Unge Yusef og den gifte husmor del.2

Jeg kunne næsten ikke vente, til det blev lørdag, og jeg skulle kneppe Marie igen. De første dage onanerede jeg flere gange om dagen, mens jeg forestillede mig, at jeg fyldte Maries stramme fisse helt ud igen. Senere kom jeg så i tanke om, at jeg hellere måtte spare mig, så jeg kunne være helt klar. Det var dog ikke så nemt, for jeg havde stiv pik mange gange om dagen.

Endelig kom dagen. Jeg stod tidligt op, gik i bad og tog nogle løse shorts på. Jeg tog også bælte på, for så kunne jeg holde pikken på plads under bæltet, hvis jeg fik rejsning på et uheldigt tidspunkt. Sådan havde jeg gjort hele ugen, for jeg kunne jo ikke så godt rende rundt med et kæmpe telt i bukserne hele tiden. Undertøjet lod jeg ligge. Det var dejlig varmt, og det ville alligevel bare være i vejen.

På vej ud til Marie købte jeg en buket røde roser. Det var først, da jeg havde købt den, at jeg kom i tanke om, at det nok ikke var verdens bedste idé. Marie mand ville nok ikke være så begejstret, men nu havde jeg jo allerede købt den, så jeg tog den med alligevel.

Lige inden jeg ringede på døren hos Marie, vippede jeg min stenhårde pik ud fra sit gemmested under bæltet, så jeg fik en stor bule i bukserne. Jeg valgte hoveddøren denne gang. Med et forventningsfuldt smil ringede jeg på. Jeg glædede mig helt vildt meget.

Det var Maries mand, der lukkede op, og han blev ligeså overrasket, som jeg selv blev.

“Goddag igen”, sagde han. “Er de til os?” Jeg kiggede ned på blomsterne, som jeg instinktivt rakte frem mod ham. Samtidig fik jeg med den anden hånd mast pikken ind under bæltet igen.

“Jeg ville bare sige tak for hjælpen”, sagde jeg og tænkte, at det alligevel var godt, at jeg havde taget blomsterne med.

“Marie. Se hvem der er kommet med blomster”, råbte Marie mand. Marie kom straks til syne i døren. Hun havde nok stået lige om hjørnet og ventet.

“Næh, hvor er de flotte”, sagde hun og kiggede undskyldende på mig. “De skal nok i vand hurtigt i denne her varme.”

“Det ordner jeg” svarede Maries mand og inviterede mig indenfor. Så forsvandt han ud i køkkenet for at finde en vase til blomsterne. Marie blev stående. Hun havde en tynd luftig sommerkjole på. Hun så dejlig ud. Hun kom helt tæt ind til mig og gav mig et kram. Jeg kunne rigtig dufte hende og mærke hendes bryster presse mod min brystkasse.

“Fodbold er aflyst i dag, og jeg havde ikke dit telefonnummer. Det må du undskylde”, hviskede hun og tog mig i skridtet. “Um, hvor er den allerede stor. Jeg havde også glædet mig.”

Jeg smilte frækt og trak op i hendes kjole. Hun var helt nøgen indenunder, og hun var allerede våd. Jeg kunne nemt få to fingre op i hende. I det samme kunne vi høre Maries mand komme tilbage. Vi slap hinanden og trådte begge et lille skridt tilbage begge to.

“Kommer du ikke med ud på terrassen?” spurgte han mig. Jeg fulgte efter ham og gik ud på terrassen og satte mig i en stol.

“Vil du ikke have noget at drikke her i varmen”, spurgte Marie. Vi havde knap nok sat os i solen, før hun rejste sig igen.

“Jo tak. Jeg kan jo hjælpe dig”, svarede jeg og gik med Marie indenfor.

Inde i køkkenet åbnede Marie mit bælte og trak hurtigt mine shorts ned. Så tog hun min pik i munden og gjorde den våd i løbet af få sekunder.

SEX I DAG?

“Jeg skal lige mærke dig”, sagde hun så og rejste sig op. Så trak hun op i kjolen og lagde sig ind over køkkenbordet.

“Knep mig bagfra. Hurtigt – og hårdt”, sagde hun og kiggede liderligt på mig hen over sin ene skulder. Jeg adlød selvfølgelig og pressede min hårde pik op i hende. Selvom hun var godt våd, måtte jeg lirke den op i hende lidt af gangen, mens hun bed sig i overlæben imens.

“Fuck, hvor er den bare stor”, hviskede hun og stønnede, da jeg endelig var kommet helt op i hende. Så tog jeg fat om hendes hofter og kneppede hende hårdt, mens hun stødte imod så godt, hun kunne. Sådan kneppede jeg hende i måske 30 sekunder, inden hun rejste sig op, så min pik faldt ud af hende.

“Ikke mere nu”, stønnede hun og lod kjolen falde ned igen, mens hun vendte sig om. Så tog hun fat om min stive glinsende pik, gav den et klem og trak mine shorts op igen. Til sidst lukkede hun bæltet og maste pikken på plads igen.

“Vi må hellere komme ud i haven igen”, sagde hun og fyldte hurtigt en kande med vand og tog tre kopper. Jeg tog nogle kolde øl fra køleskabet, og snart sad vi igen på terrassen. Min pik var stadigvæk stiv, og jeg vidste, at Maries fisse var våd og udvidet efter mit alt for korte besøg.

Der gik lang tid, før der opstod en ny mulighed for Marie og jeg til at tale sammen. Vi havde allesammen drukket vores øl, og Maries mand skulle på toilettet. Straks, han var gået, kom Marie hen til mig.

“Gem dig i hækken derovre”, sagde hun og trak mig op af stolen. “Jeg må bare have dig i dag, men jeg skal lige have ham af vejen først.” Hun tog mig i skridtet igen og smilte, da hun mærkede min stadigvæk helt stive pik. Hun trak mig nu med rundt om hushjørnet, hvor hun åbnede mit bælte og trak shortsene helt af mig. Nu kunne vi høre, når han kom ud på i haven igen uden, at han kunne se os. Marie stillede sig foroverbøjet med hænderne på husmuren. Hun behøvede ikke sige noget. Jeg var straks over hende og fik trukket hendes kjole op, så hendes dejlige røv struttede mod mig. Hurtigt maste jeg igen min stenhårde pik op i hende, og igen tog det lidt tid at komme derop. Derfor nåede jeg desværre ikke at kneppe hende særligt længe, før vi kunne høre lyde indefra huset. Jeg trak mig hurtigt ud og samlede mit tøj op. Da jeg bøjede mig ned, kunne jeg se direkte op i Maries åbne fisse. Det så fandeme frækt ud. Så forsvandt jeg ind i hækken i bar røv.

Marie gik rundt om hushjørnet og gik så indenfor, men hun kom hurtigt ud igen sammen med sin mand.

“Yusuf skulle videre. Jeg skulle hilse og sige tak igen”, sagde hun og trak sin mand hen til sig. Så trak hun hans bukser ned, faldt på knæ og puttede hans slappe pik i munden. Den rejste sig med rekordfart.

“Uhh, hvor lækkert”, sagde han og strøg hende over hovedet. “Er det den unge mørke Yusuf, der gør dig liderlig?” Marie nikkede og suttede videre. Samtidig fandt den ene hånd ned til hendes egen våde og åbne fisse. Det så fantastisk frækt ud fra min position inden i hækken.

“Han kan i hvert fald lide dig”, sagde han så. “Hans pik er stiv hele tiden. Og den ser ret stor ud. Han har sikkert en stor sort pik gemt i bukserne. Men du må jo næsten have set noget af den forleden dag, da du skulle vaske hans sår, ikk?” Marie nikkede igen, og hun begyndte nu at sutte ham hårdere og hårdere, mens han talte til hende. Efter kort tid forsøgte han at trække sig væk fra hendes mund, men hun holdt ham fast. Hun suttede ham grådigt og tog ham næsten helt ned i halsen.

“Hvad med dig?” stønnede han. “Jeg kommer altså snart”. Marie satte nu tempoet op, og man kunne snart tydeligt se, hvordan han tømte sin pik for sperm i hendes mund. Hun slugte det hele og lod ham dumpe ned i en stol, da han var færdig.

“Min fisse er rød, øm og hævet”, småstønnede hun ganske sandfærdigt. “Måske har jeg fået svamp eller sådan noget.” Det sidste kunne også sagtens være sandt, men jeg vidste godt, at det ikke var derfor hendes fisse var rød, øm og hævet.

“Du kan kneppe mig i morgen aften”, sagde hun så og tørrede de sdiste spermrester væk fra munden.

“Hold da kæft, skat”, stønnede han. Han blev siddende lidt og pustede ud. Så rejste han sig og gik ind i huset for at tage et bad. Knap var han ude af syne, før Marie vinkede mig hen til sig igen.

“Nu har vi ca 10 minutter”, sagde hun og trak mig med indenfor. Her tog hun kjolen helt af, mens jeg trak de shorts ned, som jeg næsten lige havde taget på igen. Hun skubbede mig nu ned på gulvet og stillede sig over mig med spredte ben. Hendes kønslæber var tydeligt hævede og glinsende våde. Hun havde en tube glidecreme i hånden. Så bøjede hun sig ned og trykkede en stor kold klat ud på mit pikhoved.

“Vi har ikke så meget tid”, sagde hun og satte sig ned på hug og tog fat i min stive pik. Så tog hun en dyb indånding og sænkede sig ned over mig. Hun gled næsten helt i bund med det samme og gik straks igang med at ride mig. I den stilling kunne jeg komme helt op i hende, og jeg kunne mærke bunden af fissen, når hun sænkede sig ned og min pik forsvandt op i hende. Hun red mig først i et roligt tempo for lige at vende sig til fornemmelsen, men tempoet steg hurtigt. Snart blev det dog for hårdt for hende at holde balancen, og hun steg af mig. Hun trak hurtigt så et sofa bord hen til os og satte sig så på hug igen. Denne gang dog omvendt, så jeg nu kunne se hendes dejlige røv, mens hun red mig. På den måde kunne hun holde fast i bordet med den ene hånd, men hun legede med sig selv med den anden. Jeg kunne samtidig tage fat om hendes balder og hjælpe hende lidt med at ride mig. Der gik kun få minutter, inden hun stønnede voldsomt.

“Du fylder mig helt ud”, stønnede hun. “Jeg kommer snart”.

“Også mig” svarede jeg. Jeg kunne mærke orgasmen nærme sig. Så slikkede jeg på tommeltotten og borede den op i røven på hende. Jeg havde set i et par pornofilm, at nogle kvinder kunne lide det sådan.

“Åhh jaa” stønnede Marie og undertrykte et skrig. Og så kom hun. Hun red mig først meget tungt, og så satte hun sig helt ned over mig. Lige i det øjeblik væltede orgasmen også ind over mig, og min pik begyndte at sende sine spermskud op i hende. Marie mærkede det, og det virkede som om, at det næsten forstærkede hendes orgasme. Til sidst faldt hun sammen over mine ben, mens jeg trak tommeltotten til mig igen. Hun stønnede tungt. Så hørte vi døren til badeværelset gå op.

“Fuck”, sagde hun bare og samlede min t-shirt op fra gulvet. Den tog hun mellem benene, så spermklatterne ikke skulle lande på gulvet, når hun rejste sig op. Jeg tog mine shorts og for ud i haven med Marie bag mig. Min pik var stadigvæk næsten helt stiv, og den glinsede af en blanding af glidecreme og Maries safter. Jeg vendte mig og fik et hurtigt kys af Marie, der samtidig gav min pik et klem. Så løb jeg over mod hækken ind til naboen. Her var der endnu et hul, hvor man kunne komme igennem.

“Samme tid på lørdag”, hviskede Marie bag mig. Inde i hækken vendte jeg mig om og kiggede tilbage. Der gik ikke lang tid før Maries mand trådte ud på terrassen. Hun havde lige nået at tage sin kjole på igen og fået sat sig i solen i en stol. Min t-shirt var ikke til at se. Jeg gættede på, at den lå mellem hendes ben og samlede den sperm op, der løb ud af hende fisse. Hun sad også lidt uroligt i stolen, synes jeg.

“Fuck, hvor frækt”, hviskede jeg for mig selv og listede af.

 

Forfatter: Store Alexander

porno med danske piger