Ung og beruset del.1

SPAR MANGE PENGE

Jeg kunne få tøjet af, da jeg var for fuld og væltede hver gang jeg prøvede. Poul kom nu ud på badeværelset, og hjalp mig op. Han sagde igen jammen lille pige dog, nu skal jeg hjælpe…

SEX I DAG?

Denne oplevelse var min første rigtige seksuelle, jeg var 16 år. og ikke særlig meget udviklet, lignede nærmest en 2 år yngre end jeg var. Jeg borde alene med min fader, da min mor var død da jeg var 8 år. Min fader drak en del så der var ingen der kontrollerede hvad jeg gik og lavede, men hvis han opdagede jeg lavede noget, han ikke ville have, kunne han give mig strenge straffe, og det er sket jeg har fået en røvfuld.
Vi var en lille gruppe der var meget sammen, og der blev røget cigaretter, og en dag var der en der havde skaffet noget rom, som vi drak i noget cola.
Da jeg ville gå hjem var jeg meget fuld, jeg havde kvalme, og havde meget svært ved at stå på benene.
Klokken var omkring 22.00, og der var mørkt og koldt.
Jeg var ikke glad for at komme hjem i den tilstand, men måske var han ikke hjemme. Da jeg havde gået, eller slingret et stykke, skulle jeg tisse og jeg var bange for at gøre det i bukserne, så jeg fandt nogle buske, og fik bukserne ned, men det var ikke let at holde balancen, i min brandert, så jeg satte min bare røv ned på jorden, og så tissede jeg, men medens jeg sad der vendte min mave sig en omgang, og jeg kastede op ned af min jakke, og ned i mine bukser og trusser.
Så sad jeg der og viste ikke hvad jeg skulle gøre, pludselig kunne jeg høre at der kom nogen, så jeg rejste mig bare, og trak bukserne op.
Jeg måtte holde fast i buskene, og jeg var også begyndt at græde.
Det var en ældre mand der kom gående, og han kunne godt se at der var noget galt, så han spurgte om han kunne hjælpe. Da han var helt hende ved mig, kunne han lugte sprutten, og sagde at det nok var bedst at han fulgte mig hjem. Men det ville jeg ikke, jeg sagde at min far ville slå mig, og jeg var bange for at komme hjem med opkast på mit tøj.
Han var vældig sød, og flere gange sagde han jammen lille pige, det er ikke godt det her. Til sidst foreslog han at jeg kunne komme med ham op til ham,- så må vi se om vi kan få dit tøj tørret af for bræk. Det ville jeg gerne, så han tog mig ved armen og støttede mig, da jeg havde svært ved at gå lige.
Oppe ved ham foreslog han, at jeg tog et bad, så ville han prøve at ordne mit tøj. Han fandt et håndklæde til mig, og sagde at jeg bare kunne lægge tøjet uden for døren, så ville han ordne det. Da jeg kom ud på badeværelset, og skulle have tøjet af, faldt jeg, jeg kom op igen, jeg faldt igen og til sidst sad jeg bare på gulvet og græd.
Manden som jeg senere fandt ud af hed Poul, havde hørt at jeg faldt, og kom nu hen til døren og spurgte om der var noget galt? Jeg sagde at jeg ikke kunne få tøjet af, jeg var for fuld og væltede hver gang jeg prøvede. Poul kom nu ud på badeværelset, og hjalp mig op. Han sagde igen jammen lille pige dog. Så sagde han, at han godt ville hjælpe mig tøjet af, men han var bange for hvad der ville ske hvis nogen fik det at vide. Jeg sagde at han gerne måtte hjælpe, og jeg ville ikke sige det til nogen.
Det var meget flove, at stå der i en fremmed mands badeværelse, og være så fuld, at jeg måtte bede ham hjælpe mig med at tage tøjet af.
Han hjalp med mine bukser, og strømper, og trøje så jeg kun havde trusser og en undertrøje på. Så sagde han at jeg selv måtte klare resten, men den gik ikke
da jeg prøvede med undertrøjen, måtte jeg slippe væggen med hånden, og jeg faldt igen. Jeg måtte igen bede Poul om hjælp. OK sagde han – først tog han undertrøjen af, og jeg stod der kun i trusser. Jeg var rød i hovedet, og meget bevist om at han kunne se mine meget små bryster. Så tog han trusserne af mig, de var jo meget beskidte, så han lagde dem i håndvasken. Jeg var nu helt nøgen, og han kiggede på mig, og sagde at jeg var en meget pæn pige. Jeg prøvede at dække min fisse med den ene hånd, Det var så flove, men det var også lidt spændende, og jeg kunne mærke at det kildrede lidt nede i fissen, – på samme måde som når jeg legede med mig selv. Poul spurgte om jeg kunne vaske mig selv, men jeg turde ikke slippe med hånden, så jeg bad om hjælp.
Poul sagde at han ikke var meget for det, men hvis det ikke kunne være anderledes så måtte han vel hjælpe.
Men jeg vil ikke have alt mit tøj vådt, så er det i orden at jeg tager noget af det af, sagde han, – jeg nikkede. Han beholdt sine underbukser på, – han åbnede for vandet, og tog ´noget bodyshampo i hånden, han vaskede først mit hoved, jeg stod bare og støttede mig til vægen, men det var dejlige at blive vasket, af hans hænder. Han spurgte om han skulle vaske min mave og bryster også, og jeg sagde jaa og var spændt på hvordan det ville være, at en voksen mand rørte ved mine små bryster. Da han begyndte var det som om der gik et stød igennem mig, og jeg er sikker på at han kunne mærke det, men han sagde intet. Han vaskede dem meget grundig, og specielt omkring mine små vorter, det var vandvittig dejligt, og de blev også hårde og strittende. Nu spurgte han om han skulle tage ryggen og numsen for der var en del bræk mellem ballerne, Jaah sagde jeg igen, og jeg kunne mærke at jeg var meget liderlig nu, og det var meget bedre end når jeg selv legede. Jeg var dog bange for at Poul skulle opdage, hvordan jeg havde det, men han sagde ikke noget. Ham startede nu med ryggen, bruget meget sæbe og kørte hånden ned til numsen, og vaskede mine baller. Så spredte han mine baller, og kørte en finger med i revnen, lod en fingeren køre rundt op mit røvhul, og tilbage igen. Det gjorde han mange gange, og jeg kunne næsten ikke stå på mine ben længere, jeg måtte klamre mig til ham, jeg var så liderlig som aldrig før. Han sagde nu at vi måtte sikre os at der ikke var kommet noget op i numsehullet, så tog han lidt mere sæbe på fingeren, og satte den ned til hullet, lod den igen køre lidt rundt og så pressede han det yderes af fingeren ind i hullet. Det var en helt vild følelse det gav mig, jeg var ved at skrige så dejligt var det, og jeg skød automatisk røven tilbage mod fingeren.
Hvad med den lille fisse sagde Poul nu, skal jeg også give den en vasker, Jaah – mine ben rystede da han startede. Han vaskede først mine meget sparsomme fisse hår, eller rettere dun for der var ikke ret meget, så kørte han med flad hånd ned over fissen, og tilbage igen. Mon der er komme noget op i fissen sagde han, og satte en finger ind mellem mine skamlæben, og førte den så op til min lille clit,- det var ubeskriveligt, jeg anede ikke hvad jeg gjorde, men min fisse bevægede sig frem og tilbage over Pouls finger, og pludselige eksploderede det hele i en stor orgasme, og benede forsvandt under mig.
Da jeg kom til mig selv, lå jeg på Pouls seng, han havde tørret mig, givet mig et tæppe over, og han havde vasket mit tøj, som nu var i tørre tumbleren.
Da han så jeg var vågnet, kom han og satte sig på sengen ved siden af mig. Han sagde at jeg da vist var blevet liderlig af den vasketur, men det var godt jeg havde fået orgasme, og det var helt naturlig, så jeg skulle ikke være flov. Men det var jeg nu.
Han sagde at han ikke var sikker på, at han havde fået tørret min fisse ordentlig, så om det var i orden han lige mærkede efter, – jeg fik omgående den samme liderlige følelse igen, – så jeg sagde at det måtte han godt. Jeg løftede tæppet han stak sin hånd ind mellem mine ben, du er hel våd dernede sagde han, men han blev ved med at mærke. Kan u god lide når jeg rører dig dernede? spurgte han, det kunne jeg godt.
Han sagde igen at jeg kun var en lille pige, og han skulle ikke gøre det han gjorde, men nu var han også blevet liderlig, så nu måtte jeg også gøre noget for ham.
Poul tog nu underbukserne af, og jeg så hans store pik, og den var stor og stiv. Han tog nu min hånd, og spurgte om jeg havde rørt en stiv pik før. Det havde jeg ikke, så førte han hånden hen til pikken, og lukkede den rundt om den. Det var en mærkelig fornemmelse, den var både blød og hård på en gang. Jeg kørte nu hånden på og ned af den, og det kunne Poul lide. Nu sagde han at han ville smage min lille pige fisse, han lagde sig så han havde hovedet ud for min fisse, og hans pik var ud for min mund. Han starter med at slikke min clitoris, det er vildt dejlige. Pludselig tager han hånden ned bag min nakke og presser pikken frem, så jeg får den i munden, slik nu siger han, – bare slik, og det gør jeg. Jeg er vild og vil bare have mere…

porno med danske piger