På stranden tog mor og datter mig i skridtet

Det er et flot pikhoved den fyr har, sagde Katriens mor. Vi kan prøve at massere hans pikhoved uden forhud, og han vil garanteret få en stiv pik. Katrine tog noget olie…

Efter skoletid tog vi tit på stranden. Ofte var klassen samlet og vi brugte tiden på at bade, drikke øl og spille kort. Det sidste var ikke så god til. Jeg havde efterhånden opbygget en større spillegæld til Katrine. Til sidst måtte jeg spørge drengene i klassen om de kunne hjælpe mig med min gæld. 

Drengegruppen satte sig sammen for at finde en løsning, og efter at have diskuteret om der skulle hjælpes med min spillegæld, kom alle drengene tilbage til mig.

Gruppen havde besluttet at hjælpe, men det skulle koste en lærerstreg. Uden at vide hvad jeg gik ind til, sagde jeg ubetinget tak. 

Drengene grinede, og jeg blev ført op hvor klitterne begyndte. I kanten mellem stranden og klitterne blev jeg lagt ned, og et par af drengene gik igang med at hamre fire stykker træpæle forsvarligt ned i sandet. En af drengene havde noget reb i sin taske, det skar han i fire stykker, og mine hænder blev bundet til pælene. Pludselig begyndte en af drengene at trække ned i mine badebukser. Stop råbte jeg, men drengene bare grinede, og langsomt kom min glatbarberede tissemand og tekstikler frem i det fri. Mine fødder fik nu samme tur, og lidt efter lå jeg der som et fastbundet X, splitter nøgen. Drengene tog mine badebukser og lagde dem over mit ansigt. Jeg kunne kun skimte lidt uder kanten. Drengene gik, og jeg lå nu hjælpeløs på stranden uden noget til at dække mit skridt. Det var utroligt flovt at skulle ligge sådan på en strand. Pludselig hørte jeg stemmer, det gav et gisp inde i mig da jeg under kanten af mine badebukser som gemte mit ansigt kunne se, at det var Katrine, og for at det ikke skulle være mindre pinligt, så var det også Katrines mor.

SEX I DAG?

De satte sig kun få meter fra hvor jeg lå. Bare at de ikke finder ud af hvem jeg er, tænkte jeg, og mit hjerte hamrede af nervøsitet.       

Katrine og hendes mor snakkede længe, og jeg blev helt døsig. Pludselig mærkede jeg et par hænder som havde lagt sig på min brystkasse. Jeg blev vildt bange, men jeg turde ikke andet en at lade som om at jeg sov. Jeg lå helt stille, men jeg kunne mærke at hænderne langsomt men sikkert kørte over min brystkasse med kurs mod skridtet. Jeg var rædselsslagende, men turde ikke  andet en at lade som om at jeg sov. Et par andre hænder kom nu nede fra mine fødder, og langsomt men sikkert havde de kurs op mod mine tekstikler. Katrines mor sagde pludselig, det er en flot pik han har, og jeg kan godt lide at han ikke har hård nogen steder. Ja sagde Katrine, gad vide om han vågner, nej sagde Katrines mor, han snork sover, lad os se om han alligevel er til noget selvom at han sover sagde Katrine.

Jeg var meget nervøs, og jeg kæmpede inde i mig selv for at lade som om at jeg sov. Det blev dog svært for mig, da jeg mærkede at Katrines mor nu var helt fremme ved mine tekstikler, langsomt men sikkert tog hun et solidt greb om de to kugler, og begyndte at massere dem. Katrines hånd var ved roden af min stakkels tissemand, og jeg kunne ikke længere undgå, at den begyndte at vokse. Se sagde Katrine, den virker selvom at han sover. Katrines hånd var nu nået til spidsen, og langsomt begyndte hun at trække min forhud helt tilbage, og langsomt kam mit pikhoved til syne. Det er et flot pikhoved den fyr har, sagde Katriens mor. Vi kan prøve at massere hans pikhoved uden forhud, og han vil garanteret få en stiv pik. Katrine tog noget olie og heldte ud over pikhovedet, min pik var nu blevet helt stiv, og det var utroligt svært at undgå at sige noget, men jeg ønskede bestemt heller ikke at komme i dialog med Katrien og hendes mor, tænk hvis de fandt ud af hvem jeg var. 

Et par tilskuer var kommet til, og de stod og betragtede min nu stive pik som var under behandling. Det tog de to piger sig dog ikke af, og jeg mærkede Katriens mors hænder tage et solidt greb i mine to kugler, de føltes nu helt ømme, men også ophissende.  Katrine tog nu et solidt greb omkring roden af min stive pik. Grebet var så kraftigt, at min pik begyndte at hamre vildt og stod som et vandrør lige op i luften. Det stramme greb gjorde, at forhuden ikke kunne trækkes frem, og mit pikhoved var nu helt rødt og udspilet. Katriens anden hånd kørte ufortrødent frrem og tilbage over det blottede pikhoved. Jeg var meget øm, og det gjorde ondt i mine fastklemte kugler, men jeg havde intet andet valg en at fortsætte med at lade som om at jeg sov. Katrine og hendes mor måtte ikke finde ud af hvem jeg var, samt alle de mennesker som nu stod og gloede på at min pik og kugler var under behandling.

Jeg mærkede hvordan det dunkede i min pik, og mine kugler føltes som om at de skulle sprænges. Mit pikhoved var ved at blive ømt, og inden så længe ville jeg blive tvangsmalket, jeg kunne ikke forhindre at jeg vil komme til at sprøjte. Jeg måtte dog fortsat lade som om at jeg sov, selvom at det hele var ved at eksplodere. Hans kugler er jo lige som sten sagde Katrines mor, ja og nu bliver hans pik enorm stiv, den er næstes lige som et vandrør. Mit ømme pikhoved kunne ikke mere, jeg måtte virkelig kæmpe for ikke at stønne, og pludselig kom der en lang stråle af sperm op i luften. Katrine blev ved og ved og ved med at masser pikhovedet, og efter et utal af sprøjt var jeg til sidst totalt udmalket.

Nu må vi hellere lade ham få fred sagde Katriens mor, så han ikke opdager hvad der er foregået.

De to piger tog et stykke papir og tørte min sperm væk fra min mave og pikhoved, og forhuden blev trukket pænt frem igen, hvorefter at Katrine og hendes mor forsvandt. 

Efter en halv time kom drengene tilbage, de grinede af mig medens de befriede mig for de stremme reb.

Samme aften ringede telefonen, det var Katrine som spurgte mig, om jeg kom over til en fest som hun og hendes mor vil holde. Jeg var bange for at de havde genkendt mig, men det var der ikke noget som der tyede på. Senere på aftenen skulle vi spille kort, og som sedvanligt tabte jeg stort. Hvordan skal jeg dog betale min spillegæld tilbage stammede jeg. Katrines mor og Katrine smilede bare, vi er ikke så nervøse for at du ikke skal betale din gæld, vi ved jo hvordan, grinede de. Drengene som var med til festen grinede også. Var jeg røbet ??? jeg vidste det ikke. Kom sagde de, vi spænder dig lige fast inde i dobbeltsengen, så finder vi nok en måde at få løst det problem. Jeg var virkelig nervøs og flov hvis jeg igen skulle tvangsmalkes i alles påsyn, hjælp…

porno med danske piger