Sofasex

Jeg spredte hendes baller og lod tungen glide ned imellem til det bagerste hul som jeg gjorde godt våd, lagde mit pikhovedet til og pressede til. Efter lidt masen til fik hun den…

Konen og jeg sad en aften i sofaen og hun lagde sig på mit skød og lod hånden glide op ad inderlåret på mig. Reaktionen udeblev heller ikke, hvilket hun opdagede…..Hun tog min pik frem og legede med den. jeg sagde at jeg ville have et billede af hende mens hun suttede pik på mig. Jeg tog både billeder og video på tlf. Hun slugte min pik og fandt det bagerste hul med en finger. Jeg tag fat om hendes patter og klemte brystvorterne lidt hårdt, hun stønnede og sukkede. jeg rejste mig op og lagde hende på sofaen og tog hendes bukser af hende.

SEX I DAG?

Hun spredte villigt benene så jeg kunne komme til hendes skamlæber og kilder. Hun løftede benene op og jeg kunne fingerkneppe hende i det bagerste hul, mens jeg gned klitten

Min pik stod lige ude for hendes mund og jeg pressede min pik ind i munden på hende. Hun stak en våd finger op i røven på mig og legede med mig.

Jeg sagde at jeg var ved at komme og hun sagde at jeg bare kunne sprøjtede hende i munden, hvilket hun altid havde nægtet. Jeg sagde at jeg først ville tage hende bagfra, mens jeg fingerkneppede det bagerste hul på hende.

Jeg satte mig på sofaen og hun gled ned over min pik og red mig, mens hun kradsede mine fyldte nosser, hun sagde at jeg skulle binde hende og bare misbruge hendes huller som jeg ville. Jeg spredte hendes baller og lod tungen glide ned imellem til det bagerste hul som jeg gjorde godt våd, lagde mit pikhovedet til og pressede til. Efter lidt masen til fik hun den til roden. Hun legede med sin klit og mine nosser mens jeg kneppede hende stille og roligt. Lige før jeg kom trak jeg mig ud og satte mig op til hendes ansigt.

Jeg skød min ladning af i munden på hende og hun slikkede min pik ren for safter.

porno med danske piger