Unge kroppe del.1

SPAR MANGE PENGE

Vi var på campingferie i vestjylland, og boede i en hytte ikke langt fra vandet. Det var et dobbelthus, der var omkranset af træer. Ved siden af os boede to unge fyre…

Det her er første gang jeg lader andre se mine skriblerier. Siden jeg var helt ung har jeg ført dagbog, og den indeholder også alle mine sexoplevelser. Jeg synes det kunne være sjovt anonymt at fortælle om nogen af dem, så de historier jeg vil skrive her på siden vil alle være nogen jeg har oplevet i virkeligheden.

Jeg er heldig at være gift med en stærk mand, der har forstået at få mig til at stå ved mine seksuelle følelser, og ikke mindst kan han give mig den tryghed, der skal til, for at jeg kan overskride mine grænser.

Forleden var vi på stranden. Normalt kommer vi kun på naturiststrande, men da vi var sammen med et par venner, endte vi på en noget overfyldt tekstilstrand. Vi lå ikke så langt fra en flok unge drenge, der larmede og spillede bold. Det fik mig til at tænke på en oplevelse min mand og jeg havde for nogle år siden, og det er den jeg vil fortælle om.

SEX I DAG?

Vi var på campingferie i vestjylland, og boede i en hytte ikke langt fra vandet. Det var et dobbelthus, der var omkranset af træer. Ved siden af os boede to unge fyre. De var lige omkring de tyve år gamle begge to. Den første morgen vi vågnede i hytten kunne jeg mærke, at jeg havde lyst til at være fræk. Jeg var ikke liderlig, men havde bare lyst til at mærke den der kildrende fornemmelse mellem benene. Jeg vågner altid før min mand, og når jeg har det sådan, starter jeg altid dagen med at sutte ham af. Han er aldrig helt vågen, så jeg kan stille og roligt sutte ham indtil han sprøjter ind i min mund. Jeg elsker smagen af sperm, og også den lille kradsende fornemmelse i svælget, når jeg har slugt det.

Det var en dejlig sommermorgen, og jeg satte mig alene på terassen med en kop kaffe. Jeg kunne høre naboerne snorke igennem det åbne vindue lige ved siden af. Jeg fik lyst til at lege lidt med mig selv. I forvejen var jeg topløs, så jeg trak bare mit skørt op over lårene, spredte benene og lod med lukkede øjne mine fingre lege med min kusse. På et tidspunkt åbnede jeg øjnene igen, og så lige hen i ryggen på en af de unge fyre. Han stod og tissede, uden at han tilsyneladende havde set mig. Et eller andet stak mig, for jeg kneb øjnene sammen, og ventede på at han skulle vende sig. Det gjorde han også. Han fik et chok, samtidigt med, at han ikke var færdig med at tisse. Det så frækt ud. Han var modig, for istedet for at flygte ind i huset igen, tog han fat om sin pik og trak stille og roligt forhuden frem og tilbage. Men i samme øjeblik jeg åbnede øjnene vendte han sig om og forsvandt ind. Det var dér jeg fik en vild idë.

Da min mand var stået op, og vi stod i køkkenet for at gøre klar til morgenmaden på terrassen, sagde jeg til ham, at jeg havde en plan for, hvordan vi kunne drille de unge fyre samtidigt med, at vi kunne lege lidt frække lege sammen. Min plan var fræk. Vi skulle være være nøgne, når vi var i huset, også når vi var på terrassen. Vi skulle også snakke helt upåvirket med de to fyre. Jeg forestillede mig ikke, at vi skulle invitere dem til sex, men hvis de ligesom min mand og jeg kunne få lidt ud af vores spil, så ville det være fint med os. Min mand var straks med på ideén, og lidt efter sad vi begge nøgne ved det lille havebord på vores del af terrassen, og spiste morgenmad.

Der gik ikke lang tid, før vi kunne høre de to fyre hviske højlydt inde i deres hus. De havde opdaget, at vi var nøgne, og nu diskuterede de, hvad de skulle gøre. De må åbenbart været nået frem til noget, for de kom begge to ud og satte sig ved et tilsvarende bord som vores, og drak deres kaffe. De hilste høfligt, og havde begge et par shorts på. Vi hilste tilbage, og da jeg gerne ville i kontakt med dem, udspurgte jeg dem lidt om deres planer og den slags. Jeg fik også fortalt, at de endelig måtte sige til, hvis vores nøgenhed generede dem. På det spørgsmål grinede de begge lidt fjoget, og sagde nej. De fortalte iøvrigt, at de var et par fætre, der inden de skulle igang med at læse, havde fået lyst til en afslapningsferie. Min mand tog det også stille og roligt, og lod mig styre legen

Efter morgenmaden gik min mand til købmanden. Vi havde aftalt, at jeg skulle være lidt alene med de to fyre. Hvis de altså blev i huset. De gjorde de imidlertid ikke. Det vil sige den ene gjorde. Han hed Anders. Den anden hed Karl, og han ville ned til stranden.

Da min mand og Karl var gået, lagde jeg mig nøgen på en solseng på terrassen. Anders var tydeligvis lidt urolig. Pludselig kom han over til mig og spurgte, om jeg havde noget imod, at han også lå nøgen på sin del af terrassen. Med en hånd, der kunne skygge for mine øjne, smilede jeg bare til ham og sagde nej – selvfølgelig ikke. Han gik over til sin egen solseng, og med ryggen til mig trak han sine shorts af. Hvorfor han vendte ryggen til ved jeg ikke, for han lagde sig på ryggen, så jeg fik frit udsyn til den mest lækre og glasbarberede unge pik, jeg havde set længe. Heldigvis kan vi kvinder skjule vores liderlighed, for med det samme jeg så hans unge spændstige krop og flotte pik, begyndte det at løbe ud af mig…

(fortsættes).

 

porno med danske piger