Solcenter i Randers som mødested til sex med flere

Skal, skal ikke… Jeg burde tage mig sammen. Det er koldt ude, det kunne være rart at ligge i sol.
Jeg går i bad, barberer ben og omhyggeligt min mis. I spejlet ser jeg at jeg er blevet bleg. Den sidste gyldne glød fra sommerens sol er væk. Jeg tager mig sammen snupper jakken og suser op i solcentret.
Uhm… det bliver dejligt at få varmen.

Da jeg kommer ind ad døren sidder der to mænd og venter, den ene kigger op…smiler og siger hej. Jeg svarer med et smil, sætter mig og venter på det bliver min tur.
To af solene bliver frie, og den smilende fyr siger, “Du må gerne først”… Jeg takker og smutter i sol.
Det var dejligt at ligge der…12 min varme…jeg kigger i spejlet da jeg er færdig. Skønt nu ser jeg lidt mere frisk ud igen…
Da jeg kommer ud sidder den anden fyr nu og venter…”Hej smukke, fik du varmen?” forlegen svarer jeg… ja, smiler og smutter ud. Han havde nu et frækt glimt i øjet..

Da jeg er ved at låse min cykel op, kommer de to fyre ud…jeg får øjenkontakt med den ene, han strejfede min arm med sin da han gik forbi. Han vendte om kom helt hen og sagde, “Hej…jeg hedder Dennis. Du ser sød ud” Jeg kunne mærke jeg rødmede…smilede og sagde ‘tak’, jeg hedder Iben.
“Følg med os, hvis du har lyst…nærmest beordrede han med et meget frækt glimt i øjet”. 
Uden at tænke over det følger jeg med Dennis og Jan som den anden fyr hed. Vi går ned af hovedgaden, hen over stien til en lille villavej. Der bliver ikke sagt noget. 1000 tanker strømmer gennem mit hovede og jeg kan mærke min fisse bliver varm og våd. 

Da vi når for enden af villavejen, bliver jeg vist ind i huset. Der var dejlig varmt. Dennis tog min jakke og gik ud for at lave noget ‘kaffe’. Jeg satte mig i den ene sofa i stuen…og Jan satte sig på gulvet lige foran mig.
Uden at sige et ord trak han op i min nederdel…jeg lod det ske uden modstand…jeg havde ingen trusser på… Jeg vidste du var en frækkert, kommenterede han. 
Han sad bare og kiggede på min fisse, da Dennis kom ind i stuen igen. Er hun fræk? spurgte han Jan…Det kan du tro og jeg tror hendes fisse er godt våd.

Dennis satte sig også på gulvet foran mig… Stille nussede de begge mine ben og arbejdede sig op mod min nu…meget våde fisse. De stak begge en finder op på samme tid…jeg nød det og der kom et lille støn…De blev enige om at min fisse var meget klar…Dennis rejste sig og forlod stuen, mens Jan’s tunge hurtig fandt vejen frem til min fisse… Han slikkede som en drøm, jeg vred mig…nød det og var lige ved at komme i en mega orgasme da han stoppede, og sagde nej smukke, ikke endnu…
Dennis kom tilbage med en kurv…Jan beordrede mig til at lukke øjnene, jeg fik bind for øjnene og vi aftalte et kodeord jeg kunne bruge, hvis de skulle stoppe.

SEX I DAG?

Nu skal du rigtig forkæles… Mit hjerte begyndte at banke…jeg blev ført ind i et andet rum, lagt på en seng og bundet, hvorefter de begge forlod rummet.
Da de kommer tilbage føler jeg der er gået en evighed. Jeg ligger med spredte ben og der er ingen tvivl om at min fisse er våd.
Jeg mærker så en stiv og hård pik blive banket op i min fisse… jeg stønner og bliver taget hårdt… kan næsten ikke holde mig tilbage, men igen stopper han lige inden jeg kommer.

Jan fjerner mit bind fra øjnene og til min forbavselse for jeg øjenkontakt med en kvinde med langt lyst hår og en meget smuk krop…hun hed Karina. – Når lige at tænke om jeg egentlig er til pigesex… 

Vil du slikke fisse spørger hun, jeg når ikke svare før jeg har hendes dejlige mis oppe i mit hovede…min tunge går for første gange nogensinde på opdagelse i en anden kvindes fisse… Mmm hun smagte dejlig…hendes safter løb ned i ansigtet på mig.

Hun løsnede mine arme og ben… Dennis og Jan sad og kiggede på os med meget stive og hårde pikke…
Karina lagde sig ned… jeg begyndte at fingerkneppe hende på skift med at slikke hendes dejlig frække fisse…hun nød det…min røv strittede og Dennis kunne ikke modstå det syn, han stak sin stive pik op i mig bagfra… Karina lå meget indbydende med halv åben mund, så Jan gik hen og stak sin pik i munden på hende.

Jeg bad Dennis tage mig hårdt…og ikke længe efter kom jeg i en vild orgasme.
Jeg lå mig ned i sengen og ville gerne sunde mig lidt, men Karina sagde fingerknep hende, hun skal ikke slippe endnu.
Jan fandt hurtig mit G-punkt og kørte fingeren hurtig ind og ud…det tog ikke lang tid før jeg sprøjtede en orgasme lige op i hovedet på ham.
Igen Jan beordrede Karina igen igen…det er bare frækt.
Jeg lå og vred mig, nød det, han blev ved og ved til jeg næsten tiggede om en pause… Dennis kom og stak sin pik i munden på mig, sut den smukke…jeg suttede hans pik, det bedste jeg havde lært…mens jeg fik flere sprøjteorgasmer i træk… Dennis sprøjtede i munden på mig og jeg slugte det hele.

Udmattede lå vi så på sengen…jeg faldt i søvn.

Da jeg vågnede, var det kun Dennis som var tilbage…Vi lå længe og talte om det der var sket, og blev enige om at vi måtte ses igen en anden gang.

porno med danske piger