Svigerfar kunne mærke min liderlighed og hjalp mig

Min mand var min første kæreste. Jeg havde travlt med mit studium og job i studietiden, så det var først, da jeg afsluttede min jurauddannelse, at jeg fik øje på det modsatte køn. Pludselig en dag, stod han foran mig og spurte om det var mig, der havde glemt min taske ved kassen i Brugsen. Han var kunden lige efter mig i køen, og før jeg vidste af det, sad vi på en cafe og drak kaffe.

Casper, som han hed, var, og er, min diametrale modsætning. Han er en rigtig drengerøv. Den type alle tøserne rendte efter i skolen. Den populære dreng i klassen, der altid har et kækt svar på rede hånd og var meget sportsligt anlagt. Det er han stadig. Selv har jeg været den mere boglige type, der gerne gemte mig bag en bog, var meget fornuftig og ansvarsfuld. Jeg ved ikke, om man direkte kan kalde Casper uansvarlig, men i hvert fald lidt mere en fri fugl. Det sker gerne, at han glemmer sit ur og sin kalender derhjemme og tager dagen som den kommer. Netop denne frihedstrang fandt jeg utroligt fascinerende og meget tiltrækkende. Jeg tror faktisk, at det stort set kun, var vores forskelligheder, der gjorde, at vi tændte på hinanden og stadig gør det.

Men i de senere år lever vi indimellem næsten hvert vores liv. Casper rejser meget i sit arbejde, som konsulent, og jeg har også travlt som advokat i et stort advokatfirma. Så derfor går vi i perioder lidt forbi hinanden. Jeg følte mig forsømt, uden at jeg dog tog mig særligt af den følelse. Jeg begravede mig bare i arbejde og ventede på, at Casper nok engang skulle komme hjem og tage sig af sin kone.

Men så en dag skete det. Jeg havde en lang frokostpause og en klient, der havde aflyst. Så hele eftermiddagen var fri, det eneste jeg skulle var at pakke min taske og køre hjem. Men så ringede min svigerfar. Han havde glemt noget værktøj hjemme og havde ikke tid til selv at hente det, så han ville høre, om jeg ikke kunne smutte forbi min svigermor og hente det. Min svigerfar er håndværker, han er egentlig gået på pension, men laver stadig små opgaver for folk, og så har han en svaghed for at købe håndværkertilbud, som han så sætter i stand og sælger, ofte til det dobbelte, eller mere, af, hvad han i sin tid købte huset til.

Da jeg kommer op til hans seneste projekt med værktøjet, står han i sit arbejdstøj og er ved at gøre en malerpensel ren, han siger, at han er forsinket til en opgave, han har lovet færdig i dag, så han er glad for, at jeg kunne hente værktøjet for ham. Min svigermor har ikke kørekort og med hendes cykel, ville det aldrig være gået.

Da jeg stiller mig ved siden af ham, bliver jeg pludselig helt vildt tændt. Det er som om luften fyger med vibrationer, der siger kom og tag mig! Er det ham eller mig, der udsender det signal? Jeg ved det ikke. Pludselig kan jeg bare mærke, at min fisse bliver våd, og at jeg vil have hans pik. Jeg tænker ikke på andet end den bule, jeg kan se i hans bukser, og lige i det øjeblik er det fuldstændigt ligegyldigt, at han er min svigerfar og forbudt område.

Jeg vender mig om imod ham, så jeg står med front imod ham og rækker min hånd frem. Han fanger mit signal, trækker mig ind til sig og kysser mig hårdt. Han river min jakke af og løfter min bluse op, så jeg kan tage den af. Han åbner sin livrem og trækker hurtigt sine bukser ned om knæene. Mens han hurtigt griber fat om mig og drejer mig rund, så jeg står med ryggen ind mod hans mave. Han trækker min nederdel op og udstøder et overrasket påskønnende grynt, da han opdager, at jeg ingen trusser har på.

Øjeblikket efter, borer han sin stive pik ind i min våde fisse og vi bliver opslugt af vores begær og vores liderlighed.

Bagefter er vi enige om, at det ikke sker igen. Vi behøver ikke sige det højt. Det er bare sådan det er. Alligevel giver jeg efter, da jeg et par dage efter modtager en SMS fra ham med en adresse. Bare en adresse, intet andet. Jeg pakker min arbejdstaske, tager en forlænget frokostpause og kører afsted.

Lige siden har vi mødtes med et par dages mellemrum på hans forskellige byggeprojekter.

Jeg er hans tøs, og han er min herre. Noget jeg aldrig har prøvet før. Selvom Casper er ret impulsiv og med på alting generelt i livet, så er han meget traditionel seksuelt. Det skal være missionærstillingen og ikke så meget andet. Der er svigerfar ganske anderledes.

Brændeovnen er tændt, da jeg ankommer, ilden brænder lystigt. Indretningen i rummet består ellers kun af et bord og to stole.

Nu er vi igen herre og tøs, og ikke sviger- far og datter.

Jeg får et lækkert kys af herren og mærker hans dejlige krop, da vi står lidt og mærker hinanden. Han er meget veltrænet med fast mave, lår og balder, formentlig pga. hans fysiske arbejde, for jeg har aldrig set ham dyrke andet motion end lange gåture. Men det kommer så mig til gode nu.

Jeg kæler for ham udenpå hans tøj. Det er så fedt at mærke udenpå tøjet og forstille mig, hvad der er indenunder. Jeg er ret vild med det arbejdstøj, det tænder noget i mig, måske er det kontrasten mellem det fine tøj, jeg er nødt til at bruge på arbejde og hans arbejdstøj, der gør det.

Han tager min jakke af, og knapper langsomt min skjorte op, mens han lukker mine bryster ud af deres holder og kæler for dem.

Jeg kan mærke pikken. Den er stiv inde under hans arbejdsbukser. Jeg lader hånden glide op og ned ad den og påskønner dens form, der i buksen. Så mærker jeg lidt på resten af hans krop. Og er bare så glad for at mærke ham. Den krop er så hot.

SEX I DAG?

Fokus bliver hurtigt flyttet, da han fjerner sin trøje og åbner bukserne. Så er pikken fri, og mine øjne kan nyde synet af den. Jeg bliver altid forbavset over at se den. Den virker enorm. Vidt forskellig fra Caspers.
For mig er den perfekt, lige den rette størrelse, og alligevel en udfordring, når den vokser i min mund og er svær at rumme i halsen. En ren nydelse at smage, og et arkitektonisk mesterværk at beskue. Den burde hyldes og tilbedes, og tøsen gør, hvad hun kan, for lige netop at gøre det.

Jeg tager pikken i hånden og nyder at lade hånden glide op og ned ad den. Jeg er blevet ret glad for at spille pik. I starten var det svært, nogle gange virkede den tør, og jeg var bange for at det skulle gøre ondt, hvis den var for tør. Men nu er det som om, jeg har knækket koden. Fundet ud af, at der kun skal lidt fugt til, før det er dejligt for herren.

Casper vil ikke have, at jeg rører hans pik, han vil have kontrollen hele tiden, der er svigerfar helt anderledes, selvom han ikke siger det, så virker han vild med, at jeg rører ved ham og spiller hans pik.
Den er så blød den pik og føles dejlig i min hånd. Jeg bøjer mit hoved og lader mund og tunge glide over pikhovedet.

Da jeg tager munden væk igen, tager herren fat om pikken og trækker forhuden tilbage. Uden at sige et ord, signalerer han, hvad tøsen skal gøre. Jeg tager pikhovedet i munden igen og bruger hånden til at holde forhuden tilbage, samtidigt med, at jeg kører hånden lidt frem og tilbage på pikken og lader tungen kærtegne pikhovedet og cirkle ned ad strengen.

Så fedt at mærke strengen med tungen og lade tungen glide stimulerende fra den ene side af strengen over til den anden og op og ned. Jeg er vild med at stimulere lige netop denne del af pikken, også fordi jeg er vant til at tage herrens pik i munden og halsen. Så det er en ny dejlig oplevelse at få lov til at stimulere hovedet og strengen med tungen på denne måde.

Resten af klædningsstykkerne ryger. Nu er vi begge nøgne. Jeg lader hånden bevæge sig hen til hans hotte røv, Mærker hans stramme balde, klemmer den lidt, mens fingrene går på opdagelse og finder vej til hans stramme hul.
Der er utrolig nem adgang i dag, fingrene glider bare lige ind. Efter en meget kort stimulans af anus. Jeg strækker fingrene langsomt ud og stimulerer så langt, som jeg nu kan komme ind. Jeg nyder at stimulere ham der og koncentrerer mig om at fingrene skal skabe nydelse, mens jeg med den anden hånd kærtegner overgangen mellem røven og nosserne, tager nosserne i munden og bider blidt. Jeg nyder de lyde af nydelse, der når mine ører og stønner selv i min nydelse ved at stimulere ham.

Herren beder mig om at vende mig om og stille mig op ad bordet, så jeg vender ryggen og røven til ham. Det kræver, at jeg trækker hånden til mig, og jeg opdager, at den er indsmurt i lort.
Jeg overvejer, hvad mit næste skridt er. Skal jeg tage fingrene i munden en efter en og slikke dem rene, selvom de er massivt dækket af lort?

Jeg er ret vild med min herre og dermed også hans kropsvæsker af enhver art. Jeg har den største fascination af hans røv. Både de faste, stramme, bløde balder og det delikate hul. Få ting er så hotte, som når tøsen får lov at stimulere ringmusklen med tungen. Stikke tungen så langt ind som muligt, mens hun nyder at høre herrens udråb af nydelse og påskønnelse.

Ingen tvivl om, at en ren røv er nummer 1. Men en anelse lort, har aldrig afskrækket tøsen, det er trods alt i det område lorten færdes. Men denne mængde lort, er alligevel lige meget nok. Så løsningen bliver, at jeg beder herren hente min taske. Nu kommer vådservietterne, jeg altid har med i tasken, til deres ret og snart er hånden ren igen.

Jeg har slet ikke tænkt på den del af det i det øjeblik. Men nu, her bagefter, kan jeg forstille mig, at hvis jeg virkelig havde valgt at slikke fingrene rene, så er det ikke sikkert, at tøsen havde modtaget flere kys på munden bagefter.

Herren forsøger at skaffe sig adgang til tøsens røv med sin stive pik. Det er hot at mærke pikken mod min røv. Men den får ikke adgang.

Bordet er lidt for lavt, så jeg må både bøje mig frem og lidt ned. Måske ville adgangen være nemmere, hvis højden på bordet passede præcis med, at herrens pik var lige ud for tøsens huller. Herren går i gang med at bearbejde tøsens huller med glidecreme. Det er dejligt, men indimellem går han for hårdt til den, så det gør lidt for ondt.

Tøsen i mig er dårlig til at give herren klar besked. Jeg vil så gerne give herren frit løb til at være lige så hård, som han ønsker at være, og jeg vil gerne tage imod alt det, han giver. Jeg har endnu ikke helt forstået, at sex også handler om at udveksle, hvornår noget er godt eller skidt. Måske også fordi, det i høj grad er Casper, der bestemmer, hvad vores sexliv skal indeholde og hvad han synes er godt.

Så er det helt anderledes med svigerfar, her får jeg meget mere frit spil, og han er god til at fange mine signaler, selvom jeg ikke siger noget nedtoner han hurtigt sin stimulering, også fordi røven nu er våd og klar til at modtage herrens pik.

Pikken glider ind i tøsens våde, stramme hul og det er bare så godt. Jeg nyder det så meget og har optur over, at jeg kan stå der op ad bordet og få pik. Noget jeg heller ikke har prøvet før. Jeg presser min røv tilbage imod pikken og prøver at hjælpe til. Min nydelse forstærkes og jeg bliver endnu mere liderlig og opstemt, da jeg hører herrens udråb af nydelse og hurtigt derefter hans udløsning.

Min krop emmer af varme og nydelse og jeg bliver mega tændt, da han kommer i mit hul. Han klapper mig afstraffende på balderne og trækker pikken ud af tøsens hul.

Pikken er stadig stiv, selvom dem ikke længere er i tøsens stramme hul. Et øjeblik står jeg og kigger ned på den, mens jeg overvejer, om jeg skal slikke den.

Jeg ved af erfaring, at selvom den har været i tøsens røv, så er der ingen lort på den, eller i hvert fald så lidt, at det ikke er noget tøsen bemærker. Men inden jeg når at gøre det, eller foreslå det, befaler herren mig at vende mig om og lægge mig op på topmadrassen, han har lagt på bordet.

Jeg er så vild med, at min herren styrer både mig, og hvad der skal ske. Tøsen i mig påskønner det. Også fordi jeg i langt højere grad er med til at bestemme, end jeg er med Casper, selvom jeg altså mærkeligt nok er tøs her og egentlig ikke burde bestemme, så virker det som om jeg gør det, selvom herren er den, der styrer showet.

Madrassen er overraskende blød og behagelig at ligge på, selvom den ligger på et bord og ikke en seng.
Herren griber fat i mine ben og trækker dem udover kanten af bordet. Så kommer han nærmere, lader pikken glide ind i tøsens våde fisse, mens hun snor benene om hans krop. Det er så stor en nydelse, at det ikke er til at fatte. Pikken glider hurtigt helt ind i tøsen og herren er helt tæt på.

Missionærstillingen er altid en udfordring for tøsen, men i dag er det nemt og skønt. Ved ikke hvorfor tøsen tager så godt imod og hvorfor det er nemt i dag. Men det er dejligt.

Jeg nyder det i fulde drag, mens jeg hjælper til med at skabe nydelse ved at arbejde med, og lade fingrene glide henover herrens stramme, faste overkrop.

Jeg nyder så meget at røre ved hans krop. Ingenting er så fast og samtidigt så blødt. Det tænder og stimulerer mig.
Vi kommer helt tæt på hinanden. Så tæt, at jeg kan kysse hans hals og bide ham blidt i øret. Og modtage skønne kys fra herren. Det hele er så lækkert. Og det bliver bare ved og ved. Jeg kunne ligge der på bordet for evigt – tænker jeg.

Men jeg må snart tilbage på arbejdet igen, frokostpausen er slut. Jeg tager mit tøj på igen og modtager et hurtigt, hårdt kys og et klap bagi, inden jeg haster mod døren og må køre tilbage til kontoret.

Nu kan jeg kun vente indtil herren igen sender en SMS med en ny adresse til tøsen.

porno med danske piger