Top 7 danske pigers frækkeste sexfantasier

Top 7 danske pigers frækkeste sexfantasier

SPAR MANGE PENGE

Danske piger afsløre deres KINK.

Småfrække og perverse sexfantasier. Har du også en enkelt eller fem? Sexfantasier er lækkerier, og de kan komme i spil, både når du er alene, og når du er sammen med andre, du kan vælge at have dem for dig selv eller dele dem med din partner og se hvad der sker.

Her afsløre vi 7 af dem. Klub Venus har spurgt deres brugere i deres community på Instagram, hvilke fantasier de har. Læs med og se hvad der tænkes på og ikke mindst tændes på af både uskyldige fantasier til

Dominans og BDSM

Bondage, de er bundet, har bind for øjnene og jeg må gøre alt og en maskulin mand, der er fuldstændigt besat af mig og min krop.
Sådan lød nogle af svarene fra Klub Venus’ community. Fantasier om at dominere og at blive domineret var chart-topping. Hvis det også er en af dine favoritter, og hvis du drømmer om at udforske BDSM irl, har vi lavet guiden 13 gode råd til at komme i gang med BDSM. Ligesom vi også har masser af lækkert BDSM-udstyr, du kan gå på opdagelse i.

Offentlig sex

Sex på arbejdet, sex på en strand, sex på min gamle skoles tag og sex i offentligheden.
Helt stille og elektriske med bankende hjerte. Varme og våde. Jeres lille hemmelighed. Offentlig sex kan være (nerve)pirrende. Gode nyheder til dig, der ikke allerede ved det. Du må du godt dyrke sex offentligt – du kan læse op på formaliteterne i vores guide Sex i det fri: Her er reglerne.

Sex med flere på én gang

Fantasier om trekanter og det, der er bedre. Who’s counting?
Sex med mange på én gang, at give min kæreste et blowjob sammen med en anden kvinde og gangbang med ti mænd. Har du selv lyst til at prøve sex med mere end én partner? Så skal du måske læse vores blogindlæg 8 gode råd til dig der overvejer en trekant.

Sex med en strap-on

At blive fastholdt og penetreret med en strap on og hun er iført latex og penetrerer mig med en strap on. Fantasier om penetrationssex med en strap-on er også på replay i flere hoveder hos Klub Venus’ community. Hvis du har lyst til at prøve sex med strap on på, har vi lavet en lille cute guide til dig. Hvordan bruger man en strap on?

Voyeur- og ekshibitionist-fantasier

At se min kæreste fortabe sig i en anden kvinde og at blive kigget på under sex. Sexfantasier, hvor man selv enten ser på andre, der har sex, eller selv bliver kigget på imens, er et hit blandt de danske hunkøn. Prøv det, hvis du har lyst.

Analsex

Forskellige former for analsex er et tema, der går igen i mange fantasier. Dobbeltpenetration, analfisting, rimjobs og analsex. Anal-play er for dig med en numse, der har brug for at blive slikket, nusset, penetreret eller andet dejligt. Du kan blive meget klogere på, hvordan du får røven i spil i vores artikel ‘Analsex: 4 gode råd, inden du går i gang.’

SEX I DAG?

Skæve magtforhold

Sugardating og sex med min venindes far. Last but definitely not least, var sexfantasier med skæve magtforhold repræsenteret i Klub Venus’ sexy community-undersøgelse. Eksempler på det er f.eks. sex med stor aldersforskel eller sex, hvor en modtager penge eller gaver i bytte for the given pleasure.

Er mine sexfantasier normale?

De frække danske fantasier, adskiller sig ikke meget fra de sexfantasier, resten af verden har. Et stort amerikansk studie fra 2018, der blev lavet med mere end 4.000 deltagere, viste, at der overordnet er syv forskellige kategorier, vores fantasier om sex deler sig ind i:

  1. Sex med mere ind én partner

  2. Hård sex, hvor den ene har magten (f.eks. fantasier om bondage og BDSM)

  3. Sex hvor der sker noget nyt (sex, der foregår et andet sted, end det plejer, eller der på en anden måde har et “nyt” element)

  4. Non-monogamy/åbne forhold (hvor en fast partner har givet tilladelse til, at man har sex med andre)

  5. Tabuer (sex, man selv opfatter som “forbudt”)

  6. Romantisk og passioneret sex

  7. Erotic flexibility (sex, hvor man udforsker sin egen kønsidentitet og sit kønsudtryk – eller hvor man har sex med en partner, der ikke er cis-kønnet)

Hvad siger mine sexfantasier om mig?

Fantasi er ikke (altid) udtryk for, hvad du i virkeligheden ønsker dig. Fantaserer du om at blive voldtaget, er det selvfølgelig ikke fordi, du har en drøm om at blive udsat for et voldeligt overfald i den virkelige verden. Ligesom du heller ikke behøver at kaste dig ud i en trekant eller gå i swingerklub, blot fordi det er en tilbagevendende fantasi, du har.

Nogle fantasier kan sagtens forblive fantasier. Og andre kan du udleve, hvis du har lyst til det. 

Voldtægtsfantasier kan f.eks. leves ud i virkeligheden med samtykke. Det er en del af den kink, der også kaldes ‘consensual non-consent’: Det vil sige, at du aftaler med dine partnere, at du f.eks. gerne vil tages voldsomt, domineres og “tvinges” til sex – også selvom du siger nej. Husk altid at aftale et safe word på forhånd.

Det fede ved fantasisex er, at det foregår i et trygt space, hvor du frit kan gå på opdagelse og intet begrænser dig.

Men hvad siger dine mest private og dirty daydreams så om dig? Sexforsker, Ph.d. og psykolog Justin Lehmiller, der står bag førnævnte studie, har et bud på det:

Overordnet set afspejler vores fantasier, hvem vi er, og er tilsyneladende designet til at opfylde vores unikke psykologiske behov, har han forklaret i et interview til CNN, hvor han uddyber, at der er en tendens til, at der er en sammenhæng mellem dine personlighedstræk og det, du fantaserer om.

F.eks. fantaserer folk, der er udadvendte og ekstroverte oftere om non-monogami og gruppesex – ifølge Lehmiller i hvert fald. Det giver mening, fordi ekstroverte godt kan lide at møde ny mennesker. På sammen måde er personer, der er detaljeorienterede i den fysiske verden, ofte også dem, der har flest detaljer med, når deres fantasi-jeg har sex.

Men det er ikke altid, at du kan sætte lighedstegn mellem, hvad du kan lide i virkeligheden og i fantasien. For undersøgelsen viste også, at personer, der til hverdag er meget i kontrol, nyder at kunne give slip, når de drømmer sig væk i deres egne frække tanker, hvor de gerne tager den underdanige og submissive rolle: Måske fordi det for dem er en form for tabu, eller fordi de endelig kan få lov til at give lidt slip.

Og så skal du nok heller ikke lægge for meget i at tolke dine sexfantasier.

Nyd at du har et fristed, hvor du kan have sex med hvem du vil, når du vil og hvordan, du vil <3 

porno med danske piger