Giv hende orgasmer offentligt…! Trådløst(Test-Video)

Giv hende orgasmer offentligt…! Trådløst(Test-Video)

HUSK AT LEGE OG UDFORDRE HINANDEN!

Få muligheden for at udfordre hinanden endnu mere med fjernbetjent sexlegetøj, som kan gøre de frække og erotiske lege endnu sjovere. Vores udvalg af de forskellige fjernstyrede produkter er til enhver smag og økonomi.

Hvorfor er fjerbetjente vibratorer og fjernstyrede dildoer så sjove? Forestil jer de uendelige muligheder disse produkter giver, da I kan overgive den totale kontrol til partneren

I dag foregår det trådløst og fåes både som modeller der skal op, men også dem der sidder nede i trussen og derved har vibratoren ud fra klitorissen, der bliver stimuleret direkte, med mange forskellige vibrationer, som bliver styret fra den trådløse fjernebetjening.

SEXDATE

trådløs orgasme

SEX I DAG?

Opladeligt Fjernbetjent Vibrator Æg

Opladelig Fjernbetjent Trusse Vibrator

LAD PARLEGEN BEGYNDE..!

Invitere din kone eller kæreste på middag, og fyr op under hende med gode vibrationer i underlivet. Med et Fjernbetjent Vibrator Æg kan du læne dig tilbage og tage kontrollen over din din partner, mens i er ude at spise en middag sammen.

Slip kontrollen, og lad din partner styre din nydelse. Med vibratorægget kan I eksperimentere med fræk parleg og forspil i det offentlige rum eller derhjemme.

Med ægget kan I eksperimentere med frække lege i al offentlighed – helt diskret. Det har en rækkevidde på hele 10 meter, så din partner kan pirre dig fra lang afstand.

Video fra The Ugly Truth (2009) – Vibrating Panties Scene

Par på tur med en trådløs vibrator mens de er ude at køre, handle og spise.

Der findes et væld af par vibratorer, som I sammen kan bruge som et ekstra krydderi til jeres sexliv. I udvalget finder I par vibratorer, hvor han kan styre vibrationerne på flere meters afstand, enten derhjemme eller måske på restauranten som opvarmning til en fræk aften.

Skriv et svar