Utro kæreste

SPAR MANGE PENGE

Hun legede med hans tykke skaft og hans store tunge nosser, jeg var fuldstændig lamslået, min søde kæreste sad her med en gammel mands store tykke pik i munden…

Dette her skete for mange år siden, jeg var 17 år og havde næsten lige fået en kæreste, Helle hed hun, kun 16 år og en lækker lille tøs med en god røv og et par faste b-skåls bryster, helt lyshåret. Hun var den første jeg havde været i seng med, og jeg var hendes første, det var fedt, vi kneppede ligeså tit vi kunne komme til det, hun var helt vild og konstant våd, og det selvom hun var lidt bange første gang.

En fredag vi lige havde fået fri fra skole, blev vi enige om at tage hjem til mig, mine forældre var nemlig taget på en lille kro-ferie samme dag, og ville først komme hjem om søndagen. Jeg havde lovet ikke at holde nogen fester, men Helle måtte godt overnatte, hvis hendes forældre gav lov, og det gjorde de. Yes tænkte jeg bare, nu skulle jeg have fisse hele weekenden, og vi var da også kun lige kommet ind af døren, så begyndte vi at smide tøjet, vi kyssede vildt og overgramsede hinanden, vi var nøgne og bevægede os ind i stuen, kunne ikke få nok af hinanden. Jeg havde en finger op i Helle´s fisse, hun var våd og klar, imens havde hun godt fat om min pik, som strittede op mod loftet, lige pludselig var der en stemme som sagde “nej hvor hyggeligt!”, vi fik et kæmpe chok, Helle kom med et lille skrig og gemte sig bag mig, jeg holdt hurtig mine hænder foran pikken, som var blevet slap på et sekund. Det var ikke mine forældre, det var Karl, min fars kollega, hvad fanden lavede han her, og det fik jeg mere eller mindre også fremstammet. Karl sagde “ja din far gav mig en nøgle og bad mig komme forbi, og tjekke om du nu også havde styr på huset. Og det går jo fint kan jeg se.” Karl stirrede på Helle kunne jeg se. Karl er noget ældre end min far, 62 år ved jeg, for vi var med til hans 60 års-dag for et par år siden, en lille slank men muskuløs mand, med grove træk og helt skaldet. “Jeg synes i skulle sætte jer ned i sofaen, og så taler vi lige om hvad der lige er sket.” sagde Karl, “må jeg lige få noget tøj på først?” sagde Helle nærmest bedende til Karl. Karl smilte og sagde”nej jeg har en bedre ide, for at vi alle føler os tilpas, så smider jeg alt mit tøj, så sæt jer ned!”

Vi satte os ned i sofaen, Helle tog en pude foran sig, jeg sad med hænderne i skridtet, og imens begyndte Karl at smide tøjet. Han tog blusen af, så man kunne se hans senede overkrop, utrolig muskuløs for en mand i hans alder, han smed sokker og bukser, stod nu kun i sine gamle underbukser som afslørede en stor bule, han trak forsigtigt ned i underbukserne. Helle kom med et gisp, det tror jeg også at jeg gjorde, Karl afslørede stille og roligt en lang tyk slap pik, som nåede halvvejs ned til knæet, jeg har set store pikke i pornoblade og viste godt at min 13 cm pik ikke hørte til de store, min var også tynd 11 cm i omkreds, men Karl´s pik slog alt. Jeg kiggede på Helle, hun sad som forstenet og gloede bare på Karl´s store pik, “Helle” sagde jeg, “Helle!”, hun sad bare der nærmest i trance og sagde så “oj den er stor og ….tyk!”

Karl grinte lidt og sagde “ja der er vist en del mere pik her end du er vant til hva´?” , “nå men nu henter jeg os lige en sodavand, og så taler vi lidt sammen.” Karl gik ud i køkkenet, og nu så jeg at midt i hendes trance over Karl´s store pik, havde Helle sluppet pude og sad nu helt nøgen, og inden jeg kunne sige noget, kom Karl gående ude fra køkkenet, hans pik virkede lidt større nu, men hang stadig tungt mellem hans ben, og svingede fra side til side, jeg kiggede igen på Helle, hun gloede helt vildt på pikken mellem Karl´s ben. “Helle!” sagde jeg bestemt, jeg kunne mærke jalousien i mig, hun kiggede på mig, “ja undskyld Peter, hvad er der?” spurgte hun. Karl kom hen til mig og satte en sodavand, jeg kunne lugte hans store pik, den var ikke helt nyvasket, og i stedet for at række en sodavand hen til Helle, gik han hele vejen udenom sofabordet, han stod helt tæt på Helle og satte sodavanden foran hende, jeg kunne se at hans store pik lige rørte Helle´s skulder, og han blev stående lidt, Helle fjernede sig ikke, som jeg ville havde forventet, men drejede i stedet hovedet og kiggede lige ind det store pikhoved som hvilede på hendes skulder. “wauw!” sagde hun “den er godt nok stor, meget større end din Peter… flot og tyk!”

Karl smilede og sagde “Vil du røre ved den, du må godt, prøv og se om du kan holde om den.”

“Må jeg?” spurgte Helle uden at fjerne blikket fra pikken, som var vokset lidt mere og stadig hvilede dunkende på hendes skulder. “hvad..nej Helle, gu´ må du ej!” sagde jeg, men for sent. Helle´s højre hånd var allerede på Karl´s monster-pik, hun kunne ikke holde helt om den, “tag den anden hånd til hjælp, hvis du vil!” sagde Karl, og hun gjorde det sgu, begge hænder og man kunne stadig se pikhovedet, “prøv at se Peter, din kæreste holder min store pik i hænderne!” sagde Karl til mig, og tilføjede til Helle “er du ikke sød og smage lidt på den, den kan godt blive lidt større, men så skal den have lidt hjælp.”

Uden at sige noget åbnede Helle munden og tog det store pikhoved ind i munden, imens hun legede med hans tykke skaft og hans store tunge nosser, jeg var lamslået, min søde kæreste som jeg skulle kneppe med hele weekenden, sad her med en gammel mands store tykke pik i munden, og hun kunne li´ det. Det kunne Karl også, for nok var pikken stor i slap tilstand, men den blev langsomt større og større i Helle´s mund, og hun kunne dårligt gabe over den, hun var helt vild, stønnende suttede og slikkede hun Karl´s store pik op og ned af skaftet, sugede hans store nosser til sig som var hun en støvsuger, Karl stønnede og sagde “det er du fan´me god til tøs, bliv ved lidt endnu, så skal jeg nok være god ved dig om lidt. Kan du li´ min pik tøs?”

“Ja” stønnede Helle “den er så dejlig stor og tyk!”, Helle blev ved med at sutte, som om nogen ville stjæle pikken fra hende, hun var helt besat og møgliderlig, jeg kunne se sofaen blive våd af hendes safter.

“Nå er den bedre end Peter´s?” spurgte Karl.

“Ja meget bedre, meget større, meget tykkere, meget mere pik!” stønnede Helle. Hvad sker der tænkte jeg, jeg sidder her og bliver ydmyget af min kæreste, min pik bliver ydmyget, hvad har hun gang i, hvad har de gang i?

SEX I DAG?

Karl fjernede pikken fra Helle´s mund, og hun kiggede igen bedende på ham, hun ville tydeligvis have mere af den store tykke pik, som nu strittede lige ud i luften i hele sin længde. Karl sagde til Helle “Vis mig Peter´s pik, min tøs, så får du lov til at lege lidt mere med min store pik!”

“Okay.” sagde Helle, og hun tog fat om mine hænder og sagde “fjern dem nu Peter, så vi kan se din pik!”

Jeg gjorde som Helle sagde, og til min store forbløffelse, var min pik stenhård og lidt sperm piblede ud af hovedet, jeg var liderlig over det her groteske spil der foregik, “er det godt nok?” spurgte Helle imens hun bare stirrede på Karl´s store pik, “må jeg godt sutte din store pik igen?” spurgte hun. Karl sagde “om lidt tøs. Rejs dig op Peter og kom herhen ved siden af mig.” Jeg rejste mig op, og gik hen til Karl, jeg stod lige foran ham og han vendte sig, så vores pikke var lige ud fra hinanden, det var tydeligt at se min pik var meget mindre og meget tynd i forhold til Karls pik, “hvad siger du tøs? Kan du nøjes med sådan en lille pik?” sagde Karl. “Nej, jeg vil hellere have din store pik.” sagde Helle, som om jeg slet ikke var der, “så sut tøs!” sagde Karl, Helle var over Karl´s store pik med det samme, hun havde sat sig på knæ foran ham, og bearbejdede lystigt Karl´s store pik med tunge og hænder.

“Sig til din kæreste, hvad du synes om hans pik.” sagde Karl. “Du har en lille ynkelig pik Peter, jeg kan ikke engang rigtig mærke dig når vi knepper!” sagde Helle, jeg blev oprigtig ked af det, men også lidt opstemt på samme tid, det var vildt mærkeligt. “Fint fortæl ham så hvad du synes om min pik!” sagde Karl.

“Du har den bedste største og tykkeste pik, jeg elsker din store tykke pik!” sagde Helle og fortsatte sit arbejde med Karl´s store tykke pik.

“Åhh ja, det er godt! Hørte du det Peter, hun elsker min pik! Sæt dig på knæ ved siden af din kæreste, Peter, og se hvordan hun sutter en rigtig mandepik.” Jeg satte mig på knæ, og kiggede på Helle mens hun stønnende gumlede løs på Karl´s store pik, der var en stærk lugt af pik- og nossesved, “kys Peter lidt, så han smage din pik-mund.”sagde Karl, Helle gjorde som han sagde og tog pikken ud af munden, og begyndte at tungekysse mig, hun smagte anderledes end hun plejer, men det tændte mig, jeg kunne mærke sperm pible ud af min pik. Karl begyndte trykke sin pik mod begge vores læber, Helle gav lidt plads, så pikken kom ind i begge vores munde, jeg flyttede mig, det var lidt for grænseoverskridende, Karl sagde “Nå så du kan ikke li´ min store pik Peter. Tøs kan du lære din kæreste at slikke mine nosser, ellers bliver jeg nødt til at stoppe nu.” sagde Karl og fjernede pikken fra Helle´s mund. Helle blev lidt sur på mig og sagde truende “Hvis du overhovedet skal have noget fisse, så slikker du de nosser nu, er du med?”

“j…ja, jeg skal nok!” Sagde jeg, og nærmede mig Karl´s store sved-dryppende behårede nosser, jeg smagte forsigtigt på dem med tungen, de smagte salt, og lugtede voldsomt af mand, Jeg slikkede mere og mere på dem, smagen tændte mig, Helle var igen i gang med pikken. Jeg prøvede at suge kuglerne i min mund, mens jeg slikkede, Karl flyttede sig lidt, så min tunge ramte hans røv-åbning, “åhhh ja, slik min røv knægt!” Jeg turde ikke andet, jeg ville jo også gerne have fisse, jeg slikkede Karls røv, den smagte bedre end jeg havde forventet, imens kunne jeg høre Helle´s smasken, hun var som smedet sammen med Karl´s store pik. Karl begyndte at brøle “Jeg kommer, nu skal du smage spermen fra en rigtig mand, tøs!” Karl kom med et par høje brøl, efter fulgt af andre mærkelig grynt, jeg kiggede på Helle, kunne se hendes øjne blive store, hun prøvede at sluge hver en dråbe fra Karl, men der kom sperm ud af hendes mundviger, jeg kunne se på hende at hun nød det, nød at spermen fra Karl´s store pik fyldte hendes mund, mig har hun aldrig så meget som haft i munden når jeg kom, men Karl´s sperm ville hun ikke undvære, og det var som om han blev ved med at komme, jeg kunne se Helle´s synkebevægelser blev ved og ved. Karl blev stille, men sagde “slik din kærestes ansigt rent, du skal da også smage en rigtig mand.”Jeg gjorde igen som der blev sagt, og slikkede Helle´s hage, hvor der hang store dråber af sperm, slikkede hendes mundviger, og kom til at ramme Karl´s pik et par gange. Karl tog pikken ud af Helle´s mund og stak den ind i min,”Sut Peter, sut min store pik, og tænk på at den skal op i din kærestes lille snævre fisse, og når jeg er færdig med hende, vil hun aldrig mere kunne mærke din lille pik, så det eneste du kan bruges til, er at slikke rent efter os!”sagde Karl. Og jeg suttede hans store tykke pik, som forblev stiv, jeg kunne li´ smage af pik fandt jeg ud af, for min pik dunkede som aldrig før. “Flyt dig, det er min pik!” sagde Helle, og skubbede mig væk, hun ville have pikken for sig selv. “Vent lidt!” sagde Karl, “nu vil jeg smage din ungpige-fisse.” han tog pikken ud af Helle´s mund, og lagde sig på sofaen, “nu kan du sutte videre tøs, men jeg vil have din fisse op i mit ansigt!” Helle lagde sig ovenpå ham, så de to nu lå i en 69´er, Karl begyndte at slikke Helle stille og roligt på inderlårene, og nærmede sig langtsomt fissen, Helle stønnede helt vildt, og kom i et skrig, Karl var dårligt begyndt på slikkeriet, før hun kom, Helle rystede i hele kroppen, mens Karl bare slikkede videre, det var for meget for mig, min pik skød den ene spermklat af efter den anden, det meste af det landede på Helle´s ryg. Da jeg havde sundet mig lidt, stadig med en snurren i kroppen, sagde Karl “så kan du godt slikke op efter dit svineri.” Igen gjorde jeg som der blev sagt, jeg slikkede min egen sperm af Helle´s ryg, og det der ramte Karl´s ben. Helle kom igen i en voldsom orgasme, Karl skubbede Helle væk og sagde “nu skal du mærke en rigtig pik i din våde fisse, tøs. Er du klar?”

“Ja knep mig med din store tykke pik.” sagde Helle og vendte røven til Karl, så man kunne hendes hævede skamlæber. Karl´s tykke pikhoved nærmede sig skamlæberne, pikken trykkede mod fissen, Helle gav et grynt fra sig, Karl trykkede hårdere mod fissen, og hovedet smuttede ind, Helle kom med et skrig og kom igen i en voldsom orgasme, man kunne se hvordan fissen klemte om Karl´s pik. Karl trykkede mere på, og mere af pikken forsvandt i min kærestes lille fisse, Helle stønnede højlydt og sagde nærmest grådkvalt “hold kæft den er stor, jeg tror ikke der er plads til den!” , Karl kørte lidt frem og tilbage, for at Helle skulle vænne sig til størrelsen og sagde “bare rolig tøs, vi skal nok få plads til den, men du er godt nok stram, jeg kan tydeligt mærke at du ikke har fået pik før!”, man kunne se hendes fisse klemte så meget om den store tykke pik, at skamlæberne kørte ud og ind sammen med pikken, Karl pressede mere på, der var stadig over halvdelen af hans kæmpepik udenfor fissen. Karl tog pikken helt ud, Helle kom med et lille suk, og Karl sagde “vi prøver noget andet, Peter knep din kæreste lidt, det kan være at det åbner hende lidt mere, selvom jeg tvivler med din lille pik!” og Karl hev Helle hen til ham og stak hans store pik ind i munden på Helle, som kom med et grynt og suttede løs.

Min pik hurtigt blevet stiv igen, og jeg røg hurtigt på Helle, og stak min pik op i hende, jeg gled op i hende uden nogen problemer, jeg kunne dårligt mærke at jeg var oppe i hende, bortset fra varmen i hendes fisse Karl havde allerede udvidet hende så meget, at jeg ligeså godt kunne havde stukket pikken ud af vinduet. Helle sagde med munden fuld af pik “jeg kan jo ikke mærke den lille pik, må jeg ikke prøve din store pik igen?” Karl grinede og sagde “selvfølgelig må du det min tøs, men så skal jeg sidde ned.” Helle skubbede mig væk og rejste sig, Karl satte sig ned i sofaen med hans store pik strittende i vejret, og sagde “vend ryggen til mig tøs, og sæt dig ned på onkel Karls pik, så kan Peter slikke din fisse imens jeg fylde din lille fisse med min store pik.” Helle satte sig stille og roligt ned, og igen kunne jeg se hvordan det kæmpe-mæssige pikhoved forsvandt i min kærestes fisse, Helle gispede højt, det var tydeligt at hun blev fyldt ud til bristepunktet af den tykke pik, “åhh hvor er den stor!!” skreg hun mens endnu 4-5 cm forsvandt op i hende, det var vildt at se på, min 16-årige kæreste fik stor pik af en 62-årig mand, min pik var kanonhård. “Slik hende!” sagde Karl. Jeg nærmede mig Helle´s fisse, den var våd og hævet med en total overdimensioneret pik i sig, jeg stak tungen frem og slikkede Helle´s klit, hun kunne li´ det, for hun kom med et lille skrig, og så endnu et skrig, for Karl´s pik kom yderligere et par cm op, men der var stadig masser af pik tilbage, så jeg slikkede videre og ramte engang imellem Karl´s pik. “Åhhh hvor er du stram tøs, jeg skal kneppe din snævre fisse hele weekenden!” sagde Karl, “åhh ja, knep mig Karl, det føles så godt!” skreg Helle.

Karl´s store pik forsvandt stille og roligt dybere og dybere i Helle´s fisse, hun skreg den ene orgasme ud efter den anden, og red på den store pik, som om hun aldrig havde gjort andet. “Vil du ha´ onkel Karl´s pik hele weekenden?” spurgte Karl, “ja ja, jeg vil ha´ din pik altid, jeg vil kun ha´ stor pik!” skreg Helle, “vend dig om, så jeg kan slikke bryster mens jeg knepper dig!” sagde Karl, Helle drejede sig rundt, mens hun stadig sad på pikken, jeg holdt inde med slikkeriet, men fik hurtigt besked på at fortsætte, “slik min røv!” sagde Helle, “ja slik hendes røv og mine nosser!” sagde Karl, jeg begyndte at slikke Helle´s røv, den var svedig, smagte salt og sødligt på samme tid. Karl´s store tykke pik pumpede ud og ind af Helle´s fisse, den var næsten helt oppe i hende, hun skreg endnu en orgasme ud og faldt sammen over Karl, “gud hvor du fylder mig helt ud, jeg elsker din tykke pik!” sagde Helle med et sagligt smil og kyssede Karl, Karl gengældte kysset, og jeg ved ikke om det var kysset, eller min nosse-slikning der gjorde det, men to sekunder senere brølede Karl “ÅHH JA, nu kommer jeg, nu fylder jeg din fisse med min fede sperm!” Helle´s øjne lukkede sig som var hun i ekstase, hun stønnede højlydte gisp, det virkede som om hun kunne mærke hvert et sprøjt i hendes fisse, Karl gryntede højt og tømte sig store pik i Helle, trykkede på for at pikken skulle helt op.

Der blev helt stille, Karl og Helle slappede af, holdt om hinanden, kyssede lidt, Karl sagde “sæt dig ved siden af mig, Peter skal ha´ lov til at slikke os rene, og han starter med dig!”

Helle steg af den tykke pik, hun gjorde en lille grimasse, for pikken var langt oppe i hende, jeg kunne hver en cm af pikken der kom ud, den glinsede af Helle´s safter og Karl´s sperm, da pikhovedet kom der et par tykke klatter sperm med, som landede på Karl´s nosser, Helle satte sig ved siden af Karl og sagde “slik mig Peter, slik mig ren for sperm!” Jeg satte mig på knæ foran Helle, hendes fisse gabte stadig, det var tydeligt at der lige havde været en stor pik op i hende, jeg begyndte at slikke hende, hun gispede lidt, hun var varm, rød og hævet, jeg kunne se spermen begynde at rende ud af hende, jeg slikkede det hele i mig, der var meget sperm, jeg kan godt forstå Helle havde problemer med at sluge det hele, da hun suttede Karl. “ja nu er det vist min tur knægt!” sagde Karl, der sad ved siden af med hans halvslappe store tykke dunkende pik, der lå hvilende på hans lår. Jeg flyttede mig igen, og sad nu på knæ foran Karl, og kiggede på det store organ mellem hans ben, jeg løftede pikken, og slikkede først de store klatter sperm i mig, som Helle´s fisse havde efterladt, Karl kom med et “uhmm!”, jeg slikkede skaftet rent for sperm og fissesaft, og tog nu det store pikhoved i munden, det var lækkert, jeg kunne godt forstå Helle´s begær til den store pik, jeg suttede på pikken 4-5 minutter, men den forblev kun halvslap. “Ja det er vist tid til en lille pause, jeg tror en øl er på sin plads, så hent lige et par øl til Helle og mig, knægt!” Jeg slap pikken, og faldt tilbage på Karl´s lår, Helle greb om den med det samme, ikke for at fortsætte legen, men kun for at holde om den.”Var det godt min tøs? Du er da vist blevet meget glad for min pik hva´?” spurgte Karl.

“Ja den er vidunderlig, jeg troede slet ikke en pik så stor og tyk kunne være op i mig, men nu vil jeg bare ha´mere af den!” svarede Helle.

“Hvad siger du til en pik mere?” spurgte Karl.

“En pik mere!?” sagde Helle, “er den pik så også stor og tyk som din!”

“Ja, jeg tror faktisk at den er lidt tykkere end min. Det er min bror, jeg kan ringe til ham hvis du er interesseret?”sagde Karl. Det var vildt mærkeligt, som dagen blev ved med at udarte sig, min kæreste, som jeg skulle hygge mig med hele weekenden, havde lige fået stor pik til den store guldmedalje, og nu sidder den store pik´s ejer gudhjælpemig, og spørger om hun vil have 2 store pikke, og jeg render stadig rundt med jern på mens jeg servere øl, totalt underligt og fedt på samme tid.

“Wauw det kunne være så frækt! Ja ring til ham!” sagde Helle og tog hovedet ned til Karl´s pik og begyndte at sutte på den. “Frække tøs! Det havde du nok aldrig troet hva´ Peter? Din kæreste er vist blevet afhængig af stor pik nu, så du må nøjes med at være vores lille rengøringsdame, nu ringer jeg til min bror, og så skal din kæreste have pik igen.” Karl ringede og sagde det som det var, hans bror var helt vild og sagde at han ville køre med det samme, så han kunne være der om 10 minutter.

porno med danske piger