Swingerklubmødet

Her blev kvinden spændt fast i gabestokken. “Af med de underbukser, dem får du ikke brug for mere i aften” sagde “D”. Lidt tøvende, men tændt som aldrig før gjorde han som befalet…

Mødet havde været aftalt i et stykke tid. Nu sad han spændt ved baren – nybadet – og ventede. Foran ham stod en kold øl, og de andre gæster hyggede sig med hinanden og værtsparret.

Klokken ved døren ringede som tegn på flere gæster. Ubevidst rettede han sig op, og opmærksomheden skærpedes om det sorte gardin.

Kort efter stod hun der – “D” – lige så smuk som de gange han havde set hende på cam.

Det var hans første gang i swingerklub, mødet var kommet i stand efter flere lange “samtaler” på chatten. “D” var en erfaren swinger, og det gjorde ham lidt tryg, da hun havde forklaret ham detaljeret om hendes første ture i klubben.

Efter at have hilst hjemmevant på flere af de andre kom hun over og satte sig ved siden af ham. Hendes krop mere end anedes bag hendes pikante påklædning.

Hun fik et glas vin og vendte sig mod ham.

“Så blev det endelig tid” sagde hun, og kiggede direkte på ham, mens hun lagde en hånd på hans lår.

“Ja”, sagde han – “det har jeg ventet længe på – det var ikke det nemmeste at gå de sidste skridt ind af døren. Men nu er vi her – og jeg er meget spændt”.

“Tag det roligt ” sagde hun. “Vi skal nok få nogle hyggelige timer sammen her”.

Da de havde siddet lidt, og snakket, og deres glas efterhånden var tømt, tog hun ham i hånden og sagde. “Nu er det vist tid for rundvisning – du skal da se hvad klubben har at byde på”

Hånd i hånd gik de hen mod den mørke gang der førte ind til rummene bagved.

Efter en runde gennem darkroom, s/m room, spejlrum og flere endnu stod de nu foran parrummet.

“D” førte ham op på den store madras hvor de lagde sig. Her var der i forvejen 3 par der i flere forskellige stillinger udførte intens sex med hinanden.

Hun lagde ham på ryggen, og satte sig overskrævs på ham. Imens hun hægtede sin BH af bøjede hun sig ind over ham og gav ham et dybt og begærligt kys. Hans hænder gled kærtegnende hen over hendes ryg, mens han med stor lidenskab besvarede hendes krævende tunge.

SEX I DAG?

Hun satte sig op igen, og han nød synet af hendes bryster der hævede og sænkede sig i takt med hendes hastige åndedræt. Han kuplede sine hænder omkring hendes bryster og nød følelsen af hendes strittende brystvorter mod sine håndflader. I langsomme bevægelser begyndte hun at rotere sit skød mod hans, mens hendes hænder hvilede på hans brystkasse. Hans pik voksede hastigt og underbukserne kom hurtigt i vejen. Han greb om hende og fik rullet dem rundt så han kom øverst. Hurtigt fik han trukket hendes trusser af, og et øjeblik nød han bare synet af hendes glatbarberede mis, inden han uden hast begyndte at kysse sig vej op af hendes lår. Da han nåede hendes mis, kyssede han hele vejen rundt om inden han til sidst lagde sin tunge mod hendes våde revne. Stille og roligt slikkede han hende til hun ikke kunne holde det ud mere. Hun fik kantet sig væk, og op i siddende stilling.

“Vi har ingen hast” sagde hun, “kom, lad os gå i baren og snakke lidt mere og nyde et glas”

I baren sad der en kvinde på en af barstolene. Hun signalerede tydeligt at hun ventede på nogen eller noget, de andre i baren holdt ligesom lidt afstand til hende. “D” styrede direkte mod kvinden, greb hende bagfra om livet, slikkede hende forsigtigt i nakken og sagde ” Det her er ham jeg fortalte om, han slikker rigtigt godt – skal vi se om han duer til mere?”

Kvinden vendte sig om mod dem, kiggede op og ned af ham, rejste sig og trak dem begge to med sig ind mod spankingrummet.

Her blev kvinden spændt fast i gabestokken. “Af med de underbukser, dem får du ikke brug for mere i aften” sagde “D”. Lidt tøvende, men tændt som aldrig før gjorde han som befalet. “Om foran hende, og lad hende slikke din pik” sagde “D” – “men ikke noget med at komme endnu, så bliver det værst for dig selv”. Han gjorde som befalet, og kvinden gik i gang med at slikke – som var det hendes eneste lyst at få ham til at komme i munden på sig så hurtigt som muligt. “D” satte sig på hug bag kvinden, og gav sig til at slikke hende, mens hun nulrede kvindens brystvorter. Et øjeblik efter vendte hun sig, og krabbede ind under dem begge. Da hun nåede helt ind under ham, begyndte hun begærligt at slikke hans spændte nosser, mans han stadig fik slikket pik som gjaldt det livet. Han prøvede at tænke på alt muligt andet, da han stadig huskede befalingen fra “D”.

“D” afbrød det hun havde gang i og rejste sig op. Hun tog fat i manden – førte ham om bag kvinden og beordrede ham til at tage hende bagfra mens hun stadig befandt sig i gabestokken – men uden at han måtte bruge sine hænder.

For at sikre sig han gjorde som befalet, førte hun hans hænder om på ryggen og bandt dem med et stykke reb. Stadig fik han at vide at det var forbudt at komme…

Efter et stykke tid løsnede “D” kvinden fra gabestokken, og beordrede hende til at lege med sig selv til hun fik orgasme – manden fik besked på at fortsætte. Kort efter sank kvinden sammen i orgasmens vold, mens hun klemte så voldsomt om mande, at han nær blev revet med. Da manden derved gled ud af hende – var det samtidig et hint til at der nu skulle være pause. Sammen gik de tilbage til baren – manden var stadig bagbundet….

Efter en kold forfriskning – hvor manden fik sin øl via et sugerør, blev han beordret til at blive siddende i baren – der blev lavet aftaler med værtsparret om, at der blev holdt øje med ham. For virkningens skyld blev han blindfoldet. Nu sad han der, forsvarsløs, blindet og med 1000 tanker i sit hoved. Hvad blev det næste “D” fandt på? Deres samtaler på chatten gjorde at han allerede kendte til en del af hendes lyster, og han spekulerede nu som en gal over hvad han havde fortalt hende undervejs. Han forsøgte at forberede sig på hvad der nu skulle ske – vidste bare at han uden tøven stolede fuldt og fast på “D”, og at han var i gang med noget der for 2 mdr. siden blot havde været en løs fantasi i hans hoved. Blodet rullede hurtigt i årene, og han blev lettere forpustet ved tanken om hvad “D” nu havde gang i. Hjertet truede med at springe et slag over, og han tvang sig selv til dybe indåndinger for at få pulsen ned. En forbarmede sig over ham og gav ham lidt mere at drikke. Det hjalp, og han slappede en smule mere af, samtidig med at forsøgte at lytte sig frem til hvad der nu skulle ske.

Imens gik “D” og kvinden nu til det næsten mørke rum, hvor kvinden blev spændt fast på midten af den store madras – siddende på knæ, med spredte ben.

“D” begyndte at slikke kvinden, langsomt og grundigt indtil hun begyndte at tigge om mere end bare tunge. “D” rejste sig – blindfoldede kvinden og fortalte at hun nu gik et øjeblik., men at der var kontrol over situationen.

Manden og 3 andre – heriblandt en yngre pige fik besked på at følge med “D”. Alle fik besked på at være tavse.

Kvinden fornemmede hurtigt tilstedeværelsen af flere personer uden for rummet, men var sikker på at aftalerne var på plads da hun jo i forvejen kendte “D”, så hun gjorde sig klar til, i den grad at blive brugt.

Manden blev ført ind som den første. Visheden om, at han var i “D” s magt – samt det at han vær blindet, fik ham til at bruge sine andre sanser. Duften i rummet var umiskendelig af ren rå uhæmmet sex, blandet med duften af “D”. De eneste lyde han hørte omkring sig, var den svage raslen ad “D” s tøj, samt kvinden der med tilbageholdt åndedrag, og meget ophidset, ventede på hvad der nu skulle ske. Bagerst i sin hjerne registrerede han svagt lydene fra baren, fra de andre ude i gangen og fra et af de andre rum hvor der også var gang i begivenhederne

Manden blev løsnet – men stadig blindfoldet – placeret på ryggen på gulvet, og beordret til at slikke kvinden. Han måtte under ingen omstændigheder bruge sine hænder – og “D” gav ham besked på at blive ved til kvinden fik orgasme.

Duften fra hendes skød, den kraftige sitren fra hendes lår mod hans kinder, de glatte skamlæber der kørte rundt i hans ansigt – ja hele fornemmelsen gjorde at han var tæt på at komme uden overhovedet at være rørt. Med en sidste anstrengelse, fik han tænkt på noget helt andet, og undgik derved at blive udsat for “D” s straf.

Kort efter var det dog lige ved at gå galt alligevel. Han mærkede noget vådt – spyt gik han ud fra – på sit pikhoved, og i samme øjeblik blev han slugt helt til roden i én lang glidende bevægelse, hvorefter han kun mærkede kulden da munden forsvandt og luften omkring ham kølede det våde af. Hans nosser trak sig sammen og hele kroppen gjorde sig klar til at sende hans sending af sæd ud i luften. “D” s stemme bragte ham tilbage til virkeligheden. “Ikke endnu” snerrede hun – “så ved du hvad der sker”.

Kvinden blev løsnet, og fik ordre på at vise de sidste 3 hvordan en Domina virkelig skulle slikkes. Imens gav “D” de 3 andre ordrer. Den yngre pige skulle først slikke de 3 mænd klar, hvorefter de på skift skulle tage hende i doggystyle. For mændene gjaldt det at de stadig ikke måtte komme før der blev givet lov. “D” fjernede de blindfolds der var sat på – og med kvinden gik hun nu rundt om de andre for at sikre sig alt gik rigtigt til.

Manden der nu svagt kunne skimte hvad der skete omkring ham, måtte opbyde alle sine kræfter på ikke at komme. Stemningen, duften, hans fantasi der for alvor gik i opfyldelse og “D” der gik rundt og styrede det hele var tæt på at slutte det hele. Kun tanken om straffen fik ham til at holde igen.

“D” fornemmede nu at det var tæt på for mændene, og de 2 kvinder fik ordre på at lægge sig ved siden af hinanden på gulvet. Mændene blev beordret i en cirkel omkring dem, og fik nu ordre på at onanere sig selv til de kom ud over pigerne.

“D” s håndflade der gav et ham et smæk bagi, gjorde det sidste for ham. Med en stønnen gav han slip, og afleverede sin sæd ud over pigerne, mens han faldt sammen ved siden af dem. De andre kom næsten samtidig og alle lagde sig forpustet på gulvet.

Efter et par min. gik de alle i bad, og derefter en tur i spaen. Her fik de serveret et glas champagne og tid til at snakke om de oplevelser de lige havde været igennem.

Manden fortalte at han længe havde gået med sine lyster, før han endelig mødte “D” på nettet. Indtil da havde sex været godt og rart, men nu vidste han hvilken hylde han hørte til på, og hvor han kunne få opfyldt sine lyster i en god og intim atmosfære.

Det var en træt og lykkelig mand, der tidligt på morgenen vaklede ind i sin seng.

Mandag morgen måtte han smile for sig selv da han opdagede at D havde lagt sit telefonnummer i hans bukselomme, med en besked om at han var “godkendt” – og at hun gerne ville se ham igen.

porno med danske piger