Undersøgelse viser at kvinder laver deres stemme om, for at få sex!

Undersøgelse viser at kvinder laver deres stemme om, for at få sex!

Opdagelsen fortæller os, at måden, en kvinde taler på, har stor indflydelse på, om manden synes, hun er lækker. Simpelthen fordi stemmen ubevidst afslører over for ham, at hun synes, han er dejlig.

Hemmeligheden ligger i tonen:Sådan kan du høre, om hun flirter. Der er mange måder en kvinde kan forføre en mand, med håret, tøjet, kropssproget og øjenene.

Men en af de vigtigste og mest effektive måder, når det gælder at nedlægge mandligt storvildt, er kvindens stemme.

SEX I DAG?

Det har en gruppe forskere fra England, Polen og Tyskland set nærmere på, og de samlede 30 heteroseksuelle singler i alderen 20-40 år, hvorefter de afholdt to speeddatingarrangementer for at studere singlernes adfærd. Det hele blev publiceret i den nuværende udgave af Proceedings of the Royal Society B.

Under testen blev hver deltager bedt om at svare ja eller nej til en hypotetisk forhold med den anden part. Og noget af det, der stod tydeligst frem fra undersøgelsen, var, at kvinderne ændrede tonehøjde, når de var interesserede i manden. Man havde forventet, at mændene ville bruge dybere stemmer, når de skulle fange kvindens interesse, og det var også tilfældet. Men langt mere overraskende var det, at også kvindernes toneleje blev dybere, når de samtalede med mænd, som de potentielt ville have sex med.

“Vores resultater modsiger vores formodning om, at kvinder ubevidst gør deres stemmer mere feminine, når de har fundet en potential sexpartner. Derudover … foretrak mænd kvinder som talte med en dybere stemmeføring,” lyder det i rapporten.

Det viste sig, at kvinderne sparede deres dybe stemmeføring til de mænd, de fandt attraktive, men ekstra interessant var det, at der også gik konkurrence i det for kvinderne. For hvis en mand, havde fået et ja eller nej, så fremgik antallet bag ham. Det resulterede, at kvinderne ’skruede ekstra op for charmen’, når hun kunne se, at der var rift om en mand.

Forskerne mener, at resultaterne med, at kvinderne får dybere stemmer, ikke kun bliver brugt til at score hanner, men også til at manipulere dem i både sociale, økonomiske og politiske forhold.

KOM PÅ DATE OG TJEK DAMER UD

porno med danske piger