Tog min kone i at snyde mig med sin kollega i vores baghave!

SPAR MANGE PENGE

Hustru snyder sin mand og er utro!

Her er hvordan jeg fangede hende i at være mig utro, det var en dag, jeg kom hjem fra arbejde, hvor hun og en kollega til hende var i huset. Det var ikke usædvanligt, de var venner uden for arbejdet, og han var i vores omgangskreds. De var i baghaven og var ved at grille aftensmad. Først lagde de ikke mærke til, at jeg var kommet hjem, og jeg var ret sikker på, at jeg så dem kysse, men kunne ikke sige det med sikkerhed, så tænkte bare det var mig der så spøgelser.

Vi spiste aftensmad og endte med at lave et bål i haven og få nogle drinks. Ved 23-tiden sagde jeg, at jeg var træt, og da jeg skulle arbejde tidligt dagen efter, gik jeg ind for at gå i seng. Jeg ventede omkring 30 minutter, så gik jeg ned af trapper og kiggede ud, jeg kunne se dem derude. Jeg ville tættere på, så jeg gik tilbage ovenpå og tog mint tøj på og gik derefter ud af hoveddøren og rundt om siden af ​​huset.

Da jeg kom tilbage, lå han halvnøgen på picnicbordet mens hun red oven på ham. Hun stønnede og kyssede ham, mens hun red på hans store pik. Jeg kunne tydeligt se, at han ikke havde kondom på og hans pik var mere end almindelig tyk. Jeg så på, mens hun red på ham, indtil han kom hårdt inde i hendes gifte kusse. Jeg begyndte så at gå ind igen, de lagde mærke til mig. Jeg hørte dem begge sige oh shit, da jeg gik rundt om huset og ind igen…

Kitt får pik af Don Lp i haven Oplev den frække og livlige film, hvor den livlige og legesyge Kitt fra Danmark får sin saftige dosis af passioneret pik af den uimodståelige Don Lp i baghaven. Med sin ungdommelige charme og næsten uskyldige udseende vil Kitt pirre dine sanser og bringe dig til randen af ekstase. Denne erotiske film bryder grænserne og tager dig med ud i det fri, hvor den utæmmede lidenskab bliver frigivet.Som solens stråler kærtegner deres nøgne kroppe, udfolder Kitt og Don Lp en hed og dampende scene, som vil få dig til at kaste dig på kanten af stolen. De kaster sig hovedkulds ud i en uimodståelig hardcore session uden forbehold, der sender dine sanser på en vildt sjov og fræk rejse. Lad dig forføre af deres ungdommelige energi og legesyge udforskning af hinandens lyster.Med den himmelske blanding af ungdommelighed, udendørs spænding og åbenlyst hardcore action, vil du blive forført og fornøjet af denne danske perle. Tag med på denne brølende seksuelle tur gennem en have af liderlighed og oplev, hvordan Kitt bliver fyldt op og tilfredsstillet til det yderste af Don Lps imponerende evner. Glæd dig til at opleve denne obscene og frække film, der bringer dig tættere på paradisets porte. Vælg danmark som dit klareste rejsemål for en uforglemmelig erotiske udflugt.

SEX I DAG?

Jeg gik op i seng og cirka 15 minutter senere kom hun ind i huset og op i vores soveværelse. Hun spurgte mig, om hun skulle gå, og jeg sagde nej. Hun spurgte mig, om jeg ville have hende til at sove på sofaen, og jeg sagde, at jeg var ligeglad.

Hun endte med at komme i seng med mig. Det varede ikke længe, ​​før jeg tog hendes trusser af og skubbede min pik ind i hendes spermfyldte fisse. Mens vi kneppede, fik jeg hende til at fortælle mig, hvor længe de havde kneppet. Tæt på 2 måneder havde de snydt mig, de havde kneppet alle mulige steder, både rundt om i huset, vores baghave og ikke mindst i vore bil.

Jeg vendte hende om og begyndte at kneppe hende hårdt. Jeg spurgte hende, om hun nogensinde havde været mig utro med nogen anden. Det indrømmede hun også, at hun havde. Jeg spurgte hvor mange andre mænd der have haft pikke i havde, og hun svarede at der var 6 fremmede mænd hun havde haft sex med i de sidste 4 år af vores ægteskab.

Hun indrømmede endda, at der var en god chance for, at vores yngste barn ikke engang var mit. Jeg skubbede hendes hoved ned i sengen og sprøjtede min sæd af alt kraft, en af ​​de største spædmængder i mit liv dybt ind i hendes utro kusse og råbte “jeg kommer i dit spermfyldte hul, din liderlige kælling – min kælling!”

Hun kyssede mig godnat og vi faldt i søvn med det samme…

porno med danske piger