Unikke tips til hvordan du kan se om en kvinde er tændt!!!

Unikke tips til hvordan du kan se om en kvinde er tændt!!!

Hvis hun er våd eller brystvorterne stritter…

Der er to almindelige og forståelige måder at afgøre på, hvorvidt en pige er liderlig eller ej. Den ene er strittende brystvorter og den anden, at hun bliver våd forneden. Men rent praktisk kan du ikke bare tjekke hendes trusser for at bekræfte, om hun er våd og liderlig eller snige dig ind i hendes bh for at tjekke om hendes brystvorter er stive, medmindre du er ude efter en tiltale for seksuel chikane.

Kvinder og mænd er forskellige

Når det kommer til kropssprog, er kvinder og mænd forskellige. Selvom mænd ofte tror, at det er dem, der tager initiativ til kontakt med en potentiel partner, så forholder det sig sjældent sådan. Det er altid kvinder, som smider tegn først. Såsom at holde øjenkontakt eller kaste med håret. Det er de små korn, som kvinder smider rundt, som mændene så samler op ved at henvende sig, siger hun.

Hvordan kan man se om en kvinde er klar til mere?

Sex med øjnene

Øjnene er sjælens spejl. De reflekterer helt tydeligt dit hjerte, hvorved det bliver lettere for mænd at forstå, hvad piger tænker. Da vi allerede ved, at piger ikke er for gode til konfrontation, så bruger de øjnene som deres våben til at formidle deres første tip. De ser rolige ud, men hun har måske allerede haft sex med dig i hendes tanker flere gange. 

SEX I DAG?

Hvis hun er liderlig, så vil hun sandsynligvis stirre på dine læber og dit bryst, hvilket er et tegn, som du bør fange. Hun vil give dig forførende blikke, og når du kigger tilbage, så vil hun lade sig selv blive afsløret og rødme.

Hun er mere flirtende end normalt 

Piger komplimenterer almindeligvis ikke fyre, som de ikke er varme på. Så hvis hun giver komplimenter eller bliver indladende, så er der ingen grund til at spilde mere tid. Hun ville komplimentere dig for dine kropsdele såsom arme, skuldre eller bryst. Hun kan måske også reflektere over, hvordan den skjorte du har på dig, passer til din krop eller hvor muskuløs du ser ud i de bukser, du har på.

Hun vil gerne mærke og føle dig

En liderlig pige vil aldrig lade en chance for at røre eller føle din velbyggede krop gå til spilde. Hun komme muligvis nærmere og ser sig om efter undskyldninger for at mærke dig. Og selvfølgelig er der ingen “uvelkomne berøringer” for piger i mænds ordforråd. Du skal lade hendes hænder rejse til steder, hvor de normalt ikke kommer.

Hun er urolig i dit nærvær 

Hvis du ser en pige blive nervøs eller ubehagelig til mode i din nærhed, så skinner lykken på dig. Dette skyldes, at hun har følelser for dig, og hun vil have dig omkring sig. Hvis hendes hjerte banker og hendes fødder ryster, så giver det dig et tegn, som du bør følge religiøst.

Hun viser dig sine bedste sider

Dette er den fase, hvor du skal være klar til at rokke sengen, fordi din pige kæmper i timevis for at tage sig bedst muligt ud for dig. Hun kommer og løsner sit hår udover sin kjole med v-udskæring i nakken, iført en push-up bh eller yoga bukser, hvilket giver et åbent tegn på efterspørgsel af kærlighed eller bare lyst til sex for sjov.

porno med danske piger