50% af gifte kvinder og mænd nyder sex med andre

50% af gifte kvinder og mænd nyder sex med andre

SPAR MANGE PENGE

Det er normalt at bolle lidt uden om!

Om du hunkøn eller hankøn, kendt eller ukendt, så er det normalt at have sex ved siden af, selvom du er i et fast forhold..

Vidste du, at 80 procent af de første menneskelige samfund var polygame (flere partnere) i stedet for monogame? Mennesker udviklede sig til at være ‘socialt monogame’, hvilket betyder, at vi vælger en partner, som vi binder os til, mens vi bevarer et ønske om andre seksuelle partnere.

Forskning viser, at 50% af gifte eller folk i forhold, er deres partner utro – men holder det hemmeligt. Og i modsætning til den samfundsmæssige tro, er der lige så mange kvinder der er utro som mænd. 53% af kvinder som er gifte / i forhold er deres partner utro, mens 54% af mænd som er gifte / i forhold deres partner utro. Grunden til, at nogen ville være deres partner utro, er indlysende.

Så du behøver ikke at lide mere. Hvis du ikke får det, du ønsker i dit nuværende forhold, kan du få det gennem VictoriaMilan. Hvad venter du på?

AT HAVE EN HEMMELIG AFFÆRE ER IKKE SÅ USÆDVANLIGT, SOM DU TROR ..

Mange kendte har gjort det og gør det jævnligt, det ses tydeligt i det mange kulørte blade og hjemmesider med de kendtes udskejelser.

SEX I DAG?

 

MEN ER DETTE IKKE UMORALSK?

6,2 millioner mennesker kan ikke tage fejl… Du tænker måske ”Dette er umoralsk! Det føles forkert at være utro mod min kone / mand!’

Hvis din partner ikke ved noget om din affære, bliver han/hun ikke såret af det. Du skader kun din partner, når du bliver fanget, og det er derfor, de hjælper dig med at være sikker og anonym når du er medlem på siden.

Start med uskadelig chat og online flirt, og se hvor det fører dig hen…

BLIV MEDLEM OG LEV LIVET SOM ALLE DE ANDRE

(PS: Du kan risikere at se din egen kæreste/kone/mand på dating siden)

 

porno med danske piger