Var det svigermor?

SPAR MANGE PENGE

Jeg listede stille hen bag hende og rørte ved hendes bagdel – det gav et spjæt i hende, og hun mumlede “nu igen Åge, kan du blive ved?” (min svigerfar hedder Åge). Jeg sagde ikke et ord…

Jeg var på vej hjem til Ålborg fra et arbejde i Århus, og bestemte mig til at køre omkring mine svigerforældre for at få en kop kaffe og en lille snak.
Men det blev noget helt andet end kaffe og snak – i første omgang.

Det var sidst på eftermiddagen, så jeg var godt klar over mine svigerforældre havde forladt kaffebordet, som de altid går ind til kl tre.
Da jeg kørte ind i gården så jeg godt at traktoren kørte på en af de yderste marker, men jeg satte alligevel bilen i gården, og gik ind for at kikke efter min svigermor. Men huset var tomt – jeg kaldte et par gange, men ingen reagerede.
Nå tænkte jeg – de er åbenbart ude begge to. Det er jo nok svigerfar der kører i traktoren, så svigermor er ude et eller andet sted.

Jeg gik ud igen og over til stalden for at finde ud af hvor hun var.
Da jeg åbnede døren til stalden så der roligt og tomt ud – men sikke et syn. Der lidt oppe af gangen kunne jeg se en kvindebagdel, i en af kobåsene.

Jeg gik stille et par skridt ind i stalden uden at sige noget, og der havde jeg udsigt til den skønneste bagdel man kan forestille sig.
Om det var min svigermor ved jeg ikke med sikkerhed, jeg havde aldrig set hende fra den vinkel og uden tøj på.
Men kvinden stod bundet hen over en kasse, med en maske eller hætte over hovedet.

Og hendes bagdel var vidunderlig indbydende, selv om der ned af begge lår løb noget der i bemærkelsesværdig grad lignede sperm.
Hun var helt stille, lå bare stille og roligt hen over kassen.
Og sikke en bevoksning – hendes kønsåbning var dækket af en frodig behåring – let indsmurt i sperm.

SEX I DAG?

Jeg listede stille hen bag hende og rørte ved hendes bagdel – det gav et spjæt i hende, og hun mumlede “nu igen Åge, kan du blive ved?” (min svigerfar hedder Åge).
Jeg sagde ikke et ord, men jeg må indrømme jeg var blevet temmelig liderlig, ved at se den indbydende bagdel.

Jeg begyndte at kæle for hendes bagdel, og hun spredte ballerne lidt mere, så jeg fik frit udsyn til hendes kønsåbning. Langsomt stak jeg en finger ind i hende, og hun begyndte at bevæge bagdelen lidt frem og tilbage. Hun mærkede våd og fedtet – der havde ihvertfald været en inde i hende.
Nu må jeg indrømme at min pik var begyndt at fylde lidt rigeligt i bukserne.

Mine fingre var nu helt begravet i hende – og hun begyndte at stønne lavt. Langsomt trak jeg fingrene ud, og lod min tommeltot langsomt presse mod det bagerste hul. Da den var så fedtet, gled den langsomt men roligt ind i hende. Hun kom med et lille “mums” da tommeltotten blev helt begravet. Med 4 fingre i hendes kønsåbning, og en tommeltot dybt begravet i det bagerste hul begyndte jeg at køre frem og tilbage i hende. Hun begyndte at rykke i rebene om hendes håndled og ankler, og mumlede lidt “åh” og “uh”.
Med min tommel godt klemt fast trak jeg de fire fingre ud af hendes kønsåbning, og begyndte at massere hendes klitoris.
Nu skal jeg ellers love for det blev lidt højlydt – hun hulkede og pustede …

Og nu kunne jeg simpelthen ikke holde fyren i bukserne længere. Med venstre hånd fik jeg åbnet mine bukser og trukket dem lidt ned, og ud vippede den. Stiv og hård som bare pokker.
Jeg trak min tommel ud og fik kørt pikken i stilling ved hendes kønsåbning.

Langsomt trængte jeg ind i hende, hun var ikke særlig stram (eller også var jeg ikke særlig stor), men sikke hun kunne malke med den. Jeg tog fat om hofterne og begyndte langsomt at kneppe hende. Jeg tror hun fik en orgasme – for hendes kusse klemte om min pik så den var lige ved at gå på mig.
Hurtigt trak jeg den ud – og hun kom med et højlydt “lad den blive i mig”. Jeg skiftede position og satte spidsen af pikken mod det bagerste hul, og langsomt klemte jeg den ind. Min pik var så våd og fedtet af safterne i hendes kusse, at der næsten ingen modstand var. Men nu var der stramt skal jeg love for.

Hurtigt fik jeg fat om hendes hofter og kneppede hende i et voldsomt tempo. Og det tog ikke mange sekunder før jeg tømte min ladning dybt op i hende, med et dybt suk.
Jeg hørte et hulk og et “åh” fra hende.

Jeg trak min nu slatne penis til mig og fik bukserne på plads. Hurtigt listede jeg ud af stalden, da jeg kunne høre traktoren ude på markvejen.
Jeg gik ud til bilen og i samme øjeblik svingede min svigerfar traktoren ind i gården.

Han stoppede traktoren og hilste hjerteligt. “Nå – du har lige fået tid til en kop kaffe, jeg syntes nok jeg kunne se en fremmed bil i gården”. Vi snakkede lidt om løst og fast, og han spurgte om jeg havde været inde for at kikke efter konen. Og det kunne jeg jo bekræfte, dog uden at finde svigermor.
“Jamen smut ind og sæt en kop kaffe over, så skal jeg finde hende. Hun er nok ude ved hønsene”. Ved hønsene tænkte jeg – hvem pokker er det så der står bundet ude i kostalden, men jeg skulle ikke ha’ sagt noget.
Jeg gik roligt ind i huset, og kunne da jeg så mig tilbage se min svigerfar med raske skridt være på vej ind i kostalden.

Jeg fik sat en kop kaffe over, og fundet kopperne. Og sad med en kop kaffe da de begge kom ind, min svigermor lidt frisk rød i hovedet. “Nå” sagde hun – “du har lige fået lyst til en kop kaffe og kage” – ja tænkte jeg og “frem og tilbage”. Hun gav mig et frisk smil og gav sig til at finde lidt kager til kaffen.
Efter en lille snak og en ekstra kop kaffe, takkede jeg for snakken og kaffen og sagde farvel. Jeg skulle videre hjem. Og svigermor med et stort smil “jamen kom endelig omkring en anden gang”.

Min svigerfar fulgte mig ud til bilen. Og mente at nu måtte han hellere få køerne ind til aftenmalkningen.
Og jeg kørte roligt hjem med en behagelig varme i kroppen. Mine svigerforældre var nu gæstfrie.
Og tænkte at hvis døtre kommer til at ligne deres mødre med årene, så vil jeg også fremover ha’ udsigt til en skøn bagdel.

porno med danske piger