Thalia Pitzner: den mest sexede fra diamantfamilien (Sexy fotos)

Thalia Pitzner: den mest sexede fra diamantfamilien (Sexy fotos)

Frække billeder af sexet Thalia Pitzner.

Klassisk pæn-pige look med et frækt tvist af uartighed.

Diamant mor Katerina Pitzner har udtalt, at hun ikke ønsker, at hendes døtre smider tøjet – det har de heller ikke gjort endnu –  ihvertfald ikke ALT tøjet!

»Du kan jo ikke forvente, at en mand hører, hvad du siger, hvis du sidder med bar røv.« lyder det fra mor Pitzner.

Især de 2 mest sexede døtre Thalia og Elvira overlader ikke meget til fantasien, når de viser sig frem på tvskærmene og de sociale medier, her vises der ofte bryster der næsten popper ud med udfordrende Underboobs, dybe Kavalergang og sexy Sideboobs hvor man som mand bliver paralyseret, ja nærmest hypnotiseret af de skønne pigers vovede fremtoning.

SEX I DAG?

Thalia Pitzners søster Elvira Pitzner har altid trukket de største overskrifter, med hendes unge tilgang til livet og ikke mindste den måde hun flirter foran kameraet og ikke lader nogle i tivl om, at hun har familiens største bryster.

Storsøster Thalia Pitzner på 30 har hele pakken, smuk som bare f….., har klasse og god stil, ser hammer fræk ud både som business kvinde, men også på en hverdags cafetur, til træning eller når hun snapper frække selfies og smider billeder fra fester på sin instagram.

Frækt galleri med diamantdatteren Thalia Pitzner.

THALIA PITZNER (@pitzner) • Instagram photos and videos

Se flere billeder på google billedesøg og reddit.com forum – Kan du ikke få nok? se Thalia Pitzners insta profil og TikTok profil 

 

porno med danske piger