Urin nyder

sexarkiv_med_danske_pornofilm gratissex_dk.jpg BEDSTE TILBUD PÅ SEXLEGETØJ

Hun presser en stor sort dildo op i røven på mig, da hun mærker jeg slapper af i røvhullet begynder hun at voldbolle mig med dildoen…

Mit besøg hos ”luderen” Lola
Jeg havde bestilt tid hos luderen Lola (min hustru) kl. 22.00 fredag aften.

Allerede kort efter at jeg havde mailet til Lola sendte hun frække mails tilbage om hvordan hun ønskede jeg skulle være klædt til vores stævnemøde samme aften. Hun befalede at jeg skulle møde op i sorte lædderbukser uden noget indenunder og en kort stram sort T-shirt. Hendes mail modtog jeg kl. 11.00 og var nu helt vildt tændt på at komme af sted, jeg kunne selvfølgelig ikke lade være med at hive pikken frem når jeg fik hendes frække mail, men måtte selvfølgelig holde igen da hun beordrede det i hendes anden mail.

Klokken blev 21.00 og jeg gik på badeværelset med en halvstiv pik der næsten har stået hele dagen bare ved tanken om hvad der venter mig når jeg er hos hende. Efter at have barberet pik, nosser og røv måtte jeg under bruseren, jeg kunne næsten ikke vaske min pik der allerede var spøjteklar.

Jeg stod foran Lola’s dør og ringede på (lidt nervøs), Lola åbnede døren, hun stod der med sine frække 110kg, kroppen var bundet ind i en grøn stram korsage der virkelig får hendes DD bryster op under hagen, lange sorte bundløse netstrømper og nogle frække lange snørre-støvler, knaldrød neglelak og postkasserøde fyldige læber, hendes øjne er malet meget sorte, hold da k… hvor så hun både fræk men også lidt frygtingydende ud.

Lola bød mig indenfor og gjorde mig helt klar at det var hende der bestemte over mig totalt denne aften, jeg beundrede hende og fik fremsagt et lille javel Lola og vidste at hun tændte på at dominere mig hårdt og rigtig få mig til at føle mig underdanig.

”Tag dit tøj af slave” her er en bøtte olie og spil så din pik stor for mig.

Da pikken var stor og hård kom Lola med et øjenbind og nogle manchetter, hun kommanderede mig ned på knæ og gav mig bindet for øjnene, mens jeg lå på knæ kom hun helt hen til mit ansigt med fissen og kommandere slik så din lille underdanige slave, slik mig i min våde fisse. Jeg nød at slikke hendes dejlig våde fisse Uhmmm.

Kort efter bad hun mig rejse mig, hun gav mig armmanchetterne på og førte mig over til nogle kæder der hang ned fra loftet, her spændte hun mig fast, da hun spændte mine arme op til kæderne kunne jeg mærke hendes store fyldige bryster mod min overkropog og høre hendes varme tunge åndedræt (jeg ved at Lola elsker at have magten).

Jeg stod der med armene spændt op og blev bedt om at sprede mine ben lidt, pludeselig mærkee jeg en pisk der langsomt blev kastet ind over min skulder og trukket tilbage igen, det gav et gys i mig. Lola sagde ”kan du ikke stå stille så må du jo lære” og begyndte herefter at piske let på mine balder.

Med små mellemrum stoppede hun for at massere mine balder med olie, uhmm det var dejligt at mærke den kolde olie på mine nu varme balder.

Såååå du skal sgu ikke stå der og stønne udbrød hun pludselig og begyndte at slå meget hårdere. Lola siger ”jeg elsker røde balder” jeg trak mig lidt tilbage hvorefter hun tog mig i nakken og sagde her er det mig der bestemmer og gav mig lige et par MEGET hårde rap mere.

Jeg stod da med nakken tilbage og ømmede/nød det, hvorefter hun kommanderede mig til at åbne min mund, pludselig mærkede jeg at hun spyttede en stor varm spytklat ind i munden på mig, hun sagde slug min spyt slave, dette gentog sig nogle gange, jeg var ved at gå til af liderlighed.

Hun sagde jeg gider ikke høre på dit jammer slave og gav mig en gag på med indvendig dildo, nu kunne jeg intet protestere mere. Hun piskede lidt mere på mine balder og jeg vred mig i smerte/nydelse, herefter spændte hun noget om mine nosser for at hænge vægt i dem, det var frækt at stå der med spredte ben og have mine lange nosser dinglende mellem mine ben.

Pludselig befriede hun mine arme og kommanderede mig ned på gulvet og ligge på alle 4, hun tog nu en lædderspade vi har og begyndte at slå på mine røde varme balder igen, jeg måtte kravle fremad for at det ikke skulle svide sådan når hun slog mig, det var dejligt ydmygende og jeg ved også at hun nød det.

Mens jeg stod på alle 4 kom hun hen bag ved mig og smurte mine balder og mit røvhul ind i den kolde olie, jeg gav efter i mit røvhul og der smuttede et par fingre op, jeg begyndte at stønne,
”du skal have noget pik skal du” siger hun hvorefter hun presser en stor sort dildo op i røven på mig, da hun mærker jeg slapper af i røvhullet begynder hun at voldbolle mig med dildoen, hun stopper lige før min pik eksploderer.

Lola tog nu gagen ud af munden på mig og sagde at nu ville hun have mig til at betjene hende, hun lagde sig på ryggen og kommanderede slik og bid mine store vorter hårde og stive, jeg suttede og bed så godt jeg har lært og hun nød det, hendes vorter er bare så store og dejlige når de får en bidetur Uhmmm.

Derefter kommanderede hun mig ned på knæ imellem hendes ben, hun tog mig hårdt i nakken og førte mit hoved ned til hendes meget våde fisse og kommanderede ”slik mig” Jeg slikkede på hendes klitoris og hun begyndte at stønne højlydt, pludselig tog hun mig hårdt i baghovedet og sagde ”stik din lange tunge dybt op i min fisse”, jeg adlød selvfølgelig med velbehag Uhmmmm hvor var hun våd og smagte godt.

Da hun var ved at komme skubbede hun mig væk og lagde sig om på maven og bad mig om at massere og kysse hendes fyldige bløde balder, efter ca. 5 min tog hun begge sine hænder om på hendes balder og spredte dem ud til hver sin side og blottede sit røvhul der nu var lidt åben,
hun kommanderede ”slik mit røvhul dybt og rent med din liderlige tunge”, jeg var nu helt vild og var ved at komme bare af at høre hendes frække kommando,
jeg slikkede og bollede hende med min villige tunge mens jeg brugte mine fingre til at lege med hendes klitoris, hun stønnede og gispede og kørte hendes velsmagende røvhul rundt i hele mit hoved, jeg nød det meget og kunne mærke hun igen var ved at komme.

Pludselig skubbede hun mig væk og sagde, ”du elsker vist smagen af mig” og bad mig om at sætte mig op og vente lidt. Hun gik ud af rummet kunne jeg høre, 5 min efter kom hun tilbage og bad mig om at åbne munden hvilket jeg gjorde, jeg mærkede hun satte et glas for munden af mig og kommanderede ”så drik min saft slave du kan jo li det ikke”, jeg drak hele glasset, uhmmmm det var dejligt underdanigt at smage min skønne Lola.

Lola siger herefter ”det var godt slave”, men du kan åbenbart ikke finde ud af at drikke af glas uden at spilde så du må jo hellere drikke direkte fra min liderlige fisse. Hun skubbede mig bagover på gulvet og sænkede sin våde bløde fisse ned over min mund og kommanderede drik så ”det hele slave”. Jeg drak alle hendes skønne salte safter med stor tilfredsstillelse, hvorefter hun bad mig om at slikke hende ren både for og bag Da jeg slikker hendes store hårde klitoris ryster hun og kommer hulkende og skrigende i en stor orgasme mens hun borer sin våde fisse ned over min mund.

Min pik var nu så stiv og bankende at hun ville bolles, hun sætter sig overskrævs på mig og fjerner mit øjenbind så jeg kan se hendes store patter dingle foran næsen på mig og med det frække udsyn og den salte smag i munden kommer jeg vildt og hårdt oppe i hendes dejlige grotte.

Det har til dato været mit bedste besøg hos min ludder Lola, jeg håber hun har tid igen en anden dag.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: swinger@e-mail.dk

SKRIV HVAD DU MENER!