Tilkaldevikar på 17 år

Hun startede med at stikke sin tunge så langt op i Rikkes røv, som hun kunne. Så suttede hun. Lå i flere minutter og sugede sperm ud af Rikkes røvhul…

Da jeg læste, var jeg tilkaldevikar i en børnehave. En af glæderne ved arbejdet var de unge medhjælpere, der hele tiden var i huset. Børnehaven er ret stor, og der var brug for mange vikarer.

Sanne var én af de unge piger der hjalp til når sygdommen ramte huset. Hun tog et par sabbatår mellem folkeskolen og resten af sit akademiske liv Hun var 17 år, ca. 1 meter og 60 og havde blondt hår. Hendes ansigt var utroligt smukt med blå øjne, en lille næse og smilehuller. Hendes krop var lige sprunget ud – og hun vidste det. Hendes bryster var runde og faste og hendes røv var en teenage-gudindes.

Om sommeren gik hun i små toppe og lårkorte kjoler, der afslørede alt. Om vinteren var det meta-stramme Lewis bukser der afslørede den perfekte numse, samt uldne sweatere der sad stramt til hendes krop.

Jeg var ved at dø men selvom jeg prøvede at score hende mange gange glippede det altid. Mikkel du er arbejde og det skal ikke blandes sammen med mit andet liv. Men aktiv det var hun. Efter næsten hver weekend fortalte hun mig om sine eskapader, mens hun velfornøjet kiggede mig i øjnene for at se hvilken virkning hendes saftige beretninger havde. Når vi gav børnene tøj på kom hun ofte til at køre sine faste bryster op af mig. Hun kiggede altid på mig og sagde med funklende øjne undskyld.

Men en dag ændrede det sig. Selv om jeg er ung (i midten af 20?erne) veluddannet, trænet og så videre, så måtte jeg betale mig til det. Penge har aldrig været noget problem, da jeg har rige (og gavmilde) forældre.

En dag i november måned holdt vi julefrokost og det viste sig at Sanne manglede penge til en skitur. Hun vidste, at hun tændte mig, og da vi havde flirtet gennem mange timer lagde hun tilbuddet på bordet. Hvis jeg ville betale hendes ferie, så ville hun komme hjem og besøge mig en aften. Det viste sig at en skiferie kun kostede 6000 kroner Jeg betingede mig en hurtig prøvetur i vaskekælderen, ellers ville jeg jo ikke vide om hun var alle pengene værd. Sanne var halvfuld og godt kørt op af vores flirt, så hun gik med til det.

Vi aftalte at det skulle være i vaskekælderen, og for at ikke alle skulle de andre skulle opdage det, så gik Sanne først.

Ti minutter efter kom jeg ned til hende med en øl i hånden. Hun stod i vaskerummet med ryggen mod det store bord og betragtede mig med sit lille drilske smil. Jeg lukkede døren og gik hen til hende. Hun stod helt stille og afventende, så lagde hun sine arme om min hals og spurgte hviskende Hvordan vil du have mig?. Jeg stillede øllen fra mig og bad hende om at tage alt af undtagen trusser og bh. Hun kiggede mig i øjnene, slikkede sig om læberne og kyssede mig. Så trådte hun tilbage og tog langsomt tøjet af – og der kom hendes dejlige stramme 17 årige krop så endelig til syne. Til sidst stod hun kun i Sloggy-trusser og en lille bh. Hun havde små, runde og faste baller og hendes bryster fyldte godt ud i bh’en. Sanne trådte et skridt hen til mig og sagde Det her har du ventet længe på – fortæl mig hvad du vil have og jeg gør det.

Hold kæft hvor var hun dejlig. Hurtigt tog jeg nogle dyner fra en hylde og lagde dem ned på gulvet og så bad jeg hende om at lægge sig ned. Leg med dig selv – rør ved dine bryster og din lille fisse. Hun kiggede mig i øjnene, tog en finger i munden og suttede på den. Nippede i den som var den en stor pik. Så førte hun den ned til sine trusser og begyndte at massere sig selv.

Jeg tog min øl fra bordet og satte mig op på vaskemaskinen mens jeg betragtede hende. Hun kiggede hele tiden på mig. Leg med dine bryster sagde jeg, og mens hun mere og mere affekteret kørte rundt på sin klit under de små trusser med sin højre hånd tog hun på sit højre bryst med venstre. Nu måtte jeg se de bryster, som hun havde drillet mig med gennem de sidste lange måneder. Tag bh’en af. Hun rakte en arm bagom ryggen og hægtede sin bh af. Nu lå den bare løst oven på hendes krop. Mens hun kiggede mig stift i øjnene fugtede hun en finger i sin fisse og kørte bagefter langsomt fingeren omkring sin ene brystvorte. Så tog fanden ved hende og med en heftig bevægelse fjernede hun sin overdel. Hun begyndte at lave kneppe-bevægelser med underlivet mens hun tog om begge sine bryster med hænderne. Og brysterne var lige som jeg havde forestillet mig. Faste, med stive vorter. Der var lige en håndfuld. Nu kunne jeg ikke vente mere. Kom herhen. Hun rejste sig op, tog en dyne fra hylden og lagde den foran mine fødder.

Så satte hun sig på hug foran mig og kiggede på mig. Langsomt knappede hun mine bukser op. Så tog hun fat i mit lem udenpå mine shorts. Kig på mig, sagde hun. Helt unødvendigt, for universet stod stille for mig, og jeg kunne ikke få øjnene fra hende.

Hun tog om min pik med højre hånd, mens hun rørte ved sin fisse med venstre hånds fingre. Hun gav sig lidt – stak en eller flere fingre op i sig selv. Mens hun stadig kiggede mig i øjnene slikkede hun langsomt fingrene på venstre hånd rene. Min pik bare voksede og voksede. Så tog hun min pik ud i det fri. Først kørte hun den af på mig. Med den ene hånd – med begge hænder. Tog om den og kørte den rundt i sit hoved. Det lyse hår faldt lidt ned over hendes kønne ansigt, og hun lignede en drøm. Så åbnede hun munden og slikkede mit pikhovede. Kørte den af med højre hånd mens hun tog mere og mere af min pik ind i munden. Til sidst fjernede hun sine hænder, lagde dem om mine balder og mens hun kiggede op på mig kørte hun hele min pik ind i munden. Helt til roden. Jeg tog fast om hendes hår og hun lod mig gøre det. I lang tid stod jeg bare og kneppede hendes mund. I betragtning af hvor ung hun var havde hun en eminent teknik. Hun tog det hele – til sidst løsnede jeg trykket og hun fjernede sin mund, kørte pikken af i sit ansigt mens hun rørte ved sin fisse.

Læg dig ned, bad jeg. Hun lagde sig på ryggen og begyndte at onanere. Jeg tog mit tøj af og lagde mig oven på hende. Hun bed mig i skulderen, og hviskede: Hold kæft hvor er det åndsvagt at jeg har ventet så længe med at tage dig – jeg er så liderlig. Og nu skete det – jeg kneppede Sanne. Hun var stram og hendes kønne ansigt gav sig lidt da jeg kom op i hende. Men hun nød det – hun fik en hånd klemt ned mellem vores kroppe og begyndte at køre den af på sig selv. Hun stønnede, og jeg tog mine hænder ned til hendes, faste stramme røv og hold om hende. Hun slikkede mig i ansigtet og bed mig i øreflipperne. Hun lagde sin ene hånd på min røv og sagde med en hæs, liderlig stemme: Kom så – knep min fisse, kør den af i mig. Og så kom hun. Alt for tidligt. Hun lå pludselig helt stille. Jeg var stiv som aldrig før – men jeg lå stille i hende og kiggede på hende. Hun var i en helt anden verden. Hendes lyse hår var vådt af sved, hendes åndedræt hurtigt og hendes krop var helt slap. Det tændte mig – hun lå i lang tid og nød det. Jeg lå stadig stille. Så kiggede hun på mig og hviskede: Jeg har fået hvad jeg skal ha´ – men det har du vist ikke hva´?. Jeg rystede på hovedet og hun grinede. Jamen jeg skal jo helst hjem til dig, så jeg kan komme på den tur?. Du skal være tilfreds – kom så – jeg skal ikke nogle steder – tag mig – brug min krop.

Jeg rørte ved hendes bryster mens hun bare lå og smilede op til mig. Vend dig rundt, sagde jeg. Hun lagde sig på maven, og jeg lagde en pude under hendes fisse. Hendes stramme 17 årige fisse og røv lå under mig – hun vendte hovedet bagud og sagde: Kom så Mikkel, knep mig – fyld mig med sperm. Jeg førte min pik ind i hendes fisse og begyndte at kneppe hende. Hun lå helt stille og tog imod med ansigtet mod mig og kiggede bare. Uden at foretrække en mine og helt uanfægtet. Hun lod sig bare bruge, og det var tydeligt, at hun ikke gjorde andet end at ligge krop til mit begær. Det tændte mig enormt. Efter noget tid fugtede jeg nogle fingre i hendes fisse og pressede prøvende en finger mod hendes stramme røvhul. Hun gav sig, men lod mig gøre det. Efter nogle minutter hvor jeg kneppede hendes fisse og kørte min finger ind og ud af hendes stramme, 17 årige røv ville jeg skifte hul. Jeg trak min pik ud af hende og lagde den tilrette ved hendes lille, lyserøde røvhul. Nej råbte Sanne Nej, ikke der – ikke min røv – brug min fisse, lad som om min fisse er mit lille stramme røvhul. Hun kiggede beordrende på mig. Mikkel ikke min røv – lad være – kom så – lad som om min fisse er det andet hul. Og jeg lod være – jeg øgede tempoet i hendes fisse. Hun lå og talte til mig, og det tændte samtidig også hende, for efter kort tid begyndte hun at massere sin klit med højre hånd. Jeg spredte hendes fisse og røv mens jeg kneppede hende. Kiggede på hendes stramme og forbudte hul og glædede mig til hun kom hjem til mig.

Sanne blev mere og mere liderlig. Mens jeg kneppede hendes fisse lå hun og snakkede til mig. Knep min røv – ja sådan – knep mit stramme røvhul – kan du lide det? – at kneppe en ung pige i røven hva? Og så kom hun igen. Jeg vendte hende hurtigt om og beordrede hende til at sutte og slikke mig færdig. Sanne var helt væk. Hun stønnede og hviskede Ja, kom så – giv mig sperm – sperm i min mund – sperm på mit ansigt. Hun kørte min pik af med hektiske bevægelser. Suttede på hovedet og tog mere og mere af skaftet ind i munden. Hun stønnede: Kom så – sperm på mig?, tog fat i min pik med højre hånd og rev den af. Hun kørte sin hånd op og ned af roden på min pik, tog fat om mine nosser med venstre hånd og lagde hovedet tilbage. Hun kiggede på mig med halvlukkede øjne og sagde: Kom så med det – sperm mig i mit ansigt. Sprøjt udover mig. Hun fjernede sit hoved, så der var cirka 30 centimeter mellem hendes ansigt og min pik og så åbnede hun sin mund på vid gab. Jeg kom.

De første spermstråler ramte hende på kinden og hagen. Hun stønnede og tog min pik dybt ned i halsen. Til sidst stod min sæd ud af mundvigen på hende. Hun sank. Prøvede at få det hele med. Til sidst var jeg færdig. Sanne tog min pik ud af munden, slikkede den fra hovedet til roden og mens hun holdt om mine nosser og klemte dem blidt tog hun min pik helt ned i halsen en sidste gang. Så slap hun min pik. Hendes unge, kønne ansigt var smurt ind i sperm. Hun slikkede på en finger og med den som ske, skrabede hun plamagerne af sperm ind i sin mund. Så kiggede hun på mig med de intense blå øjne og smilede drilsk: Nå Mikkel, kom du?

Sanne rejste sig op og tog en tår af min øl. Hun kom hen til mig, lagde armene om min hals og hviskede: Har du løst til at få besøg af mig en dag, hvor jeg kan være din i – lad os sige 12 timer? Selvfølgelig havde jeg det. Hun smilede igen og stak sin lyserøde tunge halvt ud af munden, slikkede mig om læberne og lod den komme ind i min mund i et meget kort øjeblik. Så fjernede hun sig og begyndte at tage tøj på. Bh’en undlod hun at tage på og mens hun stod i kjole, strømpebukser og de frække lange sorte støvler tog hun om sine faste bryster og kiggede sjofelt på mig. Hun kærtegnede dem, gjorde sine vorter stive og tog det ene bryst op og slikkede & bed i vorten. Jeg fik en halv rejsning og hun grinede: Mikkel, næste gang koster det – og du får ikke mere i aften – men jeg vil ud og have mere pik.

Tre timer efter tog hun en taxi hjem fra festen med Souschefen i klubben. Det sidste hun gjorde var at smile til mig og hviske: Han får det gratis – men hvis du vil have mere så koster det den skitur. Og mens jeg hørte hendes perlende latter ned af gangen stod jeg kun og tænkte på hvor meget hun skulle misbruges når hun kom hjem til mig.

Lørdagen femten dage efter oplevelsen i vaskekælderen havde jeg min veninde Rikke til middag. Sanne ville komme forbi kl. 21:00 og aftalen var, at jeg havde fuld råderet over hendes krop i 12 timer mod at hun fik sin skiferie. Rikke og jeg havde spist en lækker middag og sad nu og småsludrede over kaffen, med sprød musik på anlægget og tændte stearinlys. Rikke og jeg har været venner i ca. fire år. Hun er et af de mest spændende mennesker jeg kender og lynende intelligent. Og så er hun røvdejlig. Hun er 23 år, 1.75 m. høj og har tykt mørkt hår der går hende til skulderen. Hun har høje kindben, knaldhvide tænder, tykke sensuelle læber, lange ben og den dejligste røv. Hendes bryster (som jeg desværre aldrig har set i det fri) kan fylde en C-skål ud og hun går altid med hvide skjorter, der er knappet så langt ned, at man kan se det øverste af hendes bryster. Hendes øjne er grønne med et konstant frækt blink, og hun er brun året rundt. Ligner én der bare skal kneppes i døgndrift. Og så er hun lesbisk. Hardcore, uden at give ved dørene.

For tre år siden fandt hun ud af at piger bare knepper bedre, og siden den dag er der ikke nogen mand der har måttet røre hende. Rikke læser på RUC og to eftermiddage om ugen arbejder hun i en af de mere trendy tøjbutikker på Strøget. Når Rikke ikke har en kæreste (det varer aldrig lang tid med hendes kærester – men de er altid enormt kønne og 3-6 år yngre end hende), så samler hun unge chicks op i butikken. Nogle gange forfører hun dem nærmest i prøverummene. Når jeg nogle gange har prøvet at komme i nærkontakt med hende, har hun altid slået mig over fingrene – men i aften vidste jeg, at jeg kunne få hende – hun ville elske at være med til at udnytte Sanne. Rikke havde engang sagt, at den eneste måde jeg kunne få hende på var, hvis jeg ville dele en af mine piger med hende – men når der har været nogle har Rikke altid haft en kæreste. Og som hun siger: ?Det kan godt være jeg udnytter de små tøser – men jeg sgu´ aldrig været en kæreste utro.?

Klokken blev 21:00 og et par minutter efter ringede det på døren. Da jeg gik gennem min stue og ud til døren sagde Rikke bag mig, at hun ikke havde lovet noget, og at hun ikke regnede med, at Sanne ville være noget for hende. Jeg smilede for mig selv – og da Sanne kom op af trappen med vådt hår og halvt forpustet med de intense blå øjne rettet mod mig, vidste jeg, at jeg ville få Rikke.

Sanne lagde armene om mig i døråbningen, kiggede længe på mig før hun tog fat i min nakke og stak sin tunge ind i min mund. Hun havde slidte cowboybukser og en tyk sweater på indenunder sin frakke. Over skulderen havde hun en lille taske og jeg vidste hvad der var i den. Den lille sorte nederdel hun havde gået i til sommer og den hvide stumpebluse som viste den nederste del af hendes bryst når hun strakte sig. Og to hårelastikker havde jeg også bedt om.

Sanne afførte sig sin frakke i entreen, og vi gik ind i stuen. Sanne studsede, da hun så Rikke – men hun gik så målbevidst over til hende og præsenterede sig. Så satte hun sig ned og smilede til os. ?Jeg har drukket et par glas hvidvin i aften fordi jeg ? Øh?. Fordi jeg skulle sove her i nat og var lidt nervøs.? ?Har du noget at drikke??, spurgte hun, og snart sad vi alle tre med et glas vin og snakkede. Sanne kiggede flere gange spørgende i retning af Rikke – men hun holdt sin mund. Rikke var helt skudt i Sanne – men hun prøvede at skjule det. ?Okay Sanne?, sagde jeg på et tidspunkt. ?Du kan lige kigge dig rundt i lejligheden i nogle minutter.? Sanne rejste sig op, og før hun gik kiggede hun en ekstra gang på Rikke – så smilede hun sit underfundige frække smil mens hun vædede sine læber med sin lille røde tunge. Da hun var væk sagde Rikke: ?Jeg vil have hende – Mikkel du må bruge min mund og røv. Pule mig til min røv flækker. Jeg må bare ha? hende. Jeg nikkede, og spurgte Rikke, hvad hun havde lyst til, og hun sagde, at Sanne skulle være vores lille luder, vores slavetøs. At vi skulle bruge hende til hun hulkede. Det havde været min plan hele tiden.

Sanne kom ind igen – denne gang uden sin tykke striktrøje. Nu havde hun kun en tynd sort skjorte på og bag stoffet kunne man ane hendes faste ungpige-bryster. Jeg forklarede hende, at Rikke gerne ville være med. Sanne smilede bare. Så gik hun over til Rikke, og satte sig overskrævs på hendes skød – sad længe og kiggede på hende – så sagde hun: ?Jeg synes, at du er tæskelækker og jeg glæder mig til at blive kneppet af dig.?

Jeg forklarede Sanne spillets regler: Hun skulle være i lejligheden frem til klokken 09:00 søndag, hun skulle være til rådighed for os hele tiden og med alle sine huller. Sanne blev helt stille. Efter noget tid sagde hun: Jeg har aldrig dyrket analsex før. Rikke lagde sine arme rundt om hendes hals, kiggede på hende med sine grønne øjne og forklarede, at analsex var vildt fedt, gjorde ondt men samtidig var noget som skulle prøves. Sanne, du skal bruges af os i aften. Du får penge af Mikkel for at stå til rådighed for os – og så kan du ikke stille krav.

Sanne kiggede på Rikke, så tog hun hænderne op til sine skjorteknapper og knappede op hele vejen ned. Rikke fjernede ikke hænderne fra Sannes nakke, men kiggede bare på Sannes faste bryster. Sanne trak stoffet helt til siden, så vi begge kunne se hele hendes overkrop.
Vorterne stod stive ud i luften og der var enkelte lyse dun på hendes faste maveskind. Sanne tog om sine bryster, klemte hænderne om dem og sagde: Jeg skal vist lige klæde om. Lov mig, at I passer på mig i aften.

Rikke lod Sanne gå ud af stuen, så rejste hun sig, og tog sin skjorte og bh af med en hurtig bevægelse. Nu så jeg for første gang hendes faste, store bryster. Hun knappede sine bukser op, og trådte ud af dem. Til sidst havde hun kun sorte blonde trusser på. Hun kom over til min stol og satte sig overskrævs på mig: Mikkel du må kneppe min mund og røv i aften, nat og i morgen formiddag, bare jeg må få Sanne når du skal ?lade op?.

Døren gik op og Sanne kom ind.
Hun havde taget et lyn-bad og klædt om til den sorte, korte nederdel og stumpetrøjen. Intet andet. Hendes bryster hævede stoffet på blusen ud i luften og nederdelen nåede kun halvt ned på lårene. Sannes lyse hår var båndet op i to rottehaler og hvis ikke jeg vidste at hun var 17 år, ville jeg tro at hun var 14 år. Sanne kom hen til os og sagde: ?Jeg er jeres lille luder, jeres sex-slave – I må bruge mig lige som I har lyst til – I må dominere mig og tvinge mig til alt – kneppe mig i munden, fissen og min lille stramme numse.? Mens hun sagde det, gik det op for mig, at hun havde underkastet sig totalt og gennem de næste tolv timer ville gøre alt for at stille os tilfreds. Sanne hader, når folk ikke synes at hun er god nok – og rollen som sex-slave havde hun sat sig for at udfylde, så godt hun kunne.

Rikke satte noget pop på anlægget, hentede noget vin og beordrede Sanne til at danse for os. Rikke og jeg satte os i sofaen og betragtede hende. Hun stod først stille, fandt så rytmen og begyndte at bevæge sin lille spinkle krop til musikken. Hun kærtegnede sig selv uden på trøjen – kiggede på os, fugtede en finger og førte den ned til sin nederdel. Med den ene hånd løftede hun op i nederdelen og med den anden kærtegnede hun sin revne .

Jeg vendte Rikkes hoved mod mit, stak min tunge ind i munden på hende og tog på hendes bryster. Rikke kyssede igen, stak brysterne frem og lod mig rage på hende. Sådan sad vi lidt – Sanne dansede og gejlede sig selv op. Rikke og jeg kiggede på og kælede. Så skubbede jeg sofabordet væk, bad Rikke om at sætte sig på alle fire på gulvet og slikke min pik.

SEX I DAG?

Sanne vinkede jeg over, og hun satte sig overskrævs på mig lige ovenover min pik. Jeg fik hende til at holde om sine bryster og så suttede og slikkede jeg på dem, alt imens Rikke slubrede min pik i sig. Jeg førte en finger ind i munden på Sanne – hun slikkede og suttede – og så stak jeg den op i hendes stramme fisse. Hun var drivvåd. Det hele var lige så stimulerende for hende, som det var for os. Jeg skubbede Rikkes hoved væk, og Sanne forstod hvad jeg ville. Hun hævede sig op, og ganske langsomt satte hun sig ovenpå min pik. Centimeter for centimeter sank hun ned over mig. Så roterede hun med sin numse, til hun ikke kunne få den længere op.

Rikke satte sig ved siden af os i sofaen. Hun sad og onanerede med højre hånd under den sorte blonde trusse og fjernede ikke øjnene fra Sanne, der bevægede sig op og ned på mit erigerede lem. Rikke bøjede sig frem og uden at stoppe med at kærtegne sin fisse stak hun sin tunge ind i munden på Sanne. Hold kæft hvor var det ophidsende. Der sad en lille pige med rottehaler i nederdel og en minimal trøje og tungekyssede en gudindeskabning, mens hun havde min pik oppe i sig. Rikke tog om Sannes højre bryst og spurgte, hvad Sanne var. Sanne stønnede, at hun var vores Lolita, vores Sex-slave og at hun nød det. Rikke var ikke tilfreds. Hun klemte hårdt om Sannes brystvorte og næsten råbte: ?Hvad er du?? Sanne stønnede endnu højere: ?Jeg er jeres Sex-slave, jeg skal bruges i alle mine åbninger – jeg skal kneppes og udnyttes.? Og mens hun stønnende småsnakkede til os kom hun i en kæmpeorgasme.

Rikke reagerede ved at stikke hende en lussing. Sanne kiggede forskræmt på hende i sin halvdøs, men hun reagerede føjeligt, da Rikke sagde, at hun skulle ligge sig på alle fire ned på gulvet, som den lille luder hun var og slikke hende. At hun skulle stikke sin tunge op i hendes fisse, til hun kom. Rikke satte sig i sofaen med spredte ben og Sanne lagde sig ned på gulvet og stak tøvende sit ansigt hen til Rikkes fisse. Rikke greb hende i nakken og tvang hendes ansigt ned. Hurtigt fandt Sanne en slikke-rytme og Rikke begyndte at stønne svagt.

Jeg sad og kiggede på dem – så fandt jeg mit kamera og tog nogle billeder. Sørgede for at deres ansigter ikke var tydelige – det var et krav fra begge piger, før vi startede. Jeg tog flere nærbilleder at Sannes strutrøv som svajede mens hun på alle fire lå og slikkede Rikkes fisse. Rikke sad med den ene hånd og holdt sine trusser fri, så Sanne kunne komme til – den anden hånd havde hun om Sannes nakke og hun kørte Sannes ansigt rundt i sit underliv. Jeg gik hen bag Sanne, fugtede min langfinger i hendes fisse og stak den så stille og roligt mod hendes lille lyserøde stjerne. Da min finger var kommet en centimeter ind i hendes snævre ungpige røv stoppede jeg. Nød den stramme fornemmelse om min finger.

Sanne slikkede videre på Rikke. Jeg slog Sanne hårdt på venstre balde, og hun reagerede ved at støde røven mod min finger. Jeg slog hende igen og igen og hun forstod mig. For hvert slag stødte hun mod min finger, og til sidst havde jeg min tykke langfinger helt oppe i hendes røv. Sannes venstre balde havde nu tydelige aftryk af mine fingre og synet ophidsede mig. Stille førte jeg min finger ud af hendes røvhul – da fingeren næsten var ude pressede jeg den ind igen. Sanne klynkede. Straks slog jeg hende hårdt på venstre balde og hun holdt mund.

Nu øgede jeg tempoet i hendes røv, mens jeg rakte ud og hev fat i hendes venstre rottehale. Sanne gispede, men stødte stadig sin røv mod min finger. Jeg holdt op med at bevæge fingeren, og Sanne klarede nu selv arbejdet. Jeg slap taget i hendes hår og lænede mig tilbage og nød synet af hendes unge, slanke krop der var dækket af et tyndt lag sved. Hendes røv knejsede i vejret og jeg spredte blidt de to halvkugler fra hinanden, så jeg fik bedre udsyn til min finger der røg ind og ud af hendes stramme røv. Jeg trak fingeren ud og fugtede to fingre i hendes våde fisse. Prøvende satte jeg begge fingre mod stjernen, og så slog jeg hende hårdt på venstre balde med flad hånd. Stønnende stødte hun mod mine to fingre, og til sidst var de begge dybt inde i hendes røvhul. Hendes ringmuskel strammede om mine fingre, og jeg tog min pik og førte den ind i Sannes våde fisse. Sanne stønnede endnu højere, og på Rikkes vejrtrækning kunne jeg høre, at hun ikke havde langt igen.

Ganske kort tid efter kom Rikke. Hun gav sig højlydt og kørte Sannes kønne ansigt rundt i sit underliv. Jeg trak mig ud af Sanne, og sad lidt og betragtede Rikke hvis bryst hævede og sænkede sig. Hendes mørke, tykke hår var blevet filtret og hun havde svedperler på kroppen.
Efter nogle minutter var Rikke ved at komme til sig selv igen, og nu ville jeg prøve hendes røv.

Jeg placerede Rikke ovenpå en dyne på alle fire midt i stuen. Hun lå med røven i vejret, og jeg fjernede hendes sorte blonde trusser. Rikke vidste hvad jeg ville. Hun beordrede Sanne over og sagde: ?Han vil kneppe min røv nu – du skal slikke mig i mit hul først – så jeg er våd nok til ham..? Jeg tvang Sannes hoved ned til Rikkes røv. Så spredte jeg Rikkes baller og tværede Sannes ansigt helt ned til det lyserøde hul. Tøvende stak hun sin tunge hen til Rikkes røvhul. Så lukkede hun øjnene og stak tungen så langt op hun kunne. Rikke stønnede og pressede sin røv mod den velvillige tunge. Efter noget tid kunne jeg fjerne mine hænder fra Sannes hoved – hun holdt selv om Rikke. Hun spredte hendes røv og tunge-kneppede det stramme hul, som jeg snart ville udblokke.

Jeg satte mig op til Rikke, og førte hendes hoved ned over min pik. Efter noget tid placerede jeg Sanne på knæ ved siden af Rikkes svajende røv, tog en tube eksplorationscreme og smurte min langfinger ind. Så førte jeg den ind i Rikkes røv. Hun gav sig – Sanne sad og stirrede. Efter jeg havde fingerkneppet Rikkes røv lidt trak jeg fingeren ud og tvang den ind i Sannes mund. Fik hende til at slikke den helt ren før jeg igen smurte to fingre ind. Jeg førte dem forsigtigt ind i Rikke og det hele gentog sig.

Da jeg havde haft tre fingre oppe i Rikke kunne jeg mærke, at hun lige nøjagtigt ville kunne tage min pik. Jeg rejste mig og gav Sanne tuben med creme i hånden. Hun suttede mig, tog min pik ud af munden og smurte den ind, mens hun stirrede på henholdsvis den og Rikkes røvhul. Så pressede jeg forsigtigt min pik op i Rikkes lyserøde hul. Rikke havde dyrket analsex før og lod mig komme i bund uden at kny. Stille og roligt lod jeg den glide helt i bund i Rikkes stramme indre. Da jeg var helt inde, begyndte jeg at pule hendes røv.

Sanne sad på min ordre og rørte ved sine faste bryster og suttede på sine fingre, som var det en lille slikkepind til hendes forslugne Lolita-mund. Rikke stønnede, pressede sin røv mod mig. Hun lagde en hånd ned til sin klit og begyndte at køre den af på sig selv, alt imens jeg kneppede hendes velformede numse. Rikke begyndte at småsnakke:
?Åh gud, han knepper min røv. Han voldboller mig?..?. Hun stønnede: ?Åh, han er stor – han flækker min røv med sin pik – det gør ondt – åh?.? Mens Rikke stønnende småsnakkede blev jeg ved med i et hurtigere og hurtigere tempo at pule hendes velskabte numse. Til sidst stønnede hun: ?Jeg kommer – åh gud jeg kommer.? Og det gjorde hun. Jeg fortsatte med at kneppe hende i røven. Hårdere og hårdere – Rikke var helt stille. Til sidst blev Rikkes røv for stram for mig. Jeg trak mig næsten helt ud, og da mit pikhoved kun var lige indenfor i hendes stramme hul, kom jeg.

Den første stråle røg ind i Rikkes røvhul, men de følgende lod jeg sprøjte på hendes balder. Jeg tog fat i Sannes ene rottehale, tvang hendes hoved ned til Rikkes røv. Den sidste sjat sperm landede på Sannes unge ansigt. Hun havde lukkede øjne, men åbnede instinktivt sin mund og nåede lige at fange nogle dråber med sin forslugne tunge.

Jeg sad lidt og kiggede på Rikkes udspilede hul med sperm ud over ballerne. Den perfekte Levis-numse indsmurt i sæd. Jeg fandt kameraet og tog nogle billeder, og i min skuffe lige nu, har jeg en serie på fem billeder, hvor man kan se Rikkes ringmuskel lukke mere og mere til. Billeder der viser en perfekt røv med åbent røvhul indsmurt i sperm.

Min pik blev mindre og mindre. Sanne stirrede på mig, da jeg beordrede hende til at slikke min pik ren. Hun kiggede bekymret på mig – vidste at mit lem havde været helt oppe i Rikkes røv i meget lang tid. Rikke sagde: ?Du kan lige så godt vænne dig til det – for når du er færdig, så skal du slikke mit røvhul rent for al den ækle sperm – bare kom i gang.? Sanne tog min pik, der nu var meget lille. Holdt den mellem sine fingre og slikkede den forsigtigt. Lod sin tunge vandre over den. Hun sluttede rengøringen af med at tage den helt ind i munden. Stoppede den ganske simpelt ind og holdt den blidt i sin mundhule. Pirkede til den med tungen inde i munden, mens hun kiggede på mig, som for at spørge om det var godt nok.
Da hun var færdig, tog hun den ud og undersøgte den. Der var en lille mørk klat i en fold og hun satte sin mund til og sugede den i sig.

Så lagde hun sig ned til Rikkes røv. Hun startede med at stikke sin tunge så langt op i Rikkes røv, som hun kunne. Så suttede hun. Lå i flere minutter og sugede sperm ud af Rikkes røvhul. Det tog lang tid. Rikke lå bare og bevægede kun svagt sin røv. Da Sanne var helt færdig, var hun indklistret i sperm i hele ansigtet. Rikke rejste sig op og så ned på Sannes spermglinsende ansigt. Føj for satan din lille luder, du skal i bad nu. Hun næsten slæbte Sanne mod badeværelset ved at hive fat i hendes ene rottehale.

Jeg satte mig over i sofaen og nød et stille glas vin mens pigerne var på badeværelset. Så gik jeg ud til dem. Rikke stod bag bruseforhænget og var højst sandsynligt ved at skylle sit underliv, og fastspændt til et radiatorrør med håndjern sad Sanne. Hun havde ikke været i bad endnu og der var plamager af sæd i hendes ansigt. Hendes ene fletning var ved at gå op, og hun så dejligt brugt ud. Jeg satte mig på hug og spurgte hviskende om hun var okay. Om hun kunne klare det. Ja, sagde hun, mens hun kiggede ned i gulvet: Jeg nyder at blive beordret rundt og brugt. Hvad gør du? spurgte jeg med en streng stemme. Nyder du også det her? Jeg tog et fast tag i hendes ene brystvorte og klemte til. Sanne kiggede op og hendes øjne blev slørede: Ja, det er så liderligt at blive brugt. At blive udnyttet og spændt fast. Åh, du klemmer så hårdt – det er dejligt. Jeg slap hendes brystvorte og gav hende en lussing. Du kan ikke lide det vel? Jo, stønnede hun. Nej, jeg stak hende endnu en lussing. Denne gang noget hårdere. Du vil ikke bruges vel? Sanne sagde med en sagte stemme: Nej, vil I ikke godt lade mig komme hjem nu. Jeg kan ikke klare mere. Hun kiggede op med slørede øjne der lyste af liderlighed.

Rikke trak bruseforhænget til side og stod ud. Hun begyndte at tørre sine lange slanke ben mens hun sagde: Hvad satan Mikkel, står du og snakker med luderen? Jeg smilede til Rikke og gik ind i stuen og nød endnu et glas vin.

Efter en halv time kom jeg ud på badeværelset igen. Denne gang var jeg både nysgerrig men samtidig også pissetrængende. Der mødte mig et syn for guder. Rikke sad på det nedslåede toiletbræt og frotterede sit hår kun iklædt de sorte blonde trusser, mens Sanne sad på sine knæ under den tændte bruser. Hun sad ret op og hendes hvide trøje klæbede til de faste bryster. De stive brystvorter kunne tydeligt ses gennem den totalt gennemsigtige bluse. Hendes rottehaler var gået op og håret klæbede til hendes kinder. Hun havde trukket nederdelen op om livet, og hendes fisse var dækket af barberskum. Med den ene hånd skærmede hun sine skamlæber og med den anden tog hun små, forsigtige strøg med en skraber.

Rikke smilede til mig: Ja, jeg syntes, at vi skulle have en lille tøs. En lille Lolita uden nogen behåring. Der var ikke så mange hår at barbere væk, så efter et par minutter slap Sanne skraberen og kiggede spørgende op på Rikke. Rikke smilede til hende: Er din fisse parat til os nu. Ja, sagde Sanne. Rikke slukkede for vandet, og så beordrede hun Sanne til at onanere. Til at bruge sin nybarberede fisse med den ene hånd, mens hun med den anden skulle kærtegne sine bryster uden på den drivvåde gennemsigtige bluse.
Sanne kørte sine fingre ned til sin revne og begyndte at køre sin klit af for os med den ene hånd. Med den anden tog hun på sine bryster.
Hun var så køn. Og sårbar. Nederdelen sad oprullet omkring livet og hendes spinkle krop gav sig, da hun sad drivvåd sad på sine knæ og onanerede foran to næsten fremmede mennesker.

Jeg prøvede at skubbe Rikke væk fra kummen så jeg kunne komme til at tisse.

Rikke nægtede at flytte sig. Hun sagde: Du kan overpisse vore luder. Nu sidder jeg her. Jeg prøvede igen at flytte Rikke, men hun nægtede. Pis på hende Mikkel, kom så, tøm din blære ud over hende. Hun er din. Du har købt hende. Nej, Rikke – det kan jeg ikke – kom nu flyt dig. Men så hørte vi Sannes stemme- Hun sad på hug og holdt om sine bryster, og stirrede på mig. Mikkel – overpis din luder – jeg skal bare bruges. Kom så med det. Hun lukkede øjnene og hævede hovedet. Som i trance knappede jeg mine bukser op og fiskede min pik frem. Det sidste jeg så, før jeg med lukkede øjne slap den første stråle, var Sanne der sad med sammenknebne øjne i vådt tøj og holdt om sine faste, unge bryster.

Arrhhhh, det var så godt. Trangen til at pisse var så stor, at jeg et kort øjeblik glemte at jeg tømte mig over en ung pige. Efter nogle sekunder kiggede jeg ned på Sanne. Min stråle af urin ramte hendes bryster. Rikke forsøgte at få mig til at hæve strålen, så jeg ramte Sanne i hovedet – og skamfuld, men samtidig også perverst tændt, hævede jeg strålen og pissede på Sannes kønne ansigt. Sanne havde lukkede øjne, men hun åbnede sin mund en lille bitte smule, og min stråle af pis spillede i et ganske kort sekund på hendes tænder. Hendes hår klæbede til hendes hoved og jeg ramte hende overalt. Til sidst blev min stråle mere og mere svag, og jeg gik tættere og tættere på hende, så jeg ikke ramte gulvet. Den sidste stråle af pis lod jeg komme ud over hendes bryster.

Sanne sad gispende og dampede på badeværelset. Føj for satan for en lille luder, sagde Rikke. Hun trådte hen og tændte for vandet. De varme stråler ramte Sanne, og hun tog en hånd op til sit ansigt og fjernede en hårtjavs der klistrede over hendes ene øje.
Rikke sagde, at nu skulle de bruge noget tid derude sammen. Sanne skulle både have en butt-plug op, og så skulle hun have lov til at gøre sig ren efter denne omgang.

Efter en times tid kom pigerne ud. Sanne gik forrest. Hun var helt nøgen. Havde hænderne samlet på ryggen i et par håndjern. Jeg nød synet af hendes unge, spinkle krop. En krop der nu igen skulle bruges. Sanne smilede til mig, da hun så mig. Hun virkede veltilpas men hendes gang var noget besværet.

Rikke greb fast i hende og hviskede i hendes ører. Sanne kom helt hen til mig. Hun havde fået lidt læbestift på og hendes hår var blevet flettet i to nye rottehaler. Rikke havde også givet hende noget glimmer på kinderne og hun duftede af sæbe og creme. Den eneste beklædning var en tyk lædersnor om halsen som smykke. Med fletningerne og den nybarberede fisse lignede hun noget, der var ulovligt. Hvis ikke det var for de faste, udviklede bryster og det erfarne glimt i øjnene, ville jeg have skudt hende til at være et par år under den kriminelle lavalder. Sanne hævede sig forsigtigt på sine tæer og sagde med en lille stemme: Jeg har en butt-plug i min lille røv for at gøre den parat til din store pik.
Tøvende kiggede hun på Rikke, der nikkede godkendende til hende.

Mens de havde været på badeværelset, havde jeg lagt et tæppe over mit spisebord, og nu surrede Rikke Sanne fast til det med læderremme.
Sanne lå på maven og struttede med sin lille røv. Rikke havde lagt en pude under hendes fisse og hendes perfekte baller strittede lige op i luften ved kanten af bordet.

Vi lod Sanne ligge lidt og vente mens vi nød et glas vin i sofaen. Sannes lille krop lå parat og jeg trak bare tiden ud.

Efter en halv time trak Rikke ganske forsigt den lille butt-plug ud af Sannes røvhul. Bagefter tvang hun den ind i munden på hende, og mens Sanne lå og suttede på den, gik jeg om bag hende og spredte hendes baller fra hinanden.

Jeg gav hendes ene balle et kraftigt slag med flad hånd og stille og roligt pressede jeg min indsmurte pik op i hendes røvhul. Hun var så stram – den røv jeg havde gået og fantaseret om siden jeg så Sanne første gang, stod jeg nu og borede mig op i. Jeg lod min pik komme næsten helt ud, og så førte jeg den helt i bund igen. Sanne bed hårdt om butt-plugen i sin mund. Rikke lagde sig på knæ foran hende og fjernede den nænsomt – så tog hun hårdt fat i hendes hår og sagde til hende, at hun skulle fortælle os, hvad det var der skete. Sanne stønnede: ?Han boller min røv – han knepper mig – det gør så ondt, så ondt.? Rikke var ikke tilfreds, hun ville høre mere. Sanne blev ved: ?Jeg sprænger – åh gud vil I ikke godt lade være – jeg vil blive her i 24 timer og gøre alt – bare I stopper med at bruge min røv.? Mit eneste svar var tre hårde slag på hendes faste højre balde. Det – og at jeg øgede tempoet. Efter noget tid gjorde det så ondt, at hun ikke kunne tale mere. Jeg kneppede hende brutalt i røven, og gav igen for alle de gange hun havde brugt den til at svanse med. Sanne forblev tavs.

Til sidst trak jeg mig ud. Gik om til hende og aede hende på kinden – Sanne kiggede på mig med store øjne. Hun havde grædt lidt kunne jeg se. Lydigt åbnede hun sin mund og tog min pik ind i varmen. Suttede den ren for creme og andre safter. Hun suttede mere og mere grådigt – vidste, at hvis jeg kom nu, så ville smerten i hendes lille røv ikke komme igen lige med det samme. Jeg hviskede til hende, at det var overstået – at hun ikke skulle bruges mere analt mens hun var her. Og efter nogle minutter smilede hun ganske svagt til mig.

Vi løsnede hende og Rikke lagde sig ned på dynen på gulvet. Hun gjorde tegn til at Sanne skulle ligge sig ovenpå hende, og Rikke lagde hende godt tilrette mellem sine bryster. Sanne lå bare og suttede på Rikkes dejlige, store bryster og Rikke aede hende over håret. Jeg gik rundt om dem og tog billeder. Til sidst faldt Sanne til ro. Hun var så smuk som hun lå der. Allerede nu brugt i alle sine huller og helt svedig. Hun lå med sin fisse og røv helt åben. Hendes 17-årige røv havde hun hævet lidt og den struttede så dejligt. Da jeg gav tegn, trak Rikke Sannes hoved op til sig og hviske noget ind i hendes ører – og før Sanne nåede at forstå hvad der blev sagt, havde jeg mit pikhoved indenfor i hendes ømme røv. Sanne skreg. Jeg smækkede hende hårdt og mange gange over ballerne med flad hånd, mens jeg pulede hende i hendes stramme hul. Det var en grotesk situation. Jeg lå og kneppede en 17-årig i røven, mens hun hulkede ovenpå en gudinde, der lå og blev liderlig af hendes smerte. Jeg stoppede ikke. Brugte Sanne som den lille slavetøs hun var. I flere minutter kiggede jeg skiftevis på Sannes røv og hendes buede ryg. Sanne selv sagde til sidst ikke en lyd. Hun lå med ansigtet mellem Rikkes bryster og pattede på dem, mens Rikke holdt hendes ansigt til dem.

Det var ikke nok for mig – jeg ville se Sannes ansigt – se smerten fra hendes røv forplante sig der. Se hendes kønne ansigt trække sig sammen i smerte.

Jeg trak mig ud og lagde Sanne på ryggen. Så lagde jeg en pude under hendes røv og fik hende til at holde sine ben op i vejret. Sanne lå med glasøjne og holdt om sine ankler, så hendes ben stod i vejret. Hendes røv var fri af puden, og hendes røvhul fugtigt og åbent.

Jeg satte mig overskrævs på hende, pressede min pik helt ned i hendes hals og nød for en stund hendes gurgle lyde. Så trak jeg mig ud, satte mig ned på knæ foran hende og førte min pik op i hendes numse. Det gik nemmere nu end i starten – men hun strammede stadig godt om min pik. Hendes ansigt fortrak sig af smerte. Hun lukkede øjnene og bed tænderne sammen – jeg kom igen helt i bund. Så begyndte jeg at pule hende. Sanne åbnede til sidst sine øjne, da jeg bad hende om det. Men hun lå bare med glasøjne. Hendes røv var helt ubevægelig på puden og jeg nød det. Den lille luder fik pik i røven mod sin vilje. Rikke lå og aede Sanne over kinden, mens jeg kneppede Sannes lille numsehul. Efter flere minutter begyndte Sanne at tale til mig. Hun kiggede på mig med våde og trodsige øjne: ?Kom så, knep min røv, knep din slavetøs. Brug mit røvhul – Åh ja, kan du mærke hvor stram min teenage-røv er. Den bliver kneppet for første gang. Kom så – sperm i mit lille hul – sprøjt mig op i røven – jeg er din lille sexslave, din Lolita tøs – brug mit røvhul – kom så giv mig sperm – Åh gud, det gør så ondt – kom med det – Sperm i mig, sperm i mig?.? Sanne kiggede lige på mig. Hendes blå øjne udtrykte smerte, angst og trodsig liderlighed. Jeg kunne mærke, at min udløsning nærmede sig. Jeg tog fat under hendes røv, pressede min pik helt op – og så kom jeg. Fyldte hendes lille stramme røv med sæd.

Jeg holdt min pik i hende i lang tid. Til sidst skrumpede mit lem ind og faldt ud af Sannes røv. Jeg sad og støttede på mine hænder med mit ansigt tæt på hendes. Jeg lå og betragtede hende. Sanne lå med lukkede øjne. Hun snøftede. Trak længe vejret dybt ind og ud – kæmpede i lang tid – men gav så op og begyndte at græde. Hendes krop rystede og hendes blå øjne svømmede over af tårer. De løb ned af kinderne på hende og trak spor i glimmeret.
Hun klynkede: ?Det gør så ondt – min røv – åh, av, av?.?

Jeg gik i bad og Rikke fulgte Sanne ind i soveværelset. Efter noget tid kom Rikke ud til mig i badet og fortalte, at det var lige dele smerte og skam der havde fået det til at briste. Sanne var stadig frisk på aftalen, men hun var flov og havde ikke kunnet overskue det inde i stuen. Nu lå Sanne på en madras på gulvet lænket fast med håndjern til min seng.
Rikke og jeg listede ind til hende og kiggede til hende efter noget tid og hun sov trygt. Klokken var nu blevet 3 om natten og vi gik i seng.

Om morgenen vågnede jeg lidt i halv ni. Rikke lå ved min side og snorkede svagt. Nede på gulvet lå Sanne næsten helt bevidstløs. Jeg satte mig ned til hende og åbnede hendes håndjern. Hun vågnede først, da jeg tog hende op i mine arme og lagde hende på ryggen ned i sengen ved siden af den stadigt sovende Rikke. Er det slut nu? Spurgte Sanne søvndrukkent. Nej, der er stadig en ½ time. Du skal lige klare 30 minutter mere. Sanne fik tårer i øjnene, da jeg låste hendes hænder fast til sengegavlen. ?Åh nej – ikke min røv. Nej, nej ikke den.? Nej, hviskede jeg. Du skal bare kneppes – men jeg vil ikke høre en lyd. Du skal ligge helt stille – du må ikke bevæge dig det mindste. Er det forstået? Sanne nikkede ivrigt.

Jeg lagde mig ned på den anden side af Sanne og kiggede på hende. Forsigtigt førte jeg en finger op i hendes fisse, og opdagede at hun var fugtig af safter fra natten før. Jeg samlede hendes ben, så hun ville være ekstra stram for mig. Så lagde jeg mig ovenpå hende. Sanne der stadig ikke troede på, at jeg ikke ville voldbolle hendes ømme røvhul, fulgte mig vagtsomt med øjnene. Jeg lagde mig ovenpå hende med min fulde vægt og førte min pik op i hendes lille, nybarberede fisse. Da min pik var lige indenfor stoppede jeg. Nød synes af Sannes unge krop spændt fast i min seng. Jeg tvang to fingre ind i munden på hende og langsomt gled jeg ind og ud af hende. Jeg kyssede hende og hun kyssede igen. Jeg hævede mig op og gav hende en blid lussing: Du skal ikke kysse igen – du skal ikke reagere. Sanne fandt et punkt i loftet og stirrede stift på det.

Efter noget tid begyndte hun ganske svagt at støde mod mig med sit underliv. Så svagt så jeg var i tvivl – da jeg blev sikker slog jeg hende igen. Sanne stønnede svagt da jeg slog hende og Rikke vågnede ved vores aktiviteter.

Rikke smilede. Hun lagde sig ganske tæt op af Sanne og hviskede: Åh, får Mikkel lige et lille morgenput? Det var da sødt. Så kyssede hun Sanne mens hun nussede hendes hår. Jeg forsatte med at bolle Sanne. Efter noget tid førte Rikke en hånd ned til Sannes nybarberede fisse og begyndte blidt at masturbere hende. Sanne begyndte at klynke. Jeg slog Sanne igen. Lidt hårdere denne gang og Sanne klynkede endnu mere. Rikke hviskede: Så, så – det er snart overstået – Mikkel skal bare lige have din krop en sidste gang.
Sanne stønnede: Ja – men må jeg ikke godt komme nu? Må jeg ikke godt?
Jo, sagde Rikke. Jeg trak mig ud af Sanne, mens Rikke gjorde hende færdig. De kyssede blidt hinanden, mens Rikke kørte den af på Sanne. Til sidst kom Sanne. Hun spændte sin krop i en bue og hendes fastspændte hænder prøvede at vride sig løs.
Efter noget tid lå Sanne stille. Rikke kiggede på mig: Kom så Mikkel – nu er tøsen helt
stille og færdig.

Sanne kiggede sløvt på mig, og reagerede ikke, da jeg førte min pik op i hende. Jeg lagde mig ovenpå hende med min fulde vægt og mens jeg kørte min pik af i Sanne, kyssede jeg Rikke. Til sidst tog jeg om Sannes små faste baller og kiggede på hende. Hun rørte sig ikke. Jeg pressede to langfingre mod hendes røvhul. Det fik Sanne til at reagere. Hun løftede sin røv fra madrassen, for at fjerne sin stjerne fra den kommende smerte. Det lykkedes ikke. Mens jeg øgede tempoet i hendes fisse stak jeg mine to fingre så langt op jeg kunne i hendes brugte og fedtede røvhul.
Sanne klynkede: Nej, åh nej – nej ikke det.

Jeg begyndte at kysse Sanne hårdt og hun kyssede igen. I flere minutter lå og bollede hende, mens jeg fingerkneppede hendes endetarm.

Til sidst kom jeg i Sanne. Jeg pumpede min sperm ud i hendes unge krop. Sanne sagde ikke en lyd, men virkede lettet. Jeg fjernede min fingre fra hendes røv og tvang dem ind i munden på hende. Sanne suttede dem ivrigt rene. Jeg lagde mig ned ved siden af Sanne. Rikke og jeg lå på hver vores side og aede hende.

Efter noget tid, løste vi Sanne fra håndjernene. Tiden var gået.

Mens Sanne tog et bad, satte jeg morgenmad på bordet.

Vi spiste morgenmad samme alle tre. Stemningen var afdæmpet og lidt akavet. Efter en time fulgte jeg Sanne ned til en ventende Taxi. Nede på gaden fandt jeg pengene frem. Talte seks 1000 kronesedler op, kiggede på Sanne og føjede to til. Sanne så det, men sagde ingenting. Jeg kunne mærke at hun tænkte over noget.
Før hun satte sig ind spurgte hun hviskende: Var jeg god nok??

Jeg nikkede bekræftende. Hun lagde armene om mig og gav mig et knus.

Det sidste jeg så af Sanne, før Taxien kørte af sted i den skumle decembermorgen, var et lille smil der spillede om hendes læber.

Forfatter: Jørgen

porno med danske piger