeg besluttede at det nok var bedst at gøre som hun forlangte.

Jeg slikkede hende længe til hun var godt våd og førte derefter min pik ind i hendes stramme fisse, hun råbte noget i stil med: Den må være meget stor! Men det blev lidt utydeligt da hun samtidig skreg. Jeg sagde: ‘Kan du ikke tåle mosten?’ ‘Jo jo.’ Svarede hun hurtigt, men jeg kunne se at det gjorde ondt, og begyndte så med at massere fissen i stedet. Da jeg havde givet hende både en og to fingre i fissen, førte jeg pikken ind igen, denne gang med et bedre resultat. Hun sagde åhh og uhhh og ohh med kort mellemrum imellem.  ‘Kan du lide det?’ Spurgte jeg flirtende ‘Ja’ Sagde hun højt mens hun stønnede voldsom og kom i en lang orgasme.

Hun så mig i øjenene og så både lykkelig og forelsket ud på samme tid, fra det sekund vidste jeg at hun var min når jeg havde tid og lyst, og det har hun nu været on/off gennem de sidste 10år, hvor vi har mødtes i hemmelighed da vi begge er i fast forhold, jeg gift på 20 år og hun nygift og med barn.

porno med danske piger