Syndernes forladelse del.4

Der var gået en uge siden Cecilie havde ladet Mike kneppe sig foran Thomas som passivt måtte se og lytte på mens han havde været bundet. Thomas havde ikke kunne undgå at lægge mærke til at Cecilie havde fået en del flere SMS beskeder end hun plejede, men hun gjorde heller ikke noget for at skjule det for ham. Han havde en fornemmelse af at det var Mike hun skrev med, men havde alligevel ikke nosser til at tjekke hendes beskeder når hun sov.

Det var blevet en helt almindelig onsdag og der var Champions league i fjernsynet. Pigerne sov tungt og Thomas og Cecilie de sad sammen og så kampen, mens Cecilie bladrede nervøst frem og tilbage i et modeblad. Thomas kunne mærke noget var under opsejling men vidste ikke hvad. Han så hende til gengæld live op da det helt uventet ringede på døren. Jeg åbner, sagde hun og styrtede ud til døren. Nysgerrig som altid skruede Thomas lidt ned for lyden og kunne høre Cecilies stemme blive meget kælen. Det gav et sæt i Thomas da han genkendte Franks – Cecilies ekskærestes – stemme i sit eget hus. Pis hvad har hun nu arrangeret tænkte han og forbandede sig selv for at have været hende utro og efterfølgende dum nok til at fortælle hende det. Selvom han nu måtte indrømme, om end lidt modvilligt at hendes eskapader tændte ham og at han var sikker på at de efter hans straf var aftjent ville have det vildeste sexliv igen.

Nu hørte han Frank og Cecilie komme ind i stuen, han vidste ikke om han skulle spille fortørnet, eller bare være den høflige underdanige hanrej som hun var ved at forvandle ham til. Frank gjorde det dog nemt, da han bare stak hovedet ind og hilste kort. Tak for sidst, sagde han provokereden og fik Thomas tanker henpå hvordan Frank havde kneppet Cecilie mens Thomas havde set det hel via webcam. Skat, vi går i soveværelset, du skal ikke bryde dig om at komme og forstyrre os! Med de ord trak Cecilie af sted med Frank der nåede at sende Thomas et overlegent smil. Champions league kampen virkede med et frygteligt ligegyldigt.

Alligevel blev han siddende som beordret og prøvede at glemme hvad der foregik i soveværelset over hovedet på ham. Men efterhånden som kampen skred målløs frem, skruede han mere og mere ned for lyden for at pine sig selv med lydende fra Cecilie og Frank. Han kunne høre deres stemmer som mumlen, kunne ikke skelne ordene fra hinanden, men de afdæmpede rytmiske dump mod væg og gulv var han ikke i tvivl om hvad betød. Heller ikke Cecilie stønnen og små skrig af liderlighed undgik hans ører. Frank lå lige nu og kneppede hans smukke kone i deres ægteseng, på de silkelagner de havde købt sammen og han var ikke et sekund i tvivl om at Cecilie nød Franks store pik i sin lille uartige fisse.

En halv time senere da kampen var færdig, hørte han fodtrin på trappen. Det var Frank. Han kom ind i stuen og satte sig i sofaen med et smørret grin. De to mænd sad længe i tavshed og så slowmotion optagelser fra kampen. God kamp, spurgte Franks så endelig. Nej, jeg fulgte ikke rigtig med, tilstod Thomas. Hun er fræk vores Cecilie sagde Frank og gned sig lidt mellem benene, han havde kun en T-shirt og boxershorts på. Du havde chancen engang Frank, nu er hun min kone, så lad være med at kalde hende vores okay. Frank grinte overlegent. Ja og det er jeg da også ved at fortryde nu, men så er det jo godt jeg kan komme her og kneppe hende engang imellem. Jeg mener hvis du havde holdt dig på måtten, sad jeg her jo ikke, så det er jeg sku glad for du ikke gjorde. Thomas krammede armlænene på stolen så hårdt at de skiftede form. Skal du ikke snart hjem Frank, du risikerer at sne inde her. Frank drejede hovedet og stirrede ud i haven hvor et gyldent tæppe af sne allerede lå højt.

Cecilie tror du er bøsse. Thomas troede ikke sine egne ører eller sin egen reaktion som var at hans pik voksede i hans jeans. Og at det måske er derfor du ikke kan tilfredsstille hende nok. Frank lod ikke Thomas svare, men fortsatte. Jeg fortalte hende at jeg ikke tror du er bøsse, men at jeg da gerne ville undersøge det for hende. Han rejste sig og gik hen og stillede sig foran Thomas. Så Thomas, er du det? Er du i virkeligheden mest til mænd? Han trak sine ternede boxers ned og slap sin store pik ud som stadig var våd af Cecilies fissesafter. Han tog fat om roden og spillede sig selv langsomt kun en halv meter fra Thomas der sad i sit livs dilemma. Han havde aldrig haft mere lyst til at prøve at sutte pik, men samtidig frygtede han for de langsigtede konsekvenser hvis han gjorde det. Han rykkede lidt uroligt rundt i den dybe lænestol og kiggede kun på Franks store fugtige pik der så mere og mere indbydende ud.

Som om han befandt sig i en vågen drøm, gled Thomas nu frem på kanten af stolen og greb ud efter Franks pik. Han strejfede hans hænder og begyndte nu selv at spille den. Han var godt klar over det irrationelle i at han tændte på tanken om at sutte Cecilies ekskærestes pik kun nogle minutter efter den lige havde været oppe i fissen på hende, men han var sjældent rationel når han blev liderlig. Så han åbnede munden og rykkede længere frem på  stolen indtil pikken gled ind mellem hans læber til Franks sagte stønnen.

Det var svært at beskrive den følelse der gik igennem ham da han for første gang fik en pik i munden, men hans egen pik reagerede ved at blive hård som en pæl og hans tanker forsvandt i den dybe sne mens han langsomt hengav sig totalt. Jeg tror sku du er bøsse, grinede Frank, men han lød pludselig ikke så led mere. I stedet lagde han begge hænder om nakken på Thomas og begyndte at bevæge pikken rytmisk ind og ud af hans villige mund. Åh ja sut den så din lille bøsserøv. Frank var tydeligvis ophidset og smed hurtigt sin bluse så han nu stod helt nøgen med sin pik begravet i Thomas mund.

SEX I DAG?

Thomas sank nu helt på knæ på gulvet og lagde begge hænder om pikken mens han suttede og slikkede den ivrigt, men stadig lidt nervøst. Han fik Cecilies safter og Franks presperm i munden og sank det hele med stor iver. Hans tunge gled rundt om pikhovedet, ned af skaftet, rundt om nosserne og tilbage igen og igen. Han var så optaget af sin nye seksualitet at han ikke ænsede Cecilie der havde sneget sig ind i stuen og nu sad på kanten af sofabordet og legede med sig selv mens hun betragtede hendes mand sutte pik på sin ekskæreste.

Det var først da hun kælent kaldte på Frank at han opdagede hun sad der så tæt på. Har han suttet dig stiv skat, spurgte hun Frank og sendte Thomas et blik han havde svært ved at tyde. Ja og du havde ret, han er sku bøsse. Det vidste jeg, grinede hun  og rakte ud efter Frank der trak sin våde pik ud af Thomas mund og gik hen til Cecilie der havde lagt sig ned på ryggen på det lave sofabord nu. Hun rakte ud efter Franks store pik og fik den hurtigt op i sig selv. Frank lagde sig indover hende og begyndte straks at kneppe hende som hun bedste kunne lide det; hårdt og lige på. Hun trak ham helt ned over sig og nød tydeligvis at mærke hans pik i sig igen.

Thomas sad rådvild på gulvet og fulgte dem med øjnene. Han havde smagen af Franks pik i munden og den blev ligesom hængende. Han kunne se Frank kneppe Cecilie dybt og hårdt. Hans store tykke pik udspilede hende dejlige fisse. Thomas kunne ikke huske hvornår han sidste havde kneppet Cecilie, men vidste at han snart var igennem sin straf og havde noget at se frem til. Stuen emmede af liderlighed, duften af sex var tyk og til at skære i. Thomas tog om sin pik og onanerede den stille mens Cecilies klynk og støn skar igennem ham igen og igen.

Cecilie lukkede sine ben om ryggen på Frank og holdt ham i en skruestik så hans dejlig pik kom dybt og hårdt i hende igen og igen. Hun så over på Thomas der sad på knæ på gulvet og spillede sin pik, tydeligvis overrasket over sin egen lyst til at sutte pik. Hun havde så mange følelser for ham, men nu var ikke tidspunktet at vise dem. I stedet kyssede hun Frank vådt og længe og hviskede så i hans øre, højt nok til at Thomas ikke kunne undgå at høre det: Frank, jeg vil se dig kneppe min bøsse mand i røven, han skal mærke hvordan det føles at få pik, hvis han kan lide det bliver det nemlig det eneste han får når han er liderlig.

Frank rejste sig og kyssede Cecilies bryster inden han vendte sin opmærksomhed mod Thomas der stadig sad på knæ på gulvet. Han gik hen og stillede sig foran ham igen og stak hurtigt sin våde pik ind i hans mund. Thomas tog imod den og kunne igen smage Cecilies safter. Han suttede ham nogle minutter inden Frank kommanderede ham til at lægge sig på maven med knæerne på gulvet, indover det lave sofabord hvor Cecilie lige havde ligget på ryggen. Frank satte sig på knæ bag Thomas der lå med bar røv og ventede lydigt. Cecilie havde sat sig i sofaen lige overfor Thomas så hun kunne se hans ansigt når han for første gang skulle have en mandepik op i sig.

Frank der var beruset af liderlighed over dels at få lov til at kneppe sin ekskæreste igen og nu skulle ydmyge hendes mand ved at kneppe ham for øjnene af hende, tog godt fat ved roden om sin pik og pressede pikhovedet mod Thomas stramme hul. Han nød at se og høre Thomas klynke og vride sig lidt, men kunne også fornemme at han ikke rigtig gjorde modstand, hvorfor han pressede sit pikhoved ind forbi ringmusklen og langsomt helt op i røven på ham.

Thomas lukkede øjnene da Frank trængte ind i ham. Han krammede hænderne hårdt om sofabordets kanter og forsøgte at slappe af og vænne sig til Franks store pik. Han så op på Cecilie som han kunne se var ved at revne af liderlighed. Hun spillede stadig kold overfor ham og havde til sinde at føre det helt til ende, men i hendes øjne så han også et et glimt af begær til ham som han aldrig havde set før. Thomas kunne mærke Franks hænder om sine hofter og hans pik der gled helt op i røven på ham. Han åbnede og lukkede munden lydløst, trak luft helt ned i lungerne og mærkede sig selv sprøjte spontant under sofabordet hvor hans pik hang og dinglede i takt til at Cecilies ekskæreste kneppede ham hårdt i røven.

I samme tempo hans orgasme forlod han krop, gjorde hans lyst det samme. Men fanget i situationen med Franks pik dybt i hans røv, og Cecilie tydeligt ophidset foran ham mens hun legede med sin glatte fisse kom han langsomt over det punkt og lod sig igen ophidse mens Frank tog ham hårdere og hårdere. Knep ham skat, han er vild med det. Hørte han Cecilie sige opmuntrende til Frank. Thomas kunne ikke afgøre om det var fordi hun kaldte Frank for skat, eller at hun opfordrede ham til at kneppe ham hårdere at han blev endnu mere ophidset, men ophidset var han og langsomt tog han sig selv i at nyde følelsen af at få pik.

Cecilie sad i sofaen med spredte ben og nussede sin klit til det som udspillede sig foran hende. Hun kunne se sin Thomas der lå indover sofabordet med hænderne knugende om bordkanten mens han kiggede liderligt op på hende. Det var et blik hun havde meget svært ved at stå for. Samtidig så hun sin frække ekskæreste der var så god i sengen og så lækkert udrustet, nu kneppe Thomas hårdt bagfra. Det var næsten mere end hun kunne klare, så i nogle minutter lukkede hun øjnene og lagde hovedet tilbage mens hun lyttede til de to mænds fælles stønnen, mens hun legede med sin lille hårde klitoris. Da hun kunne høre Frank var tæt på at komme, åbnede hun øjnene og sagde: Frank, du skal komme i munden på Thomas, jeg vil se om han kan lide mandesperm.

Frank reagerede hurtigt ved at trække sin stive pik ud af røven på Thomas og med et tag i skulderen hive ham med på gulvet på knæ foran sig igen. Thomas stak sultent tungen ud og Frank slog drillende pikken mod den for til sidst at lade ham få den og pressede så pikken indenfor. Han kom langt ned i halsen på Thomas der tog den så godt han kunne. Frank kunne mærke sin udløsning komme rullende, han spændte i kroppen og holdt Thomas hoved fast over sin pik idet han kom i en voldsom orgasmen der gennemrystede hans krop. Han kunne mærke hvordan han tømte sig i halsen og munden på Thomas der sank og sank så intet gik til spilde.

Thomas tog fat om pikken og klemte det sidste ud af den. Hans mund var våd af sperm og lidt løb nedover hans hage og dryppede ned på hans brystkasse. Frank sendte ham et frækt smil og gik så over og satte sig hos Cecilie. Du havde ret Cecilie, din mand er vist mest til mænd. Cecilie nikkede som om hun ikke var glad for at have vundet det væddemål. Jamen så er det jo slut med fisse til dig sagde hun henvendt til Thomas hvorefter hun lod sin ene hånd glide kælende over Franks stramme maveskind. Hun trængte til mere pik i aften, det havde gjort hende afsindig liderlig at se Frank og Thomas sammen.

Hun rejste sig, tog Franks hånd og trak ham med sig. På vej forbi Thomas, bukkede hun sig ned og aede hans kind. Skat, læg dig ind i gæsteværelset, Frank og jeg går ovenpå igen, jeg har besluttet at han får lov at sove her i nat. Hun så på ham nogle sekunder og hviskede så i hans øre så Frank ikke kunne høre det: Jeg elsker dig skat, men vi kan ikke stoppe nu, du må være stærk der er kun to straffe tilbage. Med de ord gik hun sammen med Frank op ad trappen og lod sin mand tilbage at sove i gæsteværelset vel vidende at han snart var igennem sit livs skærsild.

Forfatter: Thomas

porno med danske piger