Telefon samtale

sexarkiv_med_danske_pornofilm gratissex_dk.jpg BEDSTE TILBUD PÅ SEXLEGETØJ

Hun fortalte, at hun lå nøgen på sengen, og han beordrede hendes frie hånd ned mellem benene. Fugt din fisse med din finger…

Lene ringede op til sin elsker. Han sad på arbejde, og blev lidt forfjamsket, da hun ringede. Hun ville have et møde med han efter arbejde, og de aftalte det sædvanlige sted.

Hun fortalte, at hun lå nøgen på sengen, og han beordrede hendes frie hånd ned mellem benene. Fugt din fisse med din finger, kør den rundt på din klit, –lidt hårdere , beordrede han. Put din finger i munden og slik den blødt, så du kan smage dine dejlige fissesafter. Kør så fingeren ned på dine brystvorter, så de bliver dejlig våde, og tag lidt hårde fat i dem og giv dem en nuldretur. Så skal fissen have tur, stik to fingre op, og lad dem rotere fra side til side -igen og igen. Stik dem så lagt op som muligt og tilbage igen bliv ved lidt – – – dejligt. Lene stønnede i røret og var helt oppe at køre. Hun elskede også telefonlir. Så sagde han – husk også klitte, lad den få en tur med tomlen, samtidig med at du har fingrene inde i fissen. Det var toppen og få sekunder efter eksploderede hun – skreg sin orgasme ud i soveværelset og sank sammen i sengen. Lene stønnede stadig svagt, da hun beordrede sin elsker Lars til huske aftalen i eftermiddag. Om eftermiddagen havde de begge travlt med at komme hjem til familien, men de huskede deres aftale, og mødtes på det aftalte, afsides liggende sted. Lars kom først, og sprang ind i bilen til Lene, da hun kom. Hun faldt ham i armene. Nu skulle han få gengældt formiddagens telefonlir. Lene og Lars satte sig om på bagsædet og smed hurtigt tøjet, og Lars blev beordret ned til fissen. Hun viste, at dette her med at slikke fisse, det kunne han. Hendes skamlæber var store og hang flotte ud over fissen, han bed i dem og sugede dem dybt ind i munden. Hans tunge gik på opdagelse efter klitten, som fik den helt store tur, så Lene skreg af fryd og liderlighed, og hans vedvarende skiften mellem bid i skamlæberne og tungens roteren på klitte fik hende til den skønneste orgasme. Hun sitrede dejligt i kroppen, hvilket Lars nød. Dig kan jeg jo godt anbefale til andre sagde Lene. Det kunne da være dejligt, sagde Lars. Lene var nu blevet helt vild, og sprang op på Lars’ pik der stod hård og dejlig. Hun pressede langsomt sin fisse ned over den og red ham så øjnene rullede. Hun var erfaren og kunne mærke at han var ved at komme, så hun standsede sit vilde ridt, og lod sin mund omslutte hans pik. Hun kunne have den helt i munden, for hun havde teknikken i orden. Lars kunne ikke stå for at se sin stive pik forsvinde i hendes mund, og skød sin sperm dybt nede i halsen på Lene. Lars vendte Lene om så hendes dejlige røv var ud for han ansigt, og hun fik en velfortjent endefuld fordi hun havde beordret ham til at slikke fisse i starten.

Mon hun nød det? De ville gerne have fortsat, men de måtte hjem til familien. Begge tænkte på, at dette vidunderlige, skulle deres ægtefæller uden at vide det være med i – – i aften skulle der kneppes i ægtesengen!

SKRIV HVAD DU MENER!