Besøg Erotic World og få en på opleveren!

Besøg Erotic World og få en på opleveren!

SPAR MANGE PENGE

Ryk ved dine grænser, og udforske din seksualitet.

Erotic World er en Sex- og erotikmesse, der byder på et hav af nyheder inden for erotisk legetøj, lingeri, inspirerende foredrag, intime private shows samt internationalt fetish modeshow og meget meget

Erotic World er en Erotik, Sex- og Samlivmesse, der byder på et hav af nyheder inden for erotisk legetøj, lingeri, inspirerende foredrag, intime private shows samt internationalt fetish modeshow og meget meget mere.

Hele dagen igennem er der underholdning på scenerne med inspirerende og lærerige foredrag, BDSM fremvisninger og internationale stripshows for både mænd og kvinder.

Shopping af det nyeste inden for frækt undertøj, kostumer, dildoer, vibratorer, sexmaskiner, anallegetøj, bondage, latexdragter, piske, glidecremer, intime piercinger samt meget mere, som får varmegraderne til at stige og fantasierne til at løbe løbsk.

Erotic World spænder lige fra glidecremer til gabestok, en erotikmesse for den uerfarne til den helt ekstreme, uanset seksuelle præferencer.

Messen er spækket med forskellige oplevelser, ud over frække damer og muskuløse fyre, kan du opleve en flirtende stemning i barerne, intime shows, engagerede udstillere, der står til rådighed med vejledning og inspiration i en fræk verden af interessante produkter, forskellige attraktioner og tilbud.

SEX I DAG?

Her opfordres deltagerne til at nyde en weekend fuld af lærerig inspiration, spænding, sex og erotik.

Køb din billet nu og bliv klogere på sex!

Sexmesse i dk

Scener & Områder

  • SHOW SCENEN
  • JUNGLE BAR
  • FRÆKKE SHOWS
  • LADIE’S CLUB
  • FOREDRAG SCENE
  • SWINGER LOUNGE
  • GoGo-DANSERE
  • STRIPPERE
  • EROTIC CINEMA

Toplisten: Derfor skal du besøge messen

Bliv klogere
Uanset om det er din messedebut eller din 10. messe i træk, og lige meget hvad din alder, din seksualitet og dit køn er, så kan du finde foredrag og udstilllere, hvor du lære noget nyt om erotik og intimitet ved de mange foredrag.

Samtale
Se professionelle udstillere er entusiastiske og vidende om deres produkter, og de er altid klar til en god snak og givende vejledning. Her er aldrig købetvang.

Samtykke ER sexet
Jo mere du ved om din egen seksualitet og din partners lyster, desto bedre bliver du til at både give udtryk for og bede om samtykke. Og den viden bygger på en bred samtale uden skam, hvilket hele messeoplevelsen i bund og grund lægger op til.

God stemning
Lige som man ikke kun tager på Roskilde Festival for musikkens skyld, er et besøg på Erotic World så meget mere end shows, shops og foredrag. Stemningen i en fyldt hal er uforlignelig, pirrende og stimulerende.

Leg hele livet
Som børn elskede vi at lege med biler og Barbier. Som voksne glemmer vi at lege. Det er synd og skam, for voksne, der leger med håndjern, glidecreme og hinanden, smiler mere. Erotic World er ikke blot en stor legeplads for voksne, den giver inspiration til flere lege derhjemme.

For at besøge EroticWorld skal du være over 18 år.

porno med danske piger