Solbadning og sex med min mors modne veninde

Denne fortælling foregik i det virkelige liv for snart 3 år siden. Jeg havde været nede at købe ind og var nu på vej hjem til mig selv. Jeg boede på et lille kollegieværelse i den samme by som mine forældre, så jeg ville lige smutte en tur forbi for at sludre og sladre lidt om livet.

Det var en varm dag, så det var minimalt hvad folk havde på af tøj. Jeg havde da også set nogle frække piger nede i byen, så på vej hjem gik jeg og fantaserede om, hvor godt det ville være at kneppe hende den rødhårede med de store bryster eller hende den yndige bag disken hos bageren. Da jeg kom til mine forældres hus, det viste sig, at ingen af mine forældre var hjemme. Men en af min mors veninder fra ungdomstiden var på besøg. Hun boede nu i Norge, men havde en uges ferie i Danmark. Det fandt jeg ud af, da jeg så hende ligge nøgen ude på den lille lukkede terrasse. Hun var dejlig solbrun. Hendes bryster lå og så dejlige ud, og jeg kiggede undersøgende på dem, nok var hun min moders veninde, men også en dejlig moden kvinde.

Jeg havde åbenbart kigget lidt længe på hendes bryster, for pludselig bevægede hele hendes krop sig og hun sagde: Står du og lurer?

Jeg kunne ikke andet end tilstå og sagde straks til hende, at hun jo var en flot kvinde, som mange unge fyre ville have lyst til at lege med. Hun kiggede på mine shorts og kunne ikke undgå at se den bule, der var kommet i mine bukser.

Er det af at kigge på mig, spurgte hun.

Det måtte jeg indrømme.

Så sagde hun, at jeg skulle tage mit tøj af og også lægge mig og slikke sol helt nøgen. Hun vidste at dette ville pirre mig endnu mere, så det var meget tøvende, at jeg tog mit tøj af, men da jeg havde gjort det, gav hun min pik et lille dask, så den bare kom endnu mere op at stå.

Det havde jeg ikke regnet med hun ville, så jeg kiggede forskrækket på hende, tænkte hvad hun mon ville gøre nu, men der skete ikke mere på det tidspunkt.

Jeg havde ligget og luret på min mors veninde i solen i en ½ time, da hun spurgte, om jeg ikke lige kunne smøre hende ind i en omgang solcreme. Var dette en indbydelse til en frækkere forbudt leg mellem os? Jeg sagde straks ja, da jeg så havde mulighed for at røre ved hendes dejlige krop. Hendes bryster er dejlige modne – en fin c skål med smukke vorter. Hun er lidt buttet, men så meget fræk ud i al hendes nøgenhed.

Jeg fik klemt lidt solcreme ud af bøtten og lod det lande på hendes mave, hun gispede og jeg kunne se, at hendes brystvorter blev stive. Det var et pirrende syn og jeg holdt vist en lille pause, for hun spurgte, om jeg ikke skulle videre med at smøre hende ind.

Jeg lod langsomt min hånd glide over hendes maveskind op mod hendes bryster, men jeg turde ikke lade mine hænder kærtegne dem. Hun var åbenbart ligeglad og sagde, at brysterne vel også havde fortjent at blive smurt ind.

Jeg kiggede hende kort i øjnene og kunne se et frækt udtryk dybt i hendes brune øjne. Jeg lod langsomt mine hænder finde hendes dejlige tunge bryster, lod en finger snitte brystvorten, som straks reagerede med at blive større.

Min pik var nu ved at være meget stiv. Dette havde min mors veninde bemærket og spurgte, om den ikke skulle have lidt solcreme på, mens hun smilede frækt til mig.

Jeg svarede, at det jo nok var en god idé.

SEX I DAG?

Så sagde hun: Rejs dig op, så jeg kan give den en omgang.

Jeg rejste mig op som hun sagde, og nu vidste jeg at den forbudte leg var i fuld gang.

Jeg lod den bare fortsætte, for aldrig i mit liv havde jeg været så liderlig. Det var jo forbudt, det vi var havde gang i og det kunne let blive opdaget.

Hun tog nu fat i min stive pik med sin ene hånd, men i stedet for at smøre den ind i solcreme, førte hun den hen mod sin mund, mens hendes øjne borede sig ind i mine. Jeg nikkede samtykkende og sukkede forløsende, da hendes tunge ramte glansen på min stive pik, der var mere kampklar end den havde været før. Først kørte hun langsomt tungen rundt omkring på pikhovedet, for derefter lidt af den ind i munden. Hun sugede godt. Så tog hun lidt mere ind og til sidst var min pik et kort øjeblik helt væk i hendes mund.

Dette var det bedste jeg nogensinde havde prøvet. Hendes tunge begyndte at danse over alt på min pik, mens den for ind og ud af hendes mund. Det var så godt, at jeg hurtigt sprøjtede i hendes mund og ud over hendes ansigt.

Det var dejligt, knægt, sagde hun, det har du vist trængt til længe.

Jeg spurgte, om der ikke var noget, jeg kunne gøre for hende. Det skulle jeg ikke spørge om 2 gange, sagde hun, men først skulle vi i bad. I badet stod vi og kærtegnede hinanden og kyssede også for første gang hinanden med lange våde dybe intense tungekys. Hun havde en meget livlig tunge og det var dejligt, for den fik hurtigt min pik op at stå igen, da hun legede med tungen på glansen samtidig med hun gned den med sin hånd.

Det var meget godt, men nu mente jeg, at det var min tur til at lade hende nyde det lidt, så jeg spurgte hende, om vi ikke skulle finde et mere behageligt sted at gå videre med denne forbudte leg. Lad os tage soveværelset, sagde hun. Vi gik derind, og hun lagde sig på dobbeltsengen med spredte ben og spurgte, om jeg nogensinde havde slikket en kvinde.

Det måtte jeg jo erkende, at det havde jeg ikke.

Så kom i gang, var hendes kommentar.

Jeg lagde mig ned, så jeg rigtig kunne slikke hende og samtidig pirre hende våde hul med mine fingre. Jeg slikkede hendes inderlår, lod kun min tunge berøre hendes klit kort, for derefter at lade den søge rundt på hendes skamlæber, mens jeg lod en finger finde indenfor i hendes liderlige varme grotte. Jeg lod nu min tunge køre henover hendes klit. Slikkede, suttede og nev forsigtigt i hendes klit. Hun lå mere og mere urolig. Jeg stønnede til hende, om dette var noget hun kunne lide. Hun svarede: Slik mig mere knægt. Så slikkede jeg hårdere på hendes klit, mens jeg havde to fingre oppe i hendes dejlige mis, der efterhånden glinsede af hendes safter.

Jeg lod min tunge følge hendes skamlæber ned til hendes dejlige fisse og indenfor i den våde grotte. Jeg kørte tungen ind og ud af hendes hul, så hurtigt jeg kunne, mens mine fingre forsigtigt gnubbede på hendes klit

Det kunne hun ikke holde til længe, og pludselig skreg hun: Åh ja, knægt, nu kommer jeg.

Jeg blev ved med at slikke hende til hun simpelthen vred sig ud af mit greb. Da hun kom til sig selv igen, kunne vi begge mærke, at nu skulle det mest forbudte af vores lille leg i gang.

Hun startede med at sutte lidt på min i forvejen livlige pik, mens jeg nød at kærtegne hendes bryster med mine hænder. Jeg lagde mig mellem hendes ben, så jeg kunne komme til at slikke på hendes dejlige store bløde bryster. Jeg slikkede i lang tid omkring hendes brystvorter, for derefter at lade min tunge slikke nedover hendes mave til missen og tilbage til brysterne igen og lade hendes brystvorter forsvinde i min mund.

Men nu skulle det være. Jeg skulle have min pik op i det allerhelligste på denne skønne kvinde der lå under mig. Jeg spurgte, hvordan hun ville tages.

Blonde MILF Val Malone

Hun sagde, at hun ville tages bagfra til at starte med, for så kom pikken så godt i bund. Hun vendte sig om, så jeg kunne støde min stive pik ind i hende. Jeg gled uden problemer ind i hendes våde fisse – først stille og roligt, men efterhånden hårdere, mens jeg kærtegnede hendes baller og bryster lidt på skift. Hun stønnede højere og højere, så jeg var sikker på, at hun kunne lide min behandling af hende, og da jeg spurgte, om vi skulle skifte stilling, var hun fyr og flamme for lige at smage sine egne safter, så min pik røg lige en tur mere i munden på hende, inden vi lagde os i missionærstillingen og jeg igen fik den ind i hendes dejlige våde fisse. Denne gang skulle det være indtil jeg sprøjtede.

Jeg lod langsomt min pik glide ind og ud af hende igen, mens hun lå og legede med sine bryster. Det var et meget frækt syn, så jeg begyndte hurtigt at kneppe hende mere vildt og jeg kunne se, at hun kunne lide det.

Jeg kunne mærke, at min pik snart ville sprøjte sin sæd, så bankede min store hårde pik helt i bund i hendes fisse og sprøjtede for anden gang den dag. Denne gang dybt i hende. Hendes fisse trak sig i det samme sammen i orgasme, så den nærmest malkede pikken tom for sperm.

Jeg faldt nærmest bevidstløs ned i min mors venindes arme. Hun krammede mig hårdt både med arme og ben, så min pik fortsatte med at være dybt inde i hendes dejlig fisse. Da jeg kom til mig selv igen, lå vi og kyssede i lidt, men så blev det tid til at sige farvel. Jeg sluttede med at sige at i morgen kunne vi bruge kollegiet, som vores legeplads.

Lige før jeg smuttede, sagde hun: Tak, knægt for et godt knald – Selv tak, dejlige kvinde svarede jeg kækt!

porno med danske piger