Kneppede Maya, min kammerat Muhammeds dame

SPAR MANGE PENGE

Har kendt min bedste ven Muhammed og hans dame i mange år og er altid kommet i deres hjem som en god fælles ven.

For et par uger siden gik det galt, jeg skulle sove hos dem som så mange gang før, eftersom vi havde fået lidt for meget at drikke, men denne gang havde snakken været mere end almindelig lummer, min kammarats kæreste var mere fuld end før og jeg så nu en ny side af hende. På et tidspunkt hvor min kammerat var på toilet, fortalte hun, at hun havde en god veninde der har haft en one-night-stand med en mørk mand. Han havde haft en så stor pik hun var blevet både forskrækket, men også tændt som aldrig før, efter en del forespil var det lykkes at få det kæmpestore lem op i hende, hvorefter hun havde oplevet at være mere våd og liderlig end nogeside før og fået orgasmer der gjorde hun næste var besvimet i kramper.

Jeg grinede og sagde lidt kækt, “det kunne havde være mig”, Hun kiggede på mig med et skævt smil. Det skal her lige fortælles at jeg selv er mørk af afstamning, da begge min forældre er fra Lagos i Afrika. Maya fik så fortalt at hun syntes selv mørke fyre var attraktiv og de gjorde hende nysgerrig på hvad mon de havde mellem benene. Vi grinede begge af det, jeg tog det som fuldesnak, men fornememde at hun kiggede og smilede til mig på en måde hun ikke havde gjort før.

Et par timer senere samme aften går min “bro” kold i fuldskab, vi bærer ham ind i seng og lukker døren til soveværelset. Hans dame og jeg bliver enig om lige at tage en sidste drinks inden vi også vil gå til køjs. Vi havde dårlig sat os før hun smågrinende spørger om det er rigtig hvad hendes mand fortæller? jeg kigger lidt forundret på hende og spørger, hvad fortæller han da? Mens hun fniser får hun sagt at han åbenbart har fortalt at jeg har en kæmpe pik, han har set den i slap tilstand når vi efter en tur i fitness world var i baderummet. Jeg bliver noget overrasket over hendes spørgsmål, både fordi det var min bedste vens dame, men også fordi hun normalt er meget privat og det man vil betegne som en “pæn pige”. Jeg tøver lidt men kan også mærke at situationen har tændt mig og liderligheden er begyndt at overtage fornuften.

Jeg får svarede lidt tøvende “jooo den er da nok lidt større end gennemsnittet”. Hun smiler og blinker med det ene øje og spørger, Må jeg se den!? What! det havde jeg ikke set komme, bliver med det samme varm i hele kroppen og kan mærke blodet begynder at pumpe ud i min pik, fuldskaben og alt den frække snak gør det svært at stoppe nu, det er helt sikkert gået for langt. Jeg er i tvivl om hun mener det, eller det bare er for at lave en prank på mig. Jeg griner lidt og siger små-flabet “du må gerne se min pik, hvis du altså først viser mig dine bryster”, smiler til hende og tænker det var helt sikkert for sjov hun spurgte, der fik jeg hende, så er hun nok ikke så fræk mere! Men lige som jeg sad og knækkede inde i mig selv sagde hun ok, hun rejse sig resolut og begyndte at knappe skjorten op, knap for knap. Her sad jeg og troede det hele var en leg, men nu var jeg ikke i tvivl længere. Min øjne var ved at trille ud af hovedet imens hun lod sin skjorte falde til jorden og stod i en lille blonde BH hvor man kunne se hendes brystvorter gennem. Hvis min pik var halvstiv for få sekunder siden, var den nu hård som beton ved syntes af hendes velformede krop og en par mellemstore bryster der nærmest bad om at blive sluppet ud. Wauuu! kom det ud af mig, “fuck nogle flotte patter, du er sgu en frækkert”. Alt fornuft var væk, havde glemt alt om kammeratskab og at han kun lå få meter fra os og sov sin brandert ud.

Hun smilede sødt og sagde “hvis jeg skal smide BH’en skal du også smide dine cowboybukser”. Fint sagde jeg og med en hurtig bevægelse havde jeg både knappet op, løsnet liveremmen og hevet bukserne helt af. Min pik var så stiv at den havde svært ved at blive indenfor i mine boksershorts, Hun stirrede ned på mit skridt med store øjne og sagde, “hold da op, det ser ud til at Muhammed havde ret, lad mig se resten…!” Næææ nej grinede jeg, den går ikke, nu skal du først smide din BH og kjole før jeg smider mere. Hun kiggede undrende på mig og sagde var det ikke kun BH’en jeg skulle smide? hvis jeg også skal smide min kjole nu, vil du kunne se min blottede fisse da jeg er trusseløs og det vil da ikke være fair. What! sagde jeg, hun overraskede mig igen og igen, her troede jeg hun var en from småborgerlig pige, men skal da lige love for hun var en frækkert bag det “pæne pige” look. Efter en par sekunder hvor jeg lige skulle fatte hvad hun havde sagt – ordene blottede fisse og trusseløs, kørte rundt i mine tanker, fik sagt “okay så smider vi begge tøjet, du din kjole og jeg mine boksershorts på samme tid – deal?”

Hun nikkede og tog fat i kjolen og trak den langsom op, et trusseløst skød kom til syne, hun havde den smukkeste fisse, helt glat med tydelige kønslæber der med sine hudfolder ligesom bød mig velkommen, mine øjne var ved at trille ud af hovedet, hun overraskede mig atter igen med hendes frækhed. Hun kiggede drilsk på mig og lod øjnene køre ned mod mine bukser, for ligesom at sige “din tur”, jeg tog fat i mine boksershorts og trak dem langsom ned, min pik var så stiv at det gjorde helt ondt i den. Da min pik begyndte at komme til syne, fik hun store øjne og munden stod vidt åben, der var ingen tvivl om at den var større end hun havde troet og mere end hun var vant til fra min kammerat. Please sagde hun lavmælt, “lad mig se din store pik”, jeg trak boksershortsene helt af, min pik sprang ud og stod stor og stiv lige ud i luften. Maya så chokeret ud mens hun gloede intenst på min pik, hun lod den ene hånd vandre mod hendes glatbarberet fisse og en finger kørte mellem hendes tydelige opsvulmede kønslæber, lod fingeren køre helt ind i varmen et par gange, hvorefter hun tog den ud glinsende af fissesafter og sutter så på den våde finger mens hun kiggede mig lige i øjenene.

SEX I DAG?

Min pik rykkede ydeligere på sig, lige der kunne jeg ikke tænke på andet end hvordan mon hendes fisse smagte, og at jeg havde en sindssyg lyst til at mærke, hvordan den ville føles om min store pik. Inden vi nåede at tænke mere over det, var vi opslugt i hede kys mens vi begærligt overgramsede på hinandens kroppe. Hun havde de mest fantastiske bryster, jeg kunne slet ikke få nok af at røre og lege med dem, jeg bed og suttede på hendes store stive brystvorter. Jeg havde aldrig før rørt ved så store og faste bryster. Jeg lagde min stive pik mellem hendes bryster, og hun begyndte straks at køre dem op og ned om min hårde pik, mens hun kiggede mig liderligt i øjnene, samtidig med at hun forsøgte at slikke mit store pikhoved med sin tunge. Det tændte mig helt vildt, kunne snart ikke styre mig mere og kunne overhovedet ikke tænke på andet end at kneppe hende nu, både hun og jeg havde glemt alt om hendes kæreste og min bedste ven, vi var opslugt af lyst, begær og liderlighed.

Hun tog ordentlig fat i min pik og begyndte nu at sutte den, hun havde besvær med at have min tykke pik i munden, men hun slikkede, suttede og fik den ind mellem læberne og lidt ind i munden, hun kunne ikke få nok. Hun stønnede mens hun slugte min pik længere og længere ned i halsen, jeg kunne virkelig mærke at hun nød smagen af min spændte pik, så jeg begyndte at mundkneppe hende til hun fik tåre i øjnene. Jeg var dog hurtig nød til at stoppe igen, for jeg ville nødig komme inden jeg havde mærket hendes villige stramme fisse. Tog fat i hende og smed hende sofaen, spredte hende ben helt ud til siden og nød syntes af en fisse jeg snart skulle indtage, den var allerede smask våd, jeg begyndte at slikke hendes dejlige safter i mig, hun måtte bide sig i læben for ikke at skrige højt, af bare nydelse. Jeg stak et par fingre op i hende og lod min pegefinger og langefinger kilde hendes g-punkt, hun kom med et brag, hendes safter sprøjtede ud af hende mens hendes krop rystede kraftigt, hun begrave ansigtet i en pude for at overdøve det skrig der kom ud af hendes mund, et kort øjeblik blev jeg lidt urolig da man tydeligt kunne høre hendes skrig der endte ud i et Årrhhhhhhhh!

Hun kom hurtigt tilbage til virkligheden og sagde bestemt – Mere, jeg vil havde din pik NU!!!

Vi var nu begge fuldkommen fyldt op af liderlighed og jeg fik en ustyrlig lyst til, at tage hende bagfra op af køkkenbordet. Jeg lod min pikhoved køre op mellem hendes kønslæber et par gange, kunne mærke hun stadig var sjaskvåd og klar til at få hendes rigtigt store pik. Hun pressede røven bagud og stønnede, da jeg trængte ind i hende stramme våde fisse måtte hun holde et voldsomt støn tilbage, for ikke at vække Muhammed som stadig lå snorkende inde i soveværelset. Jeg kneppede hende hård og det bedste jeg havde lært, mens jeg havde et fast greb om hendes fantastiske store bryster. Jeg var næsten ved at komme og kunne mærke det kilede svagt i mine nosser. Hun havde den frækkest røv, med et par velformede baller og et indbydende røvhul, jeg fik lyst til at kneppe hende i røven, jeg ved fra min kammerat at han havde prøvet i flere år, men aldrig fået lov af Maya.

Kunne mærke at hun var på vej til endnu en orgasme, hun bankede nu sin bagdel tilbage med fuld kraft og tog nu hele min piks længde op i hendes villige fisse. Lod et par fingre samle noget fissesaft og pressede så først en så to fingre forsigtigt op i hendes stramme røv, hun stivnede kort og stoppede et par sekunder, men hendes hjerne var i en sex-rus der vil have mere, lyst, liderlighed og en orgasme der var under opsejling, fik hende hurtigt til atter at presser sin røv bagud, mod både min pik men også de fingre jeg havde dybt i hendes røv. Jeg trak mig ud af hendes fisse med et svup og trængte op i hendes fugtige røv med min hårde pik, det så helt vild ud, den stramme ringmuskel var helt udtrukket og min pik så gigantisk ud, da den langsomt trængte længere og længere op i hendes jomfruelige røv. Jeg trak nu hendes ene ben op på bordet så jeg havde fri adgang til hende klitoris, som jeg begyndte at gnide på med en ene hånd mens den anden havde at fast greb om hendes røv. Vi var begge to ved at sprænge og den kildende fornemmelse i pikken var ikke længere til at styre, så jeg kom eksplosivt oppe i røven på hende. Det var den vildeste orgasme jeg nogen sinde havde fået, og tilfredsheden fyldte nu hele min krop, mens min pik stadig pumpede sæd op i hende, alt i mens jeg fortsat gned hurtigt på hendes klitoris, kort efter kom hun i den vildeste orgasme, hendes krop spændets, rystede vildt og et højt Årrhhhhh jaaaaa! kom ud af Maya mens hun faldt sammen på sofaen, hvor hun så lå og stønnede videre.

Jeg kiggede ned på hendes nøgne krop, der lå hun og pustede, svedig med gennekneppet fisse og en røv brugt for første gang, sperm der rendte mellem hendes baller og ned til en lettere åben og rød fisse, kønslæberne glinsende af både hendes og mine safter.

Denne tilfredshed blev dog hurtigt erstattet af en dårlig samvittighed, for jeg havde jo lige knaldet min bedste vens kæreste, mens han var gået kold. Maya var også ked af det og sagde det var lækker sex men det skulle aldrig være sket. Hun og jeg var enige om at han ikke behøves at vide noget, da det jo bare handlede om begær og intet andet og at det ikke var noget der skulle gentage sig.

Den dag i dag er, vi stadig bedste venner, de er blevet gift siden hvor jeg var best-man for min kammerat. Jeg har aldrig fortalt ham, om den nat med Maya. Jeg tænker dog stadig, fra tid til anden, på den dag og bare tanken, kan få min pik op at stå på nul komma fem, og tager ofte en spiller med billederne af hende i tankerne.

PS: Har efterfølgende fundet ud af jeg faktisk har gjort min bedste kammerat en tjeneste, han fortale for noget tid siden at Maya pludselig havde lagt op til analsex og hun ikke længere syntes det var “beskidt” at dyrke. Mon ikke det er min fortjeneste?

Selvtak! fornøjelsen var helt på min side 😉

porno med danske piger