Skridtet er velegnet til elektrisk tortur

SPAR MANGE PENGE

Vejledning i tortur af kvinder. Dette dokument er udsendt af Justitsministeriet for at fastsætte rammer for tortur af kvinder. I henhold til den nye lov om tortur af kvinder, tillades det udvalgte politifolk at udsætte kvinder for tortur både som led i forhør og som en del af straf. Loven skal tilpasse Danmark til den nye internationale aftale der tillader tortur mod kvinder, så længe der ikke sker kvinden permanent skade.

Der skelnes i det følgende mellem tre grupper af kvinder : Spinkle kvinder – op til 55 kg. Medium kvinder – 55 til 80 kg. Kraftige kvinder – over 80 kg. Generelle bestemmelser. Ved indkaldelse til forhør skal kvinden gøres opmærksom på at tortur vil blive anvendt. Kvinden skal gøres opmærksom på at hun af hensyn til eventuel voldtægt skal møde med renvaskede kønsdele. Hvis kvinden af lægelige eller personlige årsager ikke ønsker mærker på sin krop skal attest fra læge eller sagsbehandler medbringes.

Torturen skal da primært rettes mod kønsdele og brystvorter, hvor mærker ikke ses så tydeligt. Ved forhørets start skal kvinden behandles høfligt. Under alle former for tortur skal kvinden være nøgen. Tilladte torturmetoder. Balderne. Pisk. Kvindebalder må piskes ubegrænset. Dog under hensyntagen til det almindelige krav om ingen varige skader.

SEX I DAG?

Til spinkle kvinder anbefales birkeris eller lignende. Til medium kvinder anbefales ridepisk eller spanskrør. Til kraftige kvinder anbefales ikke at piske med under spanskrør eller lignende. Bemærk dog at hvis kvinden medbringer attest om ikke ønskede mærker må der ikke piskes på balderne. Der henvises i stedet til skridttortur. Brysterne. Knibning af bryster. Ved knibning af bryster skal de af justitsministeriet godkendte tænger benyttes. Brænding af bryster. Det er tilladt at brænde brystvorter. Der skal benyttes gasbrænder med smal flamme. Inden torturen skal brystvorten indsmøres i olie med højt flammepunkt for at sikre at der ikke kommer brandsår på brystvorten, og at varmen ledes hurtigst muligt ind til smertenerven. Brystvorten må brændes op til 10 sekunder ad gangen. Slag mod bryster. De af justitsministeriet godkendte brystpiske skal benyttes. Mod kraftige kvinder må spanskrør dog anvendes.

Efter samråd med embedslægen kan også politiknippel anvendes hvor kvindens bryst lægges ind over et bord. Elektriske stød. Elektriske stød på en brystvorter må gives ubegrænset. Elektriske stød på begge brystvorterne må kun gives i samråd med embedslægen. Skridtet. Pisk Skridtet må piskes ubegrænset. De af Justitsministeriet godkendte skridtpiske skal benyttes. Til spinkle kvinder med enkelt læder. Til medium kvinder med dobbelt læderstrop og til kraftige kvinder anbefales dobbelt læder med stålindlæg. Elektriske stød. Skridtet er velegnet til elektrisk tortur. Der må uden tilladelse gives op til 2000 volt i den nøgne skede, eller på klitoris. På de store skamlæber må der gives op til 10000 volt. Brænding. Det kan tillades at brænde skeden, specielt hvis kvinden bliver seksuelt ophidset under torturen. Der må kun benyttes godkendte skedejern, som højst må blive 110 grader varmt, og benyttes op til fem sekunder ad gangen. Afbrænding af kønshår. Det er tilladt at afbrænde kvindens kønshår som led i tortur. Der skal benyttes gasbrænder med bred flamme, der dækker hele skridtet. Skridtet må brændes i højst tre sekunder ad gangen. Skærebrændere må ikke benyttes. Voldtægt. Voldtægt er tilladt under og efter torturen, men ikke før.

Det anbefales kraftigt at voldtage under torturen, da der har vist sig gode virkninger af det. Hvis forhørsledelsen ikke selv ønsker at deltage i voldtægten, bør kriminalforsorgens voldtægtsknipler benyttes. En undtagelse er tortur ved træhest, hvor efterfølgende voldtægt er pligtigt idet voldtægt indgår som en integreret del af træhestetorturen. Træhest. Bør primært anvendes som straf eller i præventivt øjemål. Træhesten skal fremstilles af splintfrit træ. Brædtet skal holdes skarpt. Fødderne skal tvinges mindst 60 cm fra hinanden, for at sikre at kvindens intimdele pines mest muligt. Det er tilladt at hænge vægte i anklerne til en samlet vægt på 300 kg.

Bemærk at efter tortur på træhest er voldtægt pligtigt, og skal foretages i forskellige stillinger.

porno med danske piger