Tog min kone i utroskab ved hemmelig aflytning

SPAR MANGE PENGE

Min kone og jeg har et meget godt sexliv, samtidig kan vi tale om alt f.eks. Kunne vi begge to godt tænke os at prøve en ny partner, men vi havde endnu ikke gjort noget ved det.

Der er (var) lige en enkelt ting, som hun ikke ville fortælle mig, hun ville godt indrømme, at hun onanerer ind i mellem for at lette trykket, men hun ville ikke fortælle mig hvor eller hvornår, det var hendes hemmelighed, det var sådan set også ok med mig, men bare det at hun indrømmede at hun onanerede, pirrede mig i en sådan grad at jeg simpelthen måtte, finde ud af hvor og hvornår det skete.

Jeg begyndte så småt, at udspionere hende, både når hun gik i bad og når hun bare gik på toilettet, men det lykkedes ikke at se eller høre noget, så jeg mente det måtte være når hun var alene hjemme, det var hun tit da jeg er selvstændig, og opererer hjemmefra. Der gik et par måneder, så skulle jeg til England i en lille uge.
Det pinte mig, at tænke på hvad hun lavede uden jeg kunne deltage, så var det jeg fik en ide, jeg købte en diktafon, den placerede jeg nede i kælderen lige under soveværelset, så lavede jeg et lille hul op under sengen til mikrofonledningen, dernæst koblede jeg et døgn ur på strømledningen, så den startede hver aften kl. ti og kørte til kl. tolv, så var jeg klar til at rejse.

Det var nogle meget lange dage. Jeg kunne næsten ikke vente med at komme hjem og høre hvad der var på båndet. Endelig var jeg hjemme. Så snart jeg havde muligheden var jeg nede i kælderen, fik aflyttede diktafonen, men det eneste jeg kunne høre var en svag brummen, æv så var mikrofonen altså i stykker, der var ingenting på, så jeg måtte vente til der bød sig en ny lejlighed.

Jeg skulle på messe fjorten dage senere fra fredag til søndag, så jeg fik fat på en ny mikrofon, den afprøvede jeg for at være sikker, den var ok, så var det bare at vente igen. Dagene gik og jeg kom hjem fra messen.

Næste dag skulle det så vise sig, om jeg havde heldet med mig. Med tør hals og en noget høj puls, startede jeg diktafonen, der gik noget tid så kunne jeg pludselig høre, at hun var på vej i seng. Det var fredag aften, hun kravlede under dynen, så blev der forholdsvis stille, jeg kunne høre hendes åndedræt. Da der var gået omkring et kvarter, begyndte hun at ligge mere uroligt, jeg kunne høre hendes åndedræt blive anderledes, så begyndte hun at små stønne, hun blev mere og mere urolig, nu var jeg ikke i tvivl om at hun onanerede, pludselig stoppede hun, stod ud af sengen, hun gik over til skabene, aha der har vi vores dildoer, det var en dildo hun hentede, så begyndte hun igen, denne gang endnu mere højlydt, efter lidt tid fik hun orgasme, åååhhh jjaaa nærmest råbte hun, det gjorde hun også, når jeg kneppede eller slikkede hende til orgasme, så lyden var velkendt, så blev der stille.

Jeg spolede frem til lørdag aften, men da var hun ikke gået i seng, før efter kl. tolv, så der var ikke noget på båndet, jeg spolede tilbage, hørte det første igen, samtidig tog jeg min efterhånden, godt stive pik frem, så onanerede jeg til lyden fra båndet, det varede ikke mange sek. inden spermen sprøjtede ud i luften.

SEX I DAG?

Dagene efter spekulerede jeg på, hvad jeg skulle med båndet, skulle jeg fortælle hende om det eller ikke, men så et par dage efter sagde min kone, at hun havde chattet på nettet med en fyr, den weekend jeg var til messe som hun synes var meget tiltalende, han havde tilbudt at komme og kneppe hende, da hun jo var alene hjemme. Hvad svarede du ham? Jah, at jeg ikke rigtig vidste om det nu også var det jeg havde lyst til, så det måtte vente til en anden gang. Ved du hvem han er, spurgte jeg. Nej overhovedet ikke, jeg fik hans e-mail adresse, hvis jeg skulle skifte mening.

Nå men længere kom jeg ikke, så ringede min mobiltelefon, det var en kunde fra Norge, der lige ville høre om jeg kunne hjælpe med et problem på en maskine jeg havde solgt dem, det var meget vigtigt den kom i gang. Ok selv om det var blevet fredag middag så måtte jeg jo selvfølgelig hjælpe, så vidste jeg jo godt hvordan min weekend ville gå. Jeg fik pakket kufferten, inden jeg forlod huset var jeg lige en smut i kælderen for at gøre diktafonen klar, jeg lod den optage fra kl. ni til kl. to om natten.

Det blev mandag inden jeg nåede hjem igen, min kone var ikke hjemme så jeg skyndte mig i kælderen, fik båndet startet jeg kunne høre hun gik seng, det var fredag aften, hun faldt hurtigt i søvn. Så frem til lørdag aften, der gik lidt tid så kunne jeg høre hun var på vej i seng, men hvad var nu det, jeg kunne høre stemmer, min hals blev tør, hun var ikke alene, det var en mand der var på besøg, han skulle åbenbart med i seng.

Det varede ikke længe inden jeg kunne høre han slikkede hendes fisse, ååhh jjaa det er skøøønt stønnede hun, knep mig, knep mig med din stive pik stønnede hun, jeg kunne høre han gjorde klar til at stikke pikken op i fissen på hende, jeg havde fået min pik hevet frem, jeg onanerede i takt med de kneppede, så kunne jeg høre min kone få orgasme! ååååhhh åååhh jjaaahhh skreg hun, et øjeblik efter brølede han også, så faldt de sammen på sengen.

Min kone roste hans pik, og måden han havde givet hende en fantastisk orgasme på, var det bedre end din mand? spurgte han, nej, men det var anderledes.
Min pik havde sprøjtet samtidig med jeg hørte deres orgasmebrøl, nå så hun havde fået fat i ham fra chatten, så var det jeg tænkte, det skulle have været filmet, men hvordan kunne jeg få vores videokamera opstillet i soveværelset uden det blev opdaget.

Jeg undersøgte mulighederne, ovenpå vores skabe stod der nogle kasser og andre ting som ikke blev brugt så tit, jeg fik konstrueret en kasse hvor kameraet kunne sidde i, fik den placeret op i mod et hjørne, det var perfekt, så en ledning ned bag skabet, ned i kælderen, hvor videoen blev gemt.

Min kone nævnte ikke noget om hendes oplevelse, det skulle nok gemmes til weekenden så ville hun sikkert fortælle mig det! Men nu ville jeg jo godt have en lille film med dem på, så jeg fortalte min kone om torsdagen at jeg ikke var hjemme fra lørdag morgen til søndag engang, da jeg havde en opgave i Jylland.

Jeg tog på hotel i Jylland, hvor jeg havde sagt jeg ville være.
Søndag eftermiddag ringede jeg hjem for at fortælle jeg var på vej hjem, nu var det så bare om at få fat på kameraet, og få båndet i videoen, vi fik en kop kaffe, så gik min kone i haven. Jeg fik fat i båndet, og gjorde videoen klar, mit hjerte bankede mere end normalt, det tog lidt tid, jeg kunne skimte vores soveværelse, men der var ikke noget lys tændt, men så blev der tændt lys, så kom min kone ind, hun var nøgen, et øjeblik efter kom der en mand, han var også nøgen, en rimelig høj mørkhåret fyr godt bygget og med en stor pik, det varede ikke længe så lå han og slikkede fissen på hende.

Jeg måtte skrue en del ned for lyden, min pik var ved sprænges, så kravlede han ind mellem hendes ben, et øjeblik efter forsvandt pikken op i fissen på hende, han kneppede hende længe, så vendte hun sig om, nu stak han pikken op i røven, hun hylede skreg, der gik ikke lang tid inden de fik orgasme, jeg tog båndet ud, og gemte det lidt af vejen.

Senere på aftenen, spurgte jeg min kone hvad hun havde lavet mens jeg var væk, hun satte sig over på mine knæ, kiggede mig dybt i øjnene, ja, hvad tror du, sagde hun, i det samme tog hun i min pik, jeg har fået fremmed pik, hvem har du fået det af? ham fyren fra chatten, han har besøgt mig, det ved jeg godt, svarede jeg, hun kiggede på mig, hvor ved du det fra, jeg har tilfældigvis optaget besøget på video, hun blev rød i hovedet, det er da løgn, nej det er ikke, skal jeg vise dig det, ja tak lad mig se hvad du har

Jeg fandt båndet, og startede maskinen, snart kom hun frem på skærmen, sammen med fyren, hun var helt stiv i blikket da hun så hvordan hun blev slikket, da han begyndte at kneppe hende, hev hun tøjet af, både mig og hende, åååhh knep mig, knep mig, hun var helt vild, et øjeblik efter kneppede jeg hende bagfra, vi kunne samtidig følge med på skærmen, da hun fik pikken op i røven gjorde jeg det samme, så kom vi begge to i en kæmpeorgasme, det var en dejlig oplevelse, vi kneppede flere gange til filmen, hun har siden lokket flere udvidende mænd hjem i hendes seng for at kneppe, alt i mens det hele bliver optaget, så vi kan se det samme bagefter.

porno med danske piger