Ugen hvor klitoris skal forkæles! (clitoraid)

Ugen hvor klitoris skal forkæles! (clitoraid)

SPAR MANGE PENGE

Klitorissen er i fokus i denne uge med “Clitoris Awareness Week”

Klit, klitoris, knoppen, kilderen… 7 dage hvor klitten skal have alle mænds fulde opmærksomhed.

International Clitoris Awareness Week fejres i perioden 6. til 12. Maj, og vil fremover blive fejret den første hele uge af maj måned. Læs mere på: clitoraid.org og bliv meget klogere på din egen eller partners klitoris.

Hele 50 procent af piger kan ikke få orgasme, med mindre deres klitoris bliver stimuleret.

Gruppen bag Clitoris Awareness Week, kaldet Clitoraid, har valgt at slå på tromme for kvinders forsømte klitoris. Clitoraids talskvinde Nadine Gary fortæller i en pressemeddelelse, at det er på tide at give det smukke organ den opmærksomhed, det fortjener.- Det er det eneste menneskelige organ, der udelukkende eksisterer for at give seksuel tilfredsstillelse.

SEX I DAG?

Klitoris har kun én funktion, og det er at give nydelse under sex, eller ved onani. Klitorissen er faktisk den eneste del af menneskekroppen, hvis eneste funktion er seksuel nydelse. Fyrenes penis skal nemlig dele opmærksomheden med både toiletbesøg og forplantningsevnen. Klitorissen er næsten uundværlig for orgasmen.

Husk at give din kvindes klitoris massere af kærlighed og opmærksomhed, inden andre mænd skulle få fingrene indenfor og få hende til at flyve ind i den 7 himmel.

FORKÆL DIN KONES ELLER KÆRESTES KLIT MED SUG OG VIBRATIONER

Clitoraid, der normalt hjælper kvinder, der blandt andet er blevet omskåret eller på anden vis seksuelt skamferet, forklarer, at tabuiseringen af den kvindelige lyst især skyldes religiøse mænds nedtoning af kvinders erotiske behov. En mission der er lykkedes så godt, at selv moderne vestlige kvinder har det svært med deres krop.

Clitoris Awareness Week

porno med danske piger