Jeg hjalp lesbisk par med at blive gravid

SPAR MANGE PENGE

Så kom det over mig, at den kolde og skidne danske vinter blev for meget. Jeg måtte væk og ned i varmen og solen, hvor verden ikke var indsmurt i slud og sjap og sure ansigter overalt, hvor jeg kiggede hen. Føj!

Det blev en tur til den spanske sydkyst. Lige lovligt charterferieagtigt, men på det tidspunkt var jeg ret desperat og klar til at gøre hvad som helst for at slippe væk hjemmefra, så jeg bookede en billet og tog af sted så hurtigt som muligt.

Ikke så snart sad jeg i flyet, før jeg fortrød og ønskede mig langt væk. Jeg var kommet ind i en grupperejse, som fik brochurer med fællessange og quizzer til at underholde på turen, og det var ikke lige mig.

Til gengæld sad der en ung tøs ikke så langt fra mig, sammen med hendes syngende forældre, og hun så heller ikke ud til, at det hele lige var noget, der morede hende. Men hun var til gengæld lige mig.

Hun var typisk dansk med langt, lyst hår, lyserødt sommertøj, et par struttende bryster, og ikke en dag over 20 år. Hvad hun lavede på den her tur, var mig en gåde, men det kan være, at hun ligesom jeg havde handlet i desperation, eller ikke havde noget valg.

I hvert fald synes jeg, at det var min pligt at gøre turen mere sjov for hende…og for mig selv.

Jeg sad og øjenflirtede lidt med hende, og selvom det tog lidt tid, før hun fattede det, var hun ret frisk, da endelig det gik op for hende, hvad jeg lavede. Hun rettede ryggen, så hendes bryster struttede mere, og kiggede stjålent over mod mig.

Jeg smilede anerkendende, og hun blev knaldrød i hovedet. På et tidspunkt gik jeg ned mod toilettet bagerst i flyet og gjorde et kast med hovedet, for at hun skulle følge med. Hun stirrede overrasket på mig og efter lidt ventetid ved toilettet, hvor hun ikke dukkede op, måtte jeg gå ind og få tisset af. Da jeg åbnede døren igen, stod hun udenfor og kiggede spændt på mig.

Jeg kiggede ned ad midtergangen og trak hende så ind på toilettet. Enhver, der har brugt sådan et, ved, at der virkelig ikke er meget plads. Men jeg fik plads til os. Motivation er jo alt. Hun sagde pludselig:

– Jeg hedder Rikke.

Jeg smilede venligt til hende og tog hænderne op under hendes bluse og gik i gang med at nulre hendes unge velformede bryster, hvor brystvorterne snart blev stenhårde. Hun begyndte at stønne lidt overrasket, og lænede sig dejligt passivt ind mod væggen og lod mig tage for mig at kasserne. Det tog ikke lang tid, før jeg fik hånden ned i hendes trusser, hvilket fik hende til at stønne endnu mere højlydt og overrasket.

Hun spilede også øjnene op i vild overraskelse, og skulle vist til at brokke sig eller sige fra, men jeg fik lukket hendes læber med et lidenskabeligt kys, og lod den ene finger glide op i hendes våde og varme indre.

SEX I DAG?

Snart vred hun sig som en orm på krogen, og jeg fik hevet hendes trusser ned og vendt hende om, så jeg kunne læne hende lidt frem, så hendes røv, der endnu ikke var blevet brunet af sydens sol, lyste hvidt imod mig.

Jeg fik snart fisket pikken frem, mens jeg fingerkneppede hende bagfra. Hun stønnede mere og mere hektisk, men blev lidt stille, da jeg langsomt pressede pikken op i hende. Den var stenhård af de trange forhold og blev kun hårdere, efterhånden som jeg kom op i lille Rikke.

Hun stønnede snart så højt, at jeg blev nervøs for, om hun kunne høres udenfor, men efterhånden, som jeg nærmede mig min orgasme, var jeg ret ligeglad med alt andet. Jeg kunne høre Rikke skrige i orgasmekramper, mens jeg gjorde mig klar til at skyde ladningen op i hende.

Da jeg endelig kom, var det med et dæmpet brøl, og jeg kunne mærke Rikkes ben sitre under hende, og jeg kunne se min sæd løbe ned ad hendes inderlår, mens jeg lynede op. Jeg fik tørret hende af og sendte hende hen til hendes sæde. Da jeg kom ud, fik jeg flere anerkende blikke fra de omkringsiddende mænd, mens kvinderne sad og kiggede surt på mig og begyndte at småbrokke sig til deres mænd.

Da vi nåede lufthavnen i Malaga, så jeg desværre ikke mere til Gitte, selvom jeg kunne se på hendes længselsfulde blik, at hun gerne ville have haft mere, og hun havde da også været en sød pige, men nok lidt typen, der ville blive håbløst forelsket.

Da vi nåede frem til hotellet, blev jeg mere rolig, for der var en overflod af forsømte enlige mødre og kvinder, der var for unge til deres fallerede mænd, så mon ikke der ville være noget at lave for en rask svend som mig.

Jeg skyndte mig at tjekke ind og løbe ned og hoppe i poolen under megen skrigen og råben. For helvede, hvor var det dejligt at være sydpå! Jeg kom til at plaske vand på nogle gamle ægtepar. Nogle grinede, nogle brokkede sig, og andre stirrede bare forbløffet. Det var nok længe siden, at nogen havde udvist så mange følelser i nærheden af dem. Der var også et par kvinder, som jeg først havde troet var et par veninder, eller enlige mødre, der var taget sydpå for blive fedtet mellem lårene af Christos og hans bror, men det viste sig, at være noget langt mere spændende, for mig i hvert fald.

Da jeg lagde mig op i solen og fik bestilt en Piña Colada henvendte de to kvinder sig til mig. De var i slutningen af 30’erne. Den ene med stort rødt hår, fregner mellem de tunge bryster og et smil som katten fra Alice i Eventyrland. Stort og hvidt og lidt skræmmende. Hun hed Magrethe, og hendes veninde hed sjovt nok Alice og var en lille spinkel sag med kort mørkt hår og store, brune øjne og små, spidse bryster.

Vi faldt hurtigt i snak, og eftermiddagen blev til aften, og så fik vi ellers bestilt et sangria-tårn, som blev tømt. Da vi var godt stive alle tre, fik de to kvinder endelig forklaret mig deres ærinde.

De var et lesbisk par, som gerne ville have et barn, jeg tilbød straks at lægge klatten i et drinksglas til dem, men de forklarede, at chancen for undfangelse var langt større, hvis det foregik ad naturlig vej, og den var jeg også helt med på. Man er vel tolerant.

Vi fik væltet os op på værelset, og jeg kunne godt mærke, at de to kvinder ikke var så fulde, som de havde ladet som om, nu hvor deres mål var indenfor rækkevidde. Vi fik tændt for musikken, og begyndte at danse rundt på gulvet, indtil jeg greb ud efter lille Alice, som skulle være den heldige modtager.

Så snart jeg tog fat i hende, begyndte Margrethe også at tage på hende og klæde hende af. Snart var lille Alice-pigen helt nøgen foran os, og havde en fin studset lille mis. Det var nok for mig. Jeg fik hende hevet hen på sengen og begyndte at slikke hendes lille fisse, mens Margrethe hviskede søde ord til hende og slikkede hendes brystvorter helt stive.

Alice begyndte at komme med små skrig, hver gang min tunge ramte hendes klitoris, og jeg kastede et blik op og så Margrethe nive hendes brystvorter. Det lod til at lille Alice var en lille masochist-tøs, men det skulle ikke skille os ad.

Da jeg skulle til at presse pikken op i Alice-pigen, dykkede Margrethe ned mellem benene på hende og greb min pik med munden og gik i gang med at sutte den helt hård, alt imens hun fingerkneppede Alice-pigen. Begge dele gjorde hun med stor rutine, og jeg tænkte, at hun nok ikke altid havde nøjes med at spise fisse.

Da min pik var stenhård, blev den ført op i Alice, der holdt vejret så længe, hun kunne, indtil hun ikke kunne længere, men blev nødt til at skrige og stønne højt ud i værelset, da hendes første orgasme gennemrystede hende.

Jeg var dybt imponeret, men det var nok også længe siden, hun havde fået pik, hvis nogensinde. Jeg kunne mærke, at jeg havde lyst til at holde igen, men nu så jeg, Margrethe fugte to fingre i fissen på sig selv og kravle om bag mig og stikke dem langsomt, men bestemt op i enden på mig.

Det havde jeg aldrig prøvet før, og må indrømme, at det var utroligt frækt. Der gik ikke mange sekunder, før jeg kom med et brøl, der trak ud og sprøjtede langt op i Alice. Jeg faldt helt sammen, men det var langt fra sidste aflevering, jeg gav Alice på denne ferietur. Hun blev fyldt flere gange, og jeg blev helt tømt. God tur den.

porno med danske piger