Den kønne matros!

Strakte mig af vellyst, spredte mine ben, viste dem min kusse bag den sorte dusk, vendte mig om og lod dem se min faste røv og den snævre anus. Jeg lagde mig ned og onanerede…

Da min mand og jeg for nylig skulle flytte, fandt jeg under oprydningen oppe på loftet en pakke, der viste sig at indeholde dagbøger fra mine yngre dage.

Nu er vi kommet på plads i nye, dejlige omgivelser, og Jørgen og jeg finder tit
spændende inspiration ved at blade i dem! Jeg kunne godt have lyst til at fortælle et par af de mere spændende oplevelser, f.eks. denne:

På et tidspunkt, da jeg var omkring 19, boede jeg sammen med Yvonne, en jævnaldrende veninde fra skoletiden, til leje i et stort værelse hos et yngre ægtepar på Nørrebro. Jeg havde fået løfte om mit første kontorjob og Yvonne læste til pædagog.

Det var en fed tid! Vi festede næsten hver weekend sammen med vore venner og havde det dejligt!

En aften viste Yvonne mig en annonce fra en formiddagsavis.

– “Se, Tove! Hvad siger du til dette her?”

Jeg læste annoncen igennem. Det drejede sig om en sejltur til Middelhavet, i første omgang dog kun en prøvesejlads rundt i det Sydfynske, hvor en køn og frisk pige kunne få en gratis ferie mod at hjælpe med lidt madlavning og rengøring ombord.

Lady XXX lå i Nordhavnen, og der kunne man kontakte ejerne.

– “Ja, ville det ikke passe perfekt, mens du alligevel venter på dit job?”, fortsatte hun fristende.

Jo, det ville det faktisk! Det lød meget spændende. Det var sådan set lige, hvad jeg trængte til! Jeg havde mere end 2 måneder, hvor jeg bare skulle gå og vente.

Så, hvorfor ikke?

Næste morgen gjorde jeg mig pænt i stand fra inderst til yderst – jeg elsker at være velplejet og velklædt – og man vidste jo heller ikke, hvad der eventuelt kunne ske, vel?

Da jeg stod af bussen ved Nordhavn, strålede forårssolen, og fuglene sang. Det tegnede til at blive en rigtig, dejlig dag! Nu gjaldt det bare om at finde båden. Jeg gik rundt i området i nogen tid og fandt så endelig ladyen, en flot, stor, hvidmalet sejlbåd. En ung mand hang højt oppe i masten og var tilsyneladende ved at reparere en antenne.

– “Hej smukke!”, råbte han, da han så mig stå på kajen, “Jeg kommer ned nu!”

Han kravlede hurtigt og adræt ned og rakte mig sin hånd.

– “Jeg hedder Jørgen!”, sagde han smilede.

– “Hej, Jørgen! Jeg hedder Tove, og jeg er taget herud for at høre lidt mere om det
spændende feriejob”.

Han fortalte mig først, at han havde arvet en del penge og for nylig købt båden sammen med en kammerat. De håbede at sejle til Sydfyn meget snart, hvis alt gik vel.

– “Har du lyst til at være med? Er du frisk?”, spurgte ham smilede, mens hans blik ganske ugenert klædte mig af! Han var køn, høj, mørkhåret og solbrændt, en, man sagtens kunne tænke sig at elske hedt og vildt med! Hans stemme var venlig og hans smil helt afvæbnende. Uden egentlig at ville det, – og dog? – begyndte min krop langsomt at reagere.

– “Jah, jeg har vældig meget lyst, men jeg må da vide lidt mere først” sagde jeg, mens vinden legede med mit lange hår.

– “Skal vi ikke gå ind”, sagde han og hjalp mig over rælingen og åbnede døren ind til et lyst og lækkert styrehus.

– “Lad mig lige tage din frakke!”, sagde han, og hængte den op.

– “Hold op, hvor her er flot!” udbrød jeg beundrende.

Han var synlig glad over min begejstring.

– “Ja, vi er også meget glade for hende. Nu skal du høre! Det, vi har brug for, er, at du giver en hånd med, når vi skal lave mad og gøre rent. Og Jan skal have taget en masse billeder af en pige, der hedder Tove! Men derudover skal du bare nyde livet ombord sammen med os. Ved du godt, at du er en meget flot og meget sexet?”

SEX I DAG?

– “Ih, hvor du dog kan smigre!”, smilede jeg tilbage, “Det er måske dig, der får mig til at virke sådan! Og sikke et ønskejob!”

– “Ja, ikke også! Skal jeg vise dig resten af båden?” spurgte han.

Så viste han vej ned ad trappen til en kabys, eller snarere et spisekøkken, der var rent og pænt. Herfra førte døre ind til et par kahytter, hver udstyret med skabe og et par senge. På væggene var opsat store og flotte erotiske fotostater. Jeg tvang mine øjne væk!

En bil standsede på kajen, og et øjeblik efter kom en ung mand med ad trappen.

– “Hej!”, sagde han. “Hvad pokker! Er vi allerede fuldtallig?”

Jeg hilste smilende på Jan.

– “Ja, jeg håber, at vi har fundet vores matros!”, svarede Jørgen. “Hvad mener du selv, Jan?”

– “Uhm, en lækker sild!” smilede han og så vurderende på mig. Jeg følte mig for anden gang klædt af til skindet! Men han var ligesom Jørgen en rigtig flot fyr, sikkert i slutningen af tyverne. Jeg nød hans vurderende blikke!

– “Hvad siger du så, Tove? Vil du med?” spurgte Jørgen, mens han åbnede et skab, hvorfra han tog en flaske whisky og 3 glas.

Jeg havde for længst bestemt mig for at tage med! Jeg var allerede meget sikker på, at vi kunne få det rigtig rart, alle tre.

– “Ja, jeg er med, hvis I tror, at I kan bruge mig!” svarede jeg og så på dem.

– “Fint, Tove! Det kan du tro, at vi kan! Lad os så skåle på en god tur og et godt
makkerskab!”, sagde Jørgen og gav glassene rundt.

– “Skulle jeg mon ikke skaffe noget frokost?” spurgte Jan lidt efter, og Jørgen nikkede.

– “Skål! Lad os drikke ud!” sagde Jørgen, da Jan var kørt.

Vi skålede igen og Jørgen fortalte om deres sejlplaner, – og pludselig var flasken tom!

Jan kom tilbage med stegte kyllinger, brød og et par flasker rødvin. Jeg fandt service i et skab og rettede maden an.

Jeg var blevet rigtig sulten, og kyllingerne var lækre og vinen god. Under måltidet fortalte vi lidt om os selv og vi havde det vældig hyggeligt. Jeg syntes bedre og bedre om de to fyre!
Ja, faktisk så meget, at jeg havde lyst til at slå mig helt løs, hvis der skulle blive en mulighed for det.

– “Fik du set kahytterne?” spurgte Jan, da vi havde siddet lidt efter maden.

– “Jeg nåede kun lige at stikke næsen ind!” svarede jeg. “Men de ser også lækre ud!”

– “Ja, men du fik åbenbart ikke set mine billeder” sagde Jan og rejste sig. “Har du ikke lyst til at kikke på dem?”

Jeg nikkede og vi rejste os. Jeg følte mig lidt svimmel, da vi alle tre gik ind i den første kahyt.

Jeg stod mellem de to senge og stirrede paralyseret på Jans billeder. Jørgen havde vendt sig mod mig, og meget tæt bag mig stod Jan. Det føltes med et, som om luften i kahytten sitrede! Vi stod helt stille, helt opslugt af øjeblikket. Jeg ville lade min ubændige liderlighed styre, hvad der videre skulle ske.

Så mærkede jeg Jans hænder omkring mine bryster. Samtidig kom Jørgen helt tæt til mig.
Hans læber strejfede først ligesom tilfældigt min hals og så lod han tungen langsomt glide videre, op over min hage og ind i min halvt åbne mund. Vore tunger mødtes i en heftig udforskning. Som i en tåge registrerede jeg svagt, at Jans hænder bevægede sig op under min bluse og ind under brystholderen. Mine brystvorter var allerede stive, og jeg nød næsten saligt, at hans fingre legede med dem.

Det var svært at holde rede på, men det måtte vel være Jørgen foran mig, der nu langsomt førte sine hænder op under min korte nederdel.

Hele situationen var så intens og erotisk mættet, at jeg var ved at besvime. Jeg lod dem gøre med mig, hvad de havde lyst til! Og i dette øjeblik kunne de få mig til alt!

Jan hviskede noget i mit ene øre.

– “Skattetøs, lad os nu se din flotte krop!” hviskede han igen, mens han kælede for mine bryster.

Jørgen trak gardinerne for og de satte sig ned på den ene seng. Jeg stod stadig midt i den brede gang mellem sengene, fuldstændig opslugt af min egen liderlighed.

“Tøjet! Tag nu tøjet af, skat!” sagde Jan med dirrende stemme.

Jeg opfattede omsider, hvad Jan havde sagt. Så begyndte jeg langsomt at klæde mig af, blusen, nederdelen, den sorte blonde-brystholder og til sidst de tilsvarende trusser. Kun iført mine sorte strømper stod jeg nu nøgen, lige foran to mænd, der dirrede af liderlighed ligesom jeg selv. Jeg førte min ene hånd op til mine bryster og den anden ned foran, hvor jeg lod en finger glide frem og tilbage i revnen, der nu var meget våd. Jeg opfattede, at Jan og Jørgen havde taget deres tøj af og nu sad og masserede deres pikke. Et pragtfuldt syn! Den ene mere flot og stiv end den anden! Og dem skulle jeg have om lidt.

Jeg strakte mig af vellyst, spredte mine ben, viste dem min kusse bag den sorte dusk, vendte mig om og lod dem se min faste røv og den snævre anus. Jeg lagde mig ned og onanerede for dem med vidt spredte ben.

– “Kom herhen til os, Tove!” sagde Jan.

Jeg rejste mig og satte mig på hug foran dem. Så tog jeg en pik i hver hånd og prøvede, om de samtidig kunne være i min mund. Og jeg spredte mine ben, da jeg mærkede hænder, der ville have adgang til min kusse og andre til min anus. Jeg følte, at saften dryppede fra min fisse. Mærkede, hvordan saften nu blev brugt som smøremiddel for en finger, der forsigtigt, men bestemt pressede sig vej gennem min snævre åbning. Og jeg mærkede, hvordan deres pikke var blevet endnu større og stivere, mens jeg skiftevis slikkede på dem.

Lidt senere rejste Jan sig op anbragte mig på maven, halvt inde over sengen.

Mens Jørgen lagde sig op til mig og førte sin pik ind i min mund, mærkede jeg, hvordan Jans fingre igen vædede mit røvhul med min skedesaft. For at hjælpe ham åbnede jeg adgangen med mine hænder – jeg vidste, at det nu kunne gøre lidt ondt og passede på for ikke at skrige. Jan trykkede forsigtigt, og nu gled hans skønne pik ind gennem den snævre passage.
Han pressede sig længere ind i mig, og jeg kunne føle, hvordan han fyldte mig helt ud. Det er eventyrligt skønt at blive kneppet i røven af en hensynsfuld elsker, og dette her nød jeg enormt!

Jørgen trak sig lidt senere ud af min mund og byttede plads med Jan. Jørgen ville åbenbart hellere have min kusse, hans kæmpepik jog efter nogle gange frem og tilbage i min våde revne i et hårdt stød helt i bund! Jeg var igen ved at besvime.

– “Ja, knep mig, Jørgen! Du skal være hård og brutal!” stønnede jeg med Jans pik i munden.

Jeg kom igen for anden gang i en meget lang og skøn orgasme. Og et øjeblik senere eksploderede Jan i min mund og sendte den ene stråle sperm efter den anden ned i min hals.
Lidt efter stønnede Jørgen højt, da også han fik udløsning..

Det var to dejlige elskere, og efter prøveturen til Fyn havde vi en afsindig lækker tur rundt i Middelhavet. Jan fik taget alle sine billeder af mig alene og sammen med Jørgen, som jeg i øvrigt stadig er gift med.

Det var alle tiders ferie og skøn, fed sex

Indsendt af Lise

porno med danske piger