Undersøgt i skridtet af min læge

Jeg var dengang 16 år. Jeg havde haft kløe i skridtet og i 3 måneder havde jeg kløet til skridtet var blevet helt rødt og ømt. Jeg skulle derfor til læge i dag og blive undersøgt af en læge. Det var ret creepy at lade en eller anden mand/læge røre min pik.

SEX I DAG?

“Hej, min søn Casper har en tid kl: 11.” sagde min mor og lægen nikkede.
Han noterede og viste os til venterummet. Min mor tog et blad og læste.
Jeg havde bedt min mor om at vente i stedet for at hun skulle se på. Det var ikke lige noget med at vise sin pik foran sin mor.
“Casper Rømer?” var der en der kaldte. Jeg kiggede op. Det var ikke en mand. Ikke en gammel dame i kirtel, Nej. Denne læge var deromkring 25. Allerede læge på den alder? Tænkte jeg. Lige meget…
Hun var ret køn og var blondine. Utrolige lyseblå øjne og fine bryster. Ikke for overrealistiske patter, men bare helt naturlige skønne og en god form. Jeg gav hånd og trådte ind.
“Nå, Casper. Jeg ser at du fejler en visse betændelse dernede.” sagde hun nærmest til sig selv og noterede.
Jeg nikkede rødmende. “Det lader til at lægerne ikke genkender den. Blodprøverne viser ingenting.”
sagde hun og kiggede på mig. Jeg kunne ikke koncentrere mig. Hun var så sød. Ret lav og et sødt smil.
Da der er forskel på smuk og lækker, vil jeg kalde hende her for smuk. Lækker er til dem med store patter og sminke dukker, men hende her var bare dejlig x).
“Kan jeg lige få lov til at tjekke engang?” spurgte hun. Mit hjerte hamrede.
“J-ja…” stammede jeg og hun nikkede. Jeg lynede ned og trak underbukserne ned. Min pik var lille… sådan var det bare.
Jeg hadede det. Som 15 årig burde jeg have 5-7 cm ekstra, men min var altså kun 10 cm.
“Lad os så se…” mumlede hun. Hun tog fat om den og trak forhuden af. Hun noterede og begyndte at tjekke det indvendige.
“Er det mest om natten, eller dagligt?” spurgte hun. Jeg fik næsten stiv. Men beherskede mig. Hendes lille hånd rundt om min pik.
Fuck satan, så dejligt det var.
“Om n-natten…” stammede jeg igen.
“Mastuberer du?” spurgte hun så. Jeg rødmede.
“Jaaeh… sådan nogle gange.” svarede jeg blev pinlig berørt.
“Og du kan godt komme i en orgasme?” spurgte hun.
“Jeg… jeg øhmm.. gør det i underbukserne, og falder i søvn. Har egentlig ikke set det.” svarede jeg og rødmede til blodfarve.
“Det er ikke sundt for huden..” sagde hun. “Jeg skal lige se om dit sæd er i orden.” mumlede hendes søde mund.
“Øhmm…” måbede jeg. Hun smilte. “Bare tag dig god tid.” sagde hun og forlod rummet.
5 min. senere…
“Nå?” spurgte hun da hun kom ind igen. Jeg fik et chok og dækkede mig til. “De-den gider ikke…” svarede jeg.
“Lad mig lige se.” jeg lod hende komme til. “Jamen, lille Casper. Den er jo ikke engang oppe?!” sagde hun og smilte.
Jeg rødmede. “Jeg er ikke så nem at gøre våd.” kom det ud af mig. Fuck… det var sgu ikke lige det jeg ville have sagt.
Hun smilte. “Jamen skal jeg så ikke hjælpe?” Min mund blev tør.
Hun tog fat om pikken og gned den op og ned. Jeg lænede hovedet tilbage med lukkede øjne. Hun gned den godt og efter 30 sek. var den oppe. “Sådan!” sagde hun og gav slip. “Resten må du selv klare.” sagde hun og kiggede på.
Jeg kunne ikke. Vi havde ventet i 5 min. men det hjalp ikke. “Kan du ikke nok gøre det?” spurgte jeg tøvende. Hun overvejede det. “Ikke et ord, okay?” sagde hun og trak sin kirtel af. Jeg måbede og tabte både næse og mund. Hun var i blå bh. Hun kiggede frækt på mig. Hun tog fat om min pik og gned den op og ned.
“Men ikke det her vil hjælpe?” sagde hun og førte min hånd op til hendes patter. Jeg stønnede og gned om de runde bryster.
DET VAR SOM FANDENS! skreg de i mit hoved. Fuck hvor var det dejligt! De var ikke store eller små. Men perfekte til hånden.
Hun begyndte selv at stønne og efter 10. min kom jeg stadigvæk ikke. “Ved du hvordan jeg selv kommer hurtigst?” spurgte jeg.
Hun kiggede på mig. “Jeg plejer at bruge en våd klud med varmt vand så det giver en dejlige våd følelse om pikken…” sagde jeg.
“Jamen tror du ikke min mund er våd og dejlig varm?” sagde hun så og stak pludselig min pik i hendes mund. Jeg gav mig et gisp og stønnede.
“Ã…rhh ja…” stønnede jeg. Hendes tunge gled rundt om min pik. Stille knappede jeg hendes bh op så den fald ned på gulvet.
Hun kiggede op på mig og så uskyldig ud. Som om hun tænkte, “Kunne du tænke dig at se mine bryster? Er det, det du vil?”.
Hun suttede i 10 min. men det hjalp ikke.
“Jeg tror sgu at der skal mere varme og stærkere vægge til at få orgasme…” sagde jeg og hun nikkede.
Hun klædte sig af og lagde trusserne i min lomme. “Være lidt forsigtig.. de må jo ikke høre os.” hviskede hun og lagde sig ned.
Hun satte sig på bordet og spredte benene. Jeg slikkede hende først. “Ã…rhh…” hviskede hun. Jeg fingerkneppede hende og hun rev løs i mit hår. “Ã…rrhhh håååhh… Orhh ja, sådan, lige der!” peb hun og begyndte at svede. Jeg stoppede op og pegede pikken mod hendes skede. Den så, så sød ud. Lille og skrøbelig. Et lille følsomt hul som er nervøs for at få noget ind i sig.
Jeg pressede den ind og hun anstrengte ansigtet. Hun vred sig og jeg tog fat om hendes hofter. Kneppede hende nu langsomt op ad bordet så bøger og papir væltede. Jeg var ret stærk, så jeg løftede hende nu op på mig. Vi kneppede op ad væggen og jeg måtte holde for hendes mund for hun ikke skulle skrige. Det lignede en voldtægt. Jeg hamrede hende op ad væggen så det var lige før væggen væltede. Det bragede og raslede og nogle malerier på væggen faldt. Jeg begyndte næsten af grine.
Hendes skede var så dejlig… Og så kom jeg.
“Ã…rhh.. kommer du nu?” skreg hun og så kom jeg med spermet.
“Ã…rhhh…. Ã…RRRHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!” skreg hun og kyssede mig. Vi kyssede i lang tid som om det var kærlighed. Jeg lagde hende ned og spermen gled ud af hende.

porno med danske piger