Tog min kone på fersk gerning i onani

Jeg kommer hjem fra arbejde, og ser dig sidde foran computeren, kun iført en lille top. Dine bukser og trusser ligger i en bunke på gulvet og der lyder en stønnen fra min computer.

Danske Aya Nielsen lidt for lækker og har et par uimodståelige, store, naturlige bryster-Hej skat.. hygger du dig? Du ser overrasket ud, men siger hurtigt – “Nu hvor du er her gør jeg” og skubber mig op ad døren, kysser mig intenst og lader dine fingre glide langsomt henover mit ansigt mens du hvisker frække ting i mit øre og bider blidt i min øreflip,

Jeg forsøger at få os over i sofaen men du siger meget bestemt at jeg godt kan glemme det, samtidig med at du får trukket mine bukser og boxere ned og begynder at kysse ned af min hals mens du trækker min tshirt op og af.

Jeg gisper af fryd da dine læber kører ned over min mave, og stønner da du kysser mig i lysken.
Jeg når lige at få trukket din top af før du begynder at slikke op ad skaftet på min pik.

Da du tager mig i munden er det som om alle lyde forsvinder, det bliver sort for mine øjne og jeg er nødt til at læne mig op ad døren.

Du stopper et kort øjeblik for at kigge mig dybt i øjnene og fortælle mig hvor dejlig en pik jeg har og hvor meget du elsker den før du sutter videre.

sådan bliver du ved indtil du til sidst stønner at du bare må mærke mig oppe i dig, rejser dig og skubber mig hårdhændet ned på gulvtæppet, og sætter dig langsomt overskrævs på mig.

Jeg dirrer og gisper af ophidselse mens du kigger frækt på mig, og kælent hvisker at du vil ha’ mig.
Jeg lægger mine hænder på dine hofter og forsøger blidt at skubbe dig ned over min pik, men du tager fat i mine håndled og presser dem ned mod gulvet, kigger bestemt på mig og siger beslutsomt at det er dig der bestemmer.

Det tænder mig så meget at jeg bliver svimmel igen, så jeg lægger hovedet tilbage og nyder følelsen af dine negle der borer sig ind i mit bryst.

SEX I DAG?

Du begynder igen at kysse og bide min hals, jeg åbner mine øjne igen lige før du langsomt før du langsomt og forsigtigt sætter dig og lader min pik glide op i din dejlige varme og våde fisse.

Jeg smiler ved mig selv mens jeg betragter dit kønne ansigt med de dejlige øjne jeg holder så meget af at kigge på.

Jeg glemmer nuet et kort øjeblik og begynder at tænke på hvordan det ville være at være gift med dig.
Du bringer mig tilbage til virkeligheden med en lussing, og en kommentar om at du ikke kan bruge en slap pik til noget, og kravler op og sætter dig på mit ansigt.
-Slik mig til jeg kommer skat!

Jeg starter med at kysse forsigtigt op ad dit højre lår, og lader min tunge glide op ad den ene skamlæbe og ned af den anden.

Jeg spreder dine ben en smule mere og begynder at køre min tunge rundt om din klit i små cirkler. Duften af din fisse er vildt ophidsende og jeg må bare smage dig, så jeg gør min tunge hård og begynder at tungekneppe dig så godt som jeg kan.

Din stønnen, smagen af dig og synet af din fisse tæt på har fået mig tændt igen, så før du ved af det får jeg vristet mig fri og lagt dig ned på gulvet mens jeg holder dig nede.

-Det ser ud som om nogen har mistet kontrollen skat…
-Jeg er ligeglad bare giv mig din pik skat, ja sådan, knep mig så hårdt at jeg ikk kan gå!!

Jeg trækker mig langsomt og forsigtigt ind og ud samtidig med at jeg bøjer mig ind over dig for at kysse dig lidenskabeligt.

Den måde din krop får mig til at føle når vi ligger dér hud mod hud er ubeskrivelig.
Jeg giver mine hænder lov til at kærtegne og lege med dine dejlige store og faste bryster.

Din stønnen tager til og slår så småt over i skrig, efterhånden som din orgasme kommer tættere og tættere på.
Jeg har lyst til at komme med dig, og sætter tempoet op.

Dine øjne er lukket tæt sammen, og du kaster dit hovede fra side til side. Jeg begynder at stønne højlydt og sætter langsomt tempoet ned, mens jeg kommer tættere på, du gisper at jeg skal fylde dig med min varme sperm, hvilket sender mig over kanten og jeg sprøjter stråle efter stråle op i dig, mens du går i kramper i en vild og udmattende orgasme, og skriger dine lunger ud.

Du falder så småt til ro og åbner langsomt dine øjne der funkler som stjerner mens du smiler.
-wow.. det var noget af en omgang skat.. ku du osse li det?
-Det tror jeg på!
-Godt for det bliver ikk den sidste!

Jeg lukker mine øjne mens vi kysser hedt og mærker din hånd på min endnu halvstive pik…..

porno med danske piger