Gav min mors bedste veninde starthjælp i byttet for sex

For helvede! lød en kultiveret damestemme i telefonen. Du må komme med det samme!

Det lød alvorligt. Heldigvis er jeg ikke læge. Jeg er mekaniker. Så det var sandsynligvis noget med en bil.

– Den er gruelig gal. Det er et bryllup! fortsatte kvinden.

Nu lykkedes det mig at identificere stemmens ejer. Den tilhørte Mona, min mors bedste veninde, som ejer et cateringfirma, der laver mad til bryllupper, receptioner, konfirmationer og alt sådan noget.

Jeg fik Mona til at tage en dyb indånding og forklare mig, hvad det drejede sig om. Hun havde netop lastet bilen, fortalte hun, med mad til 40 gæster til et bryllup i en lille by kun fem kilometer fra vores endnu mindre by. Og så ville lortet ikke starte, som hun sagde.

“Lortet” var i dette tilfælde hendes varevogn af japansk fabrikat. Jeg nævner ingen navne. Kort fortalt, så lovede jeg at smide, hvad jeg havde i hænderne og komme hende til undsætning.

Jeg kørte de få kilometer ud til hendes kombinerede bopæl og cateringkøkken, hvor jeg blev modtaget af hende og hendes datter ude i gården.

Datteren, der hed Iben, kendte jeg i forvejen; hun havde været kæreste med Thomas, min gamle klassekammerat, og jeg havde faktisk engang badet nøgen sammen med hende og Thomas og min egen kæreste, Lene. Det var efter en fest klokken fire om morgenen.

Det eneste, jeg huskede fra den aften og nat, var faktisk Ibens nøgne krop. Hun havde de smukkeste patter, jeg havde set meget længe. Thomas og jeg havde efterfølgende snakket om, at Iben havde byens lækreste patter. Ganske vist var byen som sagt ikke ret stor, men de luksusnødder kunne såmænd sagtens vinde ved sammenligninger i både Århus og København.

Det tog præcis fire minutter at få Monas bil startet. Mona var ovenud taknemmelig, og det sidste, hun råbte gennem det åbenstående vindue i bilen, var til Iben.

– Gi’ ham en kop kaffe! skreg hun, idet hun speedede motoren op og forsvandt i en støvsky ned ad grusvejen.

– Vil du ha’ en kop kaffe? Eller noget andet? spurgte Iben med et smil.

Der var noget, jeg gerne ville have, det indrømmer jeg. Og det var ikke kaffe og kage, men derimod frem og tilbage! Så jeg sagde med skumle bagtanker ja tak til kaffen.

Da vi sad inde i det lille rum bag køkkenet over en kop kaffe, talte vi om “gamle dage”, der var for knap to år siden. Hun var ikke kæreste med Thomas længere, og jeg så ikke Lene mere.

– Det var ellers noget af en nat! sagde jeg, da vi snakkede om festen og vores tur i vandet i morgengryet.

– Ja, men du og Lene var jo ikke rigtig til noget! svarede hun.

SEX I DAG?

Jeg så overrasket på hende, og så fortalte hun mig, at hun og Thomas havde lagt op til en gang gruppesex og partnerbytte på stranden, men at vi, altså Lene og jeg, ikke havde været interesseret. Det kom fuldstændig bag på mig.

– Ikke interesseret?! Du må da være gal! Det ville jeg aldrig sige nej til! røg det ud af mig, mens jeg stirrede på hendes bryster.

Hun var meget bevidst om, at jeg sad og savlede over hendes krop. Men hvis hun ikke havde knappet den øverste knap i blusen op lige på dette tidspunkt, var der nok ikke sket mere. Hun lod et par fingre fra højre hånd ligge på sit ene bryst øverst oppe, men det forhindrede ikke, at jeg nu havde et perfekt kig til den smukkeste kavalergang, man kan tænke sig.

– Vi kan jo nå det endnu! smilede hun efter en lille pause.

Det varede et øjeblik, inden rækkevidden af hendes ord gik op for mig. Men så vågnede jeg til dåd. Jeg rakte en hånd ud og lagde den på hendes knæ, hvorfra den langsomt gled op ad hendes ben og lår, indtil den nåede helt op til trussen.

Det var en af de fornuftige slags trusser; hun havde nok ikke regnet med sex lige her og nu. Hun tog om min hånd og trak den endnu længere op, samtidig med at hun gled lidt ned i stolen, så jeg nu havde elastikken til trussen lige under mine fingerspidser.

Det var stadig hende, der førte min hånd, da jeg nu trak lidt ned i elastikken og fik fingrene indenfor. Jeg mærkede med ét den silkebløde fugtighed mellem skamlæberne og konstaterede, at hun var glatbarberet. Det havde hun ikke været, da vi badede forrige år.

Hun lå næsten ned på en umagelig stol nu. Jeg gled lige så stille ned på knæ og lagde hendes ben op på mine skuldre. Og så trak jeg trusserne af hende. Et kort øjeblik måtte jeg løfte hendes ben et for et for at hive trusserne helt af. Men så var der til gengæld også fri bane.

Jeg lænede mig frem og satte munden mod hendes grotte. Hun lagde sine hænder oven på mit hoved og uglede mig i håret, mens hun udstødte et dybt suk.

 

Til min store overraskelse fortalte hun mig nu, at hun havde haft lyst til mig lige siden den nat for snart to år siden. Lyst til min store pik og lyst til at mærke den mellem sine læber og sin fisse. Det kom virkelig bag på mig.

Man kan ellers normalt ikke skjule noget i en lille by som vores, men her var jeg virkelig overrasket. Jeg kunne ikke lade være med at tænke på alt det, jeg var gået glip af, fordi jeg åbenbart ikke havde læst hendes signaler tydeligt nok. Men det var dengang. Nu var det nu!

Jeg lod min tunge spille på hendes klitoris, samtidig med at mine hænder gled op og ned ad hendes lår og om til hendes kødfulde velformede røv. Hun var på ganske kort tid fuldstændig i ekstase. Det, der skete mellem os, måtte virkelig være noget, hun havde drømt om.

Hendes glatte kusse var ualmindeligt lækker, og den havde den duft, som jeg elsker allermest. Duften af liderlig kvinde overskyggede duften af sæbe, så jeg var ikke et øjeblik i tvivl om hendes henrykkelse ved at mærke min tunge på sine mest intime steder.

Hun kom efter mindre end fem minutter. Orgasmen var langvarig og voldsom, og den eneste grund til, at stolen ikke væltede, eller at hun røg på gulvet var, at hun smækkede lårene stramt sammen om mit ansigt og samtidig greb fat i bordkanten med den ene hånd.

Hendes ansigt virrede fra side til side, mens hendes øjne var næsten lukkede, da den ene orgasmekrampe efter den anden bemægtigede sig hendes krop.

Endelig slap hun jerngrebet om mit ansigt og tog blidt mit hoved mellem sine hænder. Så rejste hun sig og bad mig sætte mig på stolen. Det gjorde jeg selvfølgelig, for jeg kunne godt regne ud, hvad hun havde i sinde.

Hun lagde sig nu på knæ foran mig, sådan som jeg havde ligget foran hende for lidt siden, og så lynede hun min lynlås ned og fiskede min pik frem.

– Hvor er den smuk og lækker! henåndede hun begejstret, da hun så, at jeg allerede var næsten stiv.

Så forsvandt pikken ind i hendes mund, og dér forblev den, indtil jeg – igen knap fem minutter senere – havde sendt en varm og stor klat sperm ind på hendes tunge, hvorfra den uden problemer forsvandt ned i hendes spiserør. Hun så taknemmeligt på mig, da hun endelig slap mig.

Hun sad stadig med min nu næsten slappe pik i hånden, da hun sagde, at hun ellers gerne ville have haft den oppe i sig.

– Jeg skal ikke noget i aften! sagde jeg.

Hun smilede frækt og bad om min adresse og sagde, at hun ville være hos mig klokken otte. Siden den dag har hun fået min pik i både kussen, munden og røven mindst hundrede gange. Hendes begejstring er hver gang lige så stor, som denne første gang.

Forfatter: Ulrich

porno med danske piger