Den unge fyr fra Netto

SPAR MANGE PENGE

Jeg sad på chatten på Gaydate.dk og var godt liderlig. Pludselig fik jeg post fra en ung fyr på 18. Han ville gerne prøve, at være slave skrev han.

Han havde aldrig været sammen med en fyr før og var bi men nu skulle det være. Han ville gerne prøve gabestokken ,spankes , sutte pik og kneppes.

Vi fik hurtigt lavet en aftale om han skulle komme kl 17 gå ovenpå smide tøjet og tage masken der lå fremme på. Klokken lidt i 17 gik jeg hen til vinduet og lettede lidt på persiennen så jeg kunne se ham når han kom.

Fuck jeg fik lidt et chok da han kom det var jo den lækre unge fyr nede fra kassen i Netto. Jeg gav ham 5 minutter til at smide tøjet og tage masken på før jeg gik op til ham.

Da jeg kom op til ham stod han klar nøgen og med masken på. Jeg rørte lidt ved hans glatte trænede krop uha han var lækker. Jeg satte ham i gabestokken og gik om til hans hoved og sagde nu skal du lære at sutte pik knægt. Jeg stak min pik i hans mund og han suttede min pik .

SEX I DAG?

Efter han havde suttet 5 minutter sagde jeg nu skal du have din spanking vil du gerne det knægt ? Ja tak Master stønnede han. Jeg bad ham tælle slagene. 12345.. Indtil han havde fået 50 slag i røven og den var blevet dejlig var og rød. Nu skal du have pik knægt og jeg smurte hans hul godt ind i glidecreme. Nu skal du bare slappe helt af knægt hviskede jeg mens jeg pressede min pik mod hans hul.

Fuck han var stram det var vist rigtigt han aldrig havde fået pik før.

Til sidst måtte jeg bare presse til og han gav et lille skrig da jeg endelig fik pikken op i ham . Han var så lækker at kneppe denne lærker unge fyr. Der gik ikke længe før jeg sprøjtede min sperm om i ham.

Nu skal du på korset knægt sagde jeg. Ja Master sagde han .

Jeg satte ham på korset og legede med hans store flotte unge pik til jeg tog den i munden. Der gik ikke længe før jeg var stiv igen og han kom med et kæmpe sprøjt i min mund. Jeg løsnede ham fra korset og bad ham gå på knæ og tage min pik i munden. Han suttede til jeg sprøjtede min sperm langt ned i halsen på ham.

Jeg  sagde tak for i dag og gik ned .

Han ved ikke det er mig han var sammen med så hver gang jeg er i Netto kigger jeg på ham og glæder mig til han måske en dag kommer på besøg igen.

porno med danske piger