Tis-sex og analsex med dame på 62

Dette er en historie der stadig gør mig liderlig når jeg tænker tilbage.

Jeg var 30 år da jeg besøgte en ældre dame i kraft af mit job. hun var 62 med store bryster lidt buttet men en nydelig dame. da jobbet var udført inviterede Gerda mig på en sildemad med øl og snaps. vi fik et par snapse og Gerda blev lidt fuld.vi kom til at grine og Gerda grinede så meget at hun pludselig begyndte at småtisse i sine trusser.

SEX I DAG?

Hun løb mod toilettet men falder over dørtrinet og lander på maven med kjolen oppe om livet. jeg ser at hendes hvide trusser bliver lysegule og våde da hun ikke kan holde sig og jeg stirrer på dette frække syn. kan du lide hvad du ser frække siger hun og ja det kan må jeg indrømme. slik mig siger hun og trækker trussen til side så jeg kan se hendes tisvåde behårede kusse.

Slik mig nærmest råber hun da jeg tøver og jeg sætter tungen mod hendes våde skamlæber og slikker. hun lugter kraftigt af kussesaft og urin og jeg mærker at hun tisser igen da hendes varme tis pludselig rammer min tunge.jeg sætter munden mod og min mund fyldes af hendes gule safter. et smager stærkt men også frækt så jeg synker lidt og begynder at tungekysse hende så hun kan smage sin egen urin. hun bliver helt vild og siger højt, pis i min mund mens hun lyner mine bukser ned. øllet har gjort at jeg virkelig skal meget så jeg begynder at pisse i hendes vidt åbne mund, hun sluger det hele og da jeg er færdig siger hun at hun vil ha min pik i sin røv.

Pis på migHun sutter mig stiv og lægger sig på knæ så jeg kan se hendes brune bagindgang ,jeg slikker hende i røven som smager stærkt at røvhul ,sætter pikken imod og presser den ind, knep mig siger hun og jeg røvpuler hende til jeg kommer med et brag oppe i hendes røvhul, skønt siger hun bliv oppe i mig til den er slap og vi lægger os ned ,jeg oven på hende med min pik begravet i numsen på hende. bliv liggende til du skal tisse ,siger hun så vil jeg mærke dig tisse i min numse .efter 10 min tid mærker jeg trangen og jeg begynder at fylde hendes røv med tis. hun trækker sig væk og begynder at slikke min pik ren for pis og så siger hun, læg dig på ryggen og inden jeg opdager hvad hun vil sætter hun sit røvhul mod min mund og tømmer sin røv for sperm tis og smagen af stærk røv i min mund, umiddelbart lidt klamt men i situationen meget frækt.

Min pik har rejst sig igen af behandlingen og hun sænker sin kusse ned over den og rider mig mens vi ivrigt tungekysser hinanden, vi kommer begge samtidigt og vi er enige om at det må vi gentage næste gang jeg skal hjælpe hende.

porno med danske piger