Svigersønnen hjælper svigermor

Jeg er en moden kvinde på 69. Jeg har været alene i mange år. Jeg har heldigvis en dejlig datter og svigersøn der hjælper mig når jeg trænger til hjælp.

Min svigersøn hjælper mig tit når der er problemer med mobilen eller med min computer. Min svigersøn er en dejlig mand på 48 og jeg synes sommetider min datter forsømmer ham ganske meget. Min datter er meget tit på forretningsrejser med overnatning til følge. Så må han jo være alene hjemme.

Nå men jeg vil fortælle om dengang jeg forførte ham. Han skulle hjælpe mig med min computer. Han går næsten altid i et par jeans, og jeg må indrømme jeg altid kigger på han skridt, for han fylder virkelig bukserne meget ud. Nå men han kom og satte sig straks ud til computeren. Jeg spurgte om han ville have en øl eller en kop kaffe, han valgte en kop kaffe.

Da jeg kom ud med den lænte jeg mig tæt ind over ham for at sætte koppen på bordet. Mine bryste rørte ham på ryggen, men han flyttede sig ikke. Jeg sagde uhmm, du dufter dejligt han takkede og smilte til mig. Jeg satte mig ud i køkkenet og læste mit ugeblad. Pludselig hører jeg han bander og svovler. Han har tabt kaffen ned af sine bukser. Han kommer og beder om en klud så han kan tørre op efter sig. Da kan kommer, tilbage, ligner han en der har tisset i bukserne, men hans bule i bukserne er af uformindsket størrelse.

Jeg spørger om jeg ikke lige skal tage en klud så vi kan tørre det værste af hans bukser. Jeg kan se da jeg begynder at gnubbe på hans bukser at hans penis vokser under min håndtering af hans bukser nu, er det ikke kun en bule mere, den ligger lang og stiv ud til den ene side. Jeg siger til du er nød, til at tage dem af, så jeg kan smide dem i vaskemaskinen for der ikke skal komme skjolder på dem.

Han spørger om jeg er sikker, og svarer ja, og så knapper han op mens han siger ok, men jeg går altså uden trusser og inden jeg får set mig om, står han der med sin store pik strittende ud i luften. Jeg kommer til at udstøde et lille wauv. Han griner og siger, nå ja sådan en har du jo også set før. Jeg svarer, det er godt nok længe siden. Og skynder mig og smide hans bukser og t-shirt i vaskemaskinen. Da jeg kommer tilbage til ham, står han stadig der med sit blottet strittende lem, smiler til mig og siger ” se nu hvad du har gjort”, Nu har du taget mit tøj af er det så ikke rimeligt jeg tager dit af mens han smiler.

Jeg er helt ør vil han virkelig se mig uden tøj. En gammel dame der er 20 år ældre end ham selv. Jeg får fremstammet joo det er vel rimeligt. Han går om bag min ryg, tager fat i min T-shirt og trækker den op over mit hoved. Knapper min bh op så mine bryster hænger ned han står tæt på mig mens han krammer dem og visker mig i øret uhmm endelig det her har jeg fantaseret om meget længe.

Jeg er i syv sind, det er jo vildt forkert det her, men jeg har så meget lyst til det, det er som om han kan læse mine tanker mens han hvisker jeg siger ikke noget til nogen hvis du heller ikke gør.. samtidig med han knapper mine bukser op og trækker dem ned sammen med mine trusser, så jeg kan træde ud af dem.

SEX I DAG?

Min puls banker jeg er flov men også varm for det er jo forbudt område, har det helt som da jeg var teenager, jeg har vild meget lyst til mere. Han rejser tager fat i min hånd og fører den mod hans lem. Jeg tager fat om den køre den lidt frem og tilbage. Men hans hånd finder min behåret mis.

Han siger kom lad os gå ind i sovet værelset. Han placerer mig på sengekanten så mit ansigt er ud for han pik instinktivt åbner jeg munden og lader min tunge lege med hans store opsvulmet pikhover suger lidt på spidsen mens min tunge leger med han åbning i pikken. Han stønner mens han siger, åhh det er skønt bliv ved elskede svigermor.

Han skubber mig bagover på sengen, mens mine ben stadig er på gulvet. Han sætter sig på knæ og kysser min lår blidt hans søgende tunge kører op af mit lår til jeg kan mærke hans åndedræt mod min mis. Langsomt rører tungen og kører op ad men mine skamlæber skiller sig for hans tunge. Han fortsætter op mod min klitoris han begynder og suge på den, slikke på den og hver gang får jeg små stød. Han gør det stille og roligt og bagefter gentager han det. Det som om han kun har for øje at tilfredsstille mig. Han holder mig lige på grænsen af orgasme meget længe og pludselig sætter han tempoet op. Kan mærke mine muskler begynder og ryste, varmen stiger og til sidste gennem strømmer den mest voldsomme, fantastiske orgasme igennem min krop og da den er på det højeste, fører han sin pik mod min vagina og presser den langsomt i bund han kører nu i jævnt tempo og orgasmen bare fortsætter.

I Fucked Your Granny, Scene 3 Tag med på en vild og saftig tur i seng med en moden vildkat, der ved præcis, hvad hun vil have! I I Fucked Your Granny, Scene 3 oplever du en passioneret og intens sexoplevelse, der vil efterlade dig længselsfuld efter mere.Denne frække film præsenterer en moden cougar med små bryster, der elsker at få en ung, hård pik dybt ind i sin våde kusse. Hendes behårede pubeshår pirrer sanserne, når de gnides mod en modig elskers hud. Hendes dristige blæselæber omslutter hans erigerede skaft med en uovertruffen ekspertise, og hun bringer ham til kanten af ​​ekstase med hvert dybe stød.Gå ikke glip af denne vilde og levende forestilling, som vil vække dine inderste lyster. I I Fucked Your Granny, Scene 3 kan du se den ultimative kombination af erfarenhed og ungdommelig energi, når en ældre kvinde viser, at alder er blot et tal på vejen til eksplosive orgasmer. Er du klar til at opleve denne eksplosive passion? Grib fat om dine fantasier og dyrk dem uden tabuer i denne sensationelle film fyldt med små bryster, behårede fisse og friske blowjobs. Sæt dig tilbage, slap af og nyd turen – det bliver ikke mere vovet end dette!

Til sidst spørger han mig om han må sprøjte i mig, Ja for pokker knep mig, giv mig hvad du har. Kan mærke hans pik om muligt bliver mere stiv inden han stønner åhhh ja svigermor endelig.

Han ligger oven på mig, hans pik er stadig oppe i mig mens han sutter og kysser mine bryster.

Pludselig ringer min telefon. Står ud af sengen og tager den. Det min datter hun siger mor du lyder lidt forpustet, svarer nej da har bare lidt forkølelse på mine lunger. Hun spørger om Peter stadigvæk er oppe hos mig, jeg svarer ja vi skal lige til at have kaffe. Mens jeg står og snakker med min Datter står hendes mand bag mig og krammer mine bryster. Det er så forkert men også så forfærdeligt dejligt. Hun siger nå men i må hygge, hun vil videre i dagens tekst.

Han hvisker mig i øret og siger du skulle tage og gå noget mere i kjole det tænder mig vildt….

Sådan endte jeg som min svigersøns elskerinde. Burde fortælle min datter det, mens det ville jo bare ødelægge hendes og mit forhold, Samtidig ville de sikkert blive skilt og så ville vi begge miste ham…. Så det forbliver hans og min hemmelighed.

Vi har nu sex sammen hvertfald en gang om ugen…. Og jeg elsker bare vores stunder.

Hilsen
Den lykkelige svigermor

porno med danske piger