Sådan er man utro uden at blive opdaget (guide)

Sådan er man utro uden at blive opdaget (guide)

SPAR MANGE PENGE

Liste med tips til sikker sidespring!

Hvordan er man utro uden at blive taget/opdaget? Det er et spørgsmål mange der overvejer et sidsespring spørger sig selv. Hvis man nu kunne være helt sikker på aldrig at blive opdaget i utroskab, mon ikke der så vil være mange flere der vil have en affære i ny og næ, selvom de er gifte eller i et fast forhold?

Dette skal du passe på og være opmærksom på.

Frække sms’er og hyppige opkald til et specifikt nummer. Mobiltelefonen er en klassiske utroskabsfælde. Den serieutro listemager fremhæver da også dette punkt, som værende det aller vigtigste på listen.

For mandens vedkommende er det absolut mest risikable at sende frække billeder og beskeder til elskerinden. Det er nemlig den måde, flest mænd bliver opdaget. For kvindernes vedkommende, så sker det oftere ved, at hun foretager et telefonopkald (eller modtager det), og det overhøres så af hendes mand.

Undgå at blive opdaget når du er utro.

10 måder hvorpå utroskab ofte bliver opdaget, her skal du være skarp, så du ikke blive en del af listen.

 

SEX I DAG?
  • Opkald til elskeren opdages af partneren.
  • Kvinden/manden går til bekendelse pga. samvittighedskvaler.
  • Mails/tekstbeskeder til elsker/inde bliver set.
  • Ven eller bekendt sladrer om affæren.
  • Opdaget mens han/hun ser elskerinden/elskeren.
  • Mistænkelige køb fra hotel eller lign.
  • Falsk alibi afsløret af partneren.
  • Afsløret på de sociale medier.
  • En fremmed lugt, hår eller sædrest.
  • Elskeren/elskerinden fortæller manden/kvinden om deres affære.

Gode råd til en affære uden at blive taget i det

Enhver der er utro har behov for et alibi. Alibiet fungerer som camouflagen af dit utroskab. Har du en god hobby, som virker helt i orden, at bruge så meget af sin fritid på? Så er det den rette camouflage. Når nu man har camoufleret sig i vildmarken, så skal man huske, at benytte sig af sin sikkerhedsvest. Der er jo blevet gjort rigtig meget i, at benytte sig af et legitimt alibi, så er det sjusk at blive opdaget. På med kondomet, så dine ugerninger ikke bliver opdaget i form af en sexsygdom eller uønsket graviditet.

Vi forsætter med jagtmark-metaforene. Fjenden skal for alt i verden ikke kunne finde vej til dit gemmested, hvor du ellers sidder så trykt og skjult. Slet alle dine spor. Alle kvitteringer skal direkte ud i skraldespanden. Giv ingen adledning til, at din partner kan stille spørgsmål vedrørende din færden. Derfor bliver du også nødt til at gå “old school”. Kreditkortet kan spores alle vegne, så hæv kontanter og betal kun med disse. Alle de oplysninger, som kontoudtog og kvitteringer viser, kan din partner bruge som spor.

Start din affære på scor.dk eller på VictoriaMilan

Du skal derfor heller ikke kommunikere med din elskerinde/elsker fra samme telefon, som du også bruger til, at ringe hjem til for, at høre, hvornår aftensmaden er klar. Det samme gælder også for din mail adresse og Facebook profil. Dobbelt liv kræver dobbelt identiteter. Husk også at slette alle sms’er, samtalehistoriker og mails.Det er alle de ting, du skal holde styr på. Det er vigtigt, at det er dig, der har overblikket. Den bedste måde du kan beskytte dig selv på, er, hvis du holder det hele for dig selv. Det er klart at din partner intet skal vide, men du er også godt tjent med, at holde din elsker/elskerinde i uvished. Desto mindre hun ved, desto større sandsynlighed er der for, at din affære bliver kompliceret.

Fræk affære i dag!

Det er uden lige et skråplan, at implicerer sin elsker/elskerinde i sit privatliv. Når man begynder at diskutere de forhold, som man har med sin partner, lukker man højest sandsynligt op for nogle følelser og historier, som helst burde være din partner og dig i mellem. Når man drøfter de personlige og følsomme emner med sin elsker/elskerinde, så begynder man langsomt at skabe et forhold, der har flere niveauer end blot det fysiske. Det fysiske forhold er lettere for dig at holde på afstand, mens det følelsesmæssige nærer et større behov.

Men hvis du absolut skal blande nogen ind i din affære, så vælg en betroet ven eller veninde, som kan være behjælpelig, hvis du virkelig føler behov for, at belemre andre med dit sidespring. Det er en meget stor byrde, at lægge på sine venners skuldre. Er din ven/veninde helt cool med det, så kan det vise sig, at være en kæmpe fordel for din affære. Din ven/veninde kan verificere dine alibier. Det er ganske enkelt mere troværdigt, at høre “sandheden” fra to, end den er at høre fra bare en. På den anden side, hvis det går galt, og du bliver opdaget, så vil du trække vedkomne med ned i faldet.

Du bliver også nødt til, at sørge for, at din partner ved du elsker ham/hende. Det handler om at vise det på en afslappet og normal måde. Hvis du overdriver din hengivenhed for din partner, vil han/hun højest sandsyngligt lugte lunten ret hurtigt.

porno med danske piger